Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (vitiligo)

www.vitiligo.com ,puslapisRATOKDERM.Klinika kur labai sekmingai gydoma vitiligo.
Papildyta:
RATOKDERM klinikoje gydoma ir psoriase(zvineline).
Atsakyti
QUOTE(fragola @ 2006 09 27, 10:51)
jau 20 metu turiu sia problema.Zinau apie sia liga tikrai nemazai,astuonis metus darausi proceduras uzsenija.Reikia daug degintis ir jokiu budu ne soliariume.Jeigu naudojate bergamote alieju(juo reikia pasitepti pries pradedant degintis sauleje),negalima degintis ilgai,nes tuose vietose kur ptepsite aliejum bus nudegimai.Taigi su bergamotes  labai atsargiai!Jis padeda tik deginimosi metu.Negalima naudoti savaiminio idegio kremus,jie sausina oda,o turint vitilygo odai kaip tik reikia labai dau dregmes.

o ar lietuvoje neatliekamos panasios proceduros?
Atsakyti
gal kas bandet puva terapija? jai tjp noreceu suzinoti kiek kainuoja.Aciu verysad.gif
Atsakyti
noreceu pasidalinti savo ziniomis ...naudoju vitix kokius 2menesius ...pradejau eijti i soliariuma ir mano deme pradejo trauktis.
Pradzioja man atsirado trys mazukes demeles..jos pletesi ir susijunge i viena...pradejus vaijkscioti i soliariuma ir naudoti vitix, is tos dideles demes viena baijgia atsiskirti...nyksta...manau soliariumo lempos veijkia teigiamai.. smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
jau greit bus 3 savaites kaip tepuosi Vitix tepaliuku, nezinau ar cia man vaidenas ar ne bet atrodo kad kai kurios demeles isties mazeja! gaila tik kad matomiausiose vietose reikaliukai taip dziugiai nejuda sad.gif vis delto vilties atsikratyti tu slykstybiu kur kas daugiau smile.gif
Atsakyti
o tai kiek kartu per savaite einat i soliariuma? smulkiau smulkiau prasom smile.gif
Atsakyti
i soliariuma eijnu 3 kartus per savaite...pirmadieni trecedieni penktadieni...eijnu po 5-6-7 minutes...viena karta buvau 9 tj buvo jau perdaug...skaudejo ta deme lyg nudegus oda sauleje smile.gif jokio kremuko nenaudojau..nenoriu pratint odos prie chemiju...tik tuo vaistuku tepeusi...o grizus namo drekinamuoju speceliu kremu smile.gif
Atsakyti
aciu veri maciu smile.gif
beje kur klaipedoj stovimas soliariumas ? smile.gif
Atsakyti
nu as tj ne is klaipedos ..negaliu niekuo padet tongue.gif
Atsakyti
Sveikos Merginos,

manau ir as pasidalinsiu savo patirtimi smile.gif susipazinau su sia liga budama 6 metu. Atsirado viena demele ant kaklo, po to dar keletas, veliau aplink akis, burna ant kaktos. Dabar ju visur yra. Nebuvo dar tada nei tu vitix kremu nei ko kito. Pamenu jei ne mano mama, tai gal gaug ko nebutu nutike. Net kai kurie daktarai nezinojo kas tai yra. Meginom mes visokias lempas, dar tais laikai propagavo. Ir nieko jos mum nepadejo. Is tiesu esu labai dekinga savo mamai, nes tai ji del manes pergyveno, po visus daktarus tampe, visokias literaturas skaitydavo ir visokius vaistus megino. Gerai pamenu tik viena, jau 18 metu nesu deginusis sauleje, vaikas budama i lauka stangdavausi eita tada kai saule nera tokia aktyvi. O tos lempos, maza ten jos ka padedavo: demele parausdavo o konturas aplink demele tik labiau isryskedavo. Galvojau negi visa gyvenima tokia ir busiu. Zinau, jog niekam nereikia pasakoti, kokius kompleksus mes visos del shito isivarom.

Ka gi, gyvenimas tesiasi, patirtis taip pat. Budama apie 11-12 metu vaziavau i Kijeva (na, is tiesu mama veze), Pas moteri, kuri buvo atidariusi klinika ir sekmingai pagydziusi nemaza kieki zmoniu. Kiek pamenu ji sake, jog pagrindine priezastis yra kepenu veiklos sutrikimas. Taciau, kodel tai atsitiko, kiekvienam zmogui yra skirtingai. Mergaitei, su kuria kartu buvom pas mamos draugus apsistojusios buvo kazkas susije su hipofize, o man lyg ir su virskinamuoju traktu. Pats gydymas gan sudetingas, bet as pasakyciau veiksmingas (nors ir ilgas). Pirmas dvi dienas turejom nieko nevalgyti ir gerti tik mineralini, po to po truputi buvo ivedamas pertrintas maistas. Tuo paciu turejom gerti skirtingus zoliu nuovirus. Bet ir tai dar ne viskas. Mum kiekvienai buvo pagaminti specialus tepalai. Dvieju rusiu: vienas baltom demem tepti, o kitas - odai, turinciai pigmenta, bet cia vieta, kur aplimk demes. pamenu mamos vargdavo su mumis, nes reikedavo tas demes tepti pries miega, uzdeti ant virsaus celofana, jog i medziagas nesusigertu ir dar shiltai apvynioti. Vaziavom ten gal pora kartu. Ta mano drauge isvaziavo i Amerika ir taip ir neissigyde. O as, as irgi visai neisgijau. Bet esu daug laimingesne smile.gif tos bjaurios demes nuo veido visiskai isnyko. Nebeliko ne pesako. Ta moteris dar aiskino, jog ju pagijimas labai priklauso, nuo to, kokios jau tos demes. Vienos yra labiau kremines spalvos, nors ir baltos, tai su jomis lengviau. Taciau kitos pieno spalvos sunkiau pasiduoda.

O siaip ir dabar mama pasidomi kas ir kaip. Ir vel gi, nesakykit, jog ji nepagydoma. VITILIGO PAGYDOMA smile.gif cia kad visos matytu, ir tos, kurios pesimistiskai nusiteikusios, nusisypsotu pagalvojusios, jog galbut viena diena vel gales be jokiu rupesciu degintis sauleje smile.gif Tik kiekvienam skirtingi budai padeda. Viena cia minejote, jog lyg spiritiniu tirpalu is raudonuju pipiriuku galima demeles itrinti. Va ir man mama jau gal pora metu tai minejo, bet as vis neprisiruosiau pameginti.

Net nezinau, niekada neuzsukdavau i si skyreli, bet pamaciau sita tema, tai net sirdis suspurdejo smile.gif galvojau, gal jau dabar kazkas kitaip. Laikykites, pamatysit, viena diena atsiversim si puslapi ir pamatysim, jog bent viena is musu jau visiskai isgijo smile.gif
Atsakyti
[/quote]
Tikrai smagu skaityti tavo istoriją. O kaip šiuo metu- ar ši klinika yra, ar ji ten legali, ar ten kaip ir pas mus dabar labai populiarūs įv.plauko gydytojai,net nebežinai kuo tikėti. Labai džiugu, kad tos dėmelės išnyko ant veido,o kitur jų ar nebeatsiranda, ar kažką pastoviai naudoji? biggrin.gif

Beje, tie raudonieji pipiriukai, kur jų galima gauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tsima: 13 spalio 2006 - 12:27
Tikrai...butinai atrasyk ar dar ta klinika yra biggrin.gif smile.gif
Atsakyti