Tai va, sužinojau Sakė, kad poveikio dar nesimato bet ir neturi matytis dar, nes jis naudoja jį tik 1,5 mėn. O kad kažkas pradėtų matytis, reikia mažiausiai 3 mėnesius tuo aliejuku tept baltas vietas. Jis turi nusipirkęs 200 ml. to aliejuko. Tai sakė jam užteks maždaug 6 mėnesiams jo. O pas jį tų dėmių tikrai nemažai Tai jei pas ką viena kita dėmelė yra, tai dar ilgiau gali užtekt to vaistuko.
Sėkmės visoms!
QUOTE(Supergirl @ 2006 05 02, 19:57)
Tai va, sužinojau Sakė, kad poveikio dar nesimato bet ir neturi matytis dar, nes jis naudoja jį tik 1,5 mėn. O kad kažkas pradėtų matytis, reikia mažiausiai 3 mėnesius tuo aliejuku tept baltas vietas. Jis turi nusipirkęs 200 ml. to aliejuko. Tai sakė jam užteks maždaug 6 mėnesiams jo. O pas jį tų dėmių tikrai nemažai Tai jei pas ką viena kita dėmelė yra, tai dar ilgiau gali užtekt to vaistuko.
Sėkmės visoms!
Sėkmės visoms!
gal galėtum kainą sužinoti ir kokiu būdu jo gauti?
Sveiki ,,Dalmatinu klubo" nariai, noriu pasidalinti savo gradzia patirtimi. Galiu tikslaii pasakyti, kad pirmosios demes atsirado po stipraus nervinio sukretimo. Tada pastebejau pirma deme po kairia akimi. Kdangi buvo vasara tai toje vietoje is pradziu paraudo, pleiskanojo, o paskui eme svieseti ir islindo balta demyte smeigtuko galvutes dydzio. Taip pat kreipiausi i NARMEDOS odos gydytoja, tai jaunas vyrukas atverte man medicinos knyga ir parodo baisais nuotraukas, kas manes laukia, kai dememis nuseja visa kuna. Tai atsitiko pries 4 metus. Sokas buvo neapsakomas. Pasake, kad vaistu nera, kad PUVA galima taikyti, kai baltos demes apima virs 50 proc. kuno, kad vaistu LIetuvoje nera ir geriausias budas - maskuoti toniniu kremu, savaiminio idegio kremais, pudromis. TEko prirpasti prie tokio kosmetikos, kria anksciau nesinaudojau. ESu tamsaus gymio, idegu sauleje is karto rudai ir megdavau pasilepinti sauleje, dabar to daryti negaliu, nes pastebejau, kad sauleje ypatingai ima plestis demes ir daugintis. Todel slepiu veida po placia skrybele ir maskuojuosi kremais. Labai truksta bet kokios informacijos ta tema ir Aciu Dievui, kad atradau ,,nelaimes " draugu Kadangi esu optimiste, o be to ir simpatiska, miela butybe, tai patikekit manim, kavalieriu nesumazejo, dar ir sulaukiu komplimentu ne tik is bendradarbiu vyru bet ir moteru, kad graziai atrodau (kai saikingai uzsitepu kremiuko ir trupuciuka paslepiu demeles). Per 4 metus demes isplito ir dabar - po abejomis akimis, aplink lupas 4 demes ir jos vis pleciasi. Yra mazu demeliu ir ant ranku, bet rubais, bliuskutemis galima paslepti. Zadu pirkti vaistineje Vitix kremo, ir bandyti. Viena laime, kad esu 42 metu, turiu vyra ir uzauginau dukra ir sunu, . Namiskiai is vis nepastebi savo demetos mamos. Giminaiciai labai tolerantiski ir mane palaiko, bet jei buciau jaunute, tai smarkiai supanikuociau. Jauniems vyrukams siais laikas reikia tik idealaus grozio paneliu. Zinau viena, kad mums UV spinduliai yra labai kenksmingi, tad apie kaitinimasi sauleje be stipraus apsauginio kremo negali buti net kalbos.
Kazkas rase apie bergamotes alieju, o is kur jo gauti? Gal kas zinote, parasykite. Bukit optimistais ir nepanikuokite, cia tik kosmetinis defektas neturintis jokios gresmes jusu gyvybei ar sveikatai.
Kazkas rase apie bergamotes alieju, o is kur jo gauti? Gal kas zinote, parasykite. Bukit optimistais ir nepanikuokite, cia tik kosmetinis defektas neturintis jokios gresmes jusu gyvybei ar sveikatai.
Apie bergamotes alieju galima pasiskaityti:
http://www.naujojiba...e.lt/index.html
prie eteriniu alieju, ten raso kur galima ir nusipirkti. Deja Klaipedoje minetu adresu ziurejau ir jokios ju parduotuves neradau Gal kas yra is Klaipedos ir pasiseke labiau negu man? Kiek suprantu visokie aliejai, tai tik saves apagaudinejimas, kadangi jie gali pagydyti tik laikinai (jeigu gali), o priezasties del kurios atsirado liga vis tiek nepanaikina.
Taigi manau gal labiau padetu si bobute:
http://www.ve.lt/?ru...3&id=1072119180
Deja i emeilus neatsakineja, turbut per daug vaistazolem uzsiemusi
O Klaipedoje jos arbateliu taip pat neteko matyti.
http://www.naujojiba...e.lt/index.html
prie eteriniu alieju, ten raso kur galima ir nusipirkti. Deja Klaipedoje minetu adresu ziurejau ir jokios ju parduotuves neradau Gal kas yra is Klaipedos ir pasiseke labiau negu man? Kiek suprantu visokie aliejai, tai tik saves apagaudinejimas, kadangi jie gali pagydyti tik laikinai (jeigu gali), o priezasties del kurios atsirado liga vis tiek nepanaikina.
Taigi manau gal labiau padetu si bobute:
http://www.ve.lt/?ru...3&id=1072119180
Deja i emeilus neatsakineja, turbut per daug vaistazolem uzsiemusi
O Klaipedoje jos arbateliu taip pat neteko matyti.
Na gal jau yra žmonių, kurie galėtų papasakot kaip sekasi su Vitix gydytis???Nežinau ar verta pirkt ar ne šį gelį
QUOTE(bzzz... @ 2006 05 11, 21:30)
Na gal jau yra žmonių, kurie galėtų papasakot kaip sekasi su Vitix gydytis???Nežinau ar verta pirkt ar ne šį gelį
ir aš laukiu komentarų
Labukas, visoms, aš taip pat noriu prisijungti į dalmantinių klubą. Prieš kokius 5 metus netyčia su užtrauktuku ant pilvo nuplėšiau iškilusi apgamėlį. Jo vietoje atsirato balta dėmė. Paskui palaipsniui kur tik buvo apgamas aplink kokio 1,5 cm baltas ratelis. Dabar nugaroje kokie keturi, kur buvo apgamai arčiau vienas kito, tai dėmelės susiliejo. Kirkšnyje jau visai nemažas plėmas ir pastebėjau, kad didėja. Liudna, kad kol kas gydymo nėra, o mėginti tuos labai brangius pinigėlių nėra. Aš tik meldžiuosi, kad ant veido dar nors kiek laiko neatsirastų.
laba visiem
as cia kazkaip atsitiktinai papuoliau
nu ir as turiu tokia deme ant pilvo sono tokia lanko formos labai ydomi forma:)
ji man labai seniai atsirado man gal 12-13 m buvo dabar man 29
tai tada su ta kazkokia lempa svitino (soliariumu tada dar nebuvo:)
praejau kursa viena karta
tai padejo salyginai deme is krastu sumazejo gal sumoj 25% kokiais
nuo to laiko kazkaip ir nesigilinu daugiau i si reikala
nuo to laiko jokiu pakitimu nera
tai va ka as noriu pasakyt DAR
as nezinau gal as neteisus ir CIA TIK MANO SUBJEKTYVI NUOMONE!!!
kiek pastebejau dar po to tai saule mazina ta deme po aktyvaus deginimosi ji mazeja ruduoja (toks pats efektas kaip su lempa) ir ta lempa tai as kiek suprantu tai kvarco arba ultravioletiniai spinduliai ty is esmes tas pats kas dabar soliariumas tai darau prielaida kad saule cia neprieko! degintis galima ir i soliariuma eiti galima o gal net ir reikia manau kad demiu atsiradimo priezastis organizmo viduje - medziagu apykaitoje (bet kaip sakiau tai mano subjektyvi nuomone apie tai)
Kai klausiau daktaru nuo ko tai atsirando? tai daktaru atsakymas buvo NIEKS NEZINO nuo ko tai
tai Sekmes visiems/visoms!
kaip cia kazkas paminejo TAI isskirtinumas!
as cia kazkaip atsitiktinai papuoliau
nu ir as turiu tokia deme ant pilvo sono tokia lanko formos labai ydomi forma:)
ji man labai seniai atsirado man gal 12-13 m buvo dabar man 29
tai tada su ta kazkokia lempa svitino (soliariumu tada dar nebuvo:)
praejau kursa viena karta
tai padejo salyginai deme is krastu sumazejo gal sumoj 25% kokiais
nuo to laiko kazkaip ir nesigilinu daugiau i si reikala
nuo to laiko jokiu pakitimu nera
tai va ka as noriu pasakyt DAR
as nezinau gal as neteisus ir CIA TIK MANO SUBJEKTYVI NUOMONE!!!
kiek pastebejau dar po to tai saule mazina ta deme po aktyvaus deginimosi ji mazeja ruduoja (toks pats efektas kaip su lempa) ir ta lempa tai as kiek suprantu tai kvarco arba ultravioletiniai spinduliai ty is esmes tas pats kas dabar soliariumas tai darau prielaida kad saule cia neprieko! degintis galima ir i soliariuma eiti galima o gal net ir reikia manau kad demiu atsiradimo priezastis organizmo viduje - medziagu apykaitoje (bet kaip sakiau tai mano subjektyvi nuomone apie tai)
Kai klausiau daktaru nuo ko tai atsirando? tai daktaru atsakymas buvo NIEKS NEZINO nuo ko tai
tai Sekmes visiems/visoms!
kaip cia kazkas paminejo TAI isskirtinumas!
Mano vyras taip ta turi tokiu demeliu. Dziaugiames, kad nera ant veido ir matomu kuno vietu. Gydyti nebande, nes girdejo, kad neefektyvu.
Esu girdejusi, kad reikia vartoti jodo preparatus (zinoma, jei nera problemu su skydliauke, nes ir jodo stoka, ir perteklius neigiamai veikia skydliauke)
JODO daugiausiai yra jūrų žuvyse ir jūros produktuose, jūros kopūstuose. Ypač geras jodo šaltinis - joduota druska. Šio mikroelemento taip pat yra salotose, svogūnuose, poruose.
Poveikis organizmui
Jodas svarbus skydliaukės veiklai, nes dalyvauja hormonų sintezėje ir yra jų sudedamoji dalis. Skydliaukė gamina chemiškai aktyvią medžiagą - hormonus, kurie palaiko normalią organizmo medžiagų apykaitą. Nuo skydliaukės veiklos priklauso ir žmogaus išvaizda, temperamentas, intelektas. Skydliaukės hormonų gamybai reikalingas jodas.
Esu girdejusi, kad reikia vartoti jodo preparatus (zinoma, jei nera problemu su skydliauke, nes ir jodo stoka, ir perteklius neigiamai veikia skydliauke)
JODO daugiausiai yra jūrų žuvyse ir jūros produktuose, jūros kopūstuose. Ypač geras jodo šaltinis - joduota druska. Šio mikroelemento taip pat yra salotose, svogūnuose, poruose.
Poveikis organizmui
Jodas svarbus skydliaukės veiklai, nes dalyvauja hormonų sintezėje ir yra jų sudedamoji dalis. Skydliaukė gamina chemiškai aktyvią medžiagą - hormonus, kurie palaiko normalią organizmo medžiagų apykaitą. Nuo skydliaukės veiklos priklauso ir žmogaus išvaizda, temperamentas, intelektas. Skydliaukės hormonų gamybai reikalingas jodas.
laba>
tai zodziu as cia pasiskaiciau apie Vitix
nusipirkau pasitepliojau nu gal 10-15 kartu viena kart i diena pabuvau ant saules plius dar ir galiu uztikrintai pasakyti kad PADEDA!!! deme is krastu vietomis sumazejo ir jos viduri irgi atsirado nauju rudu demiu zodziu rezultatai matomi
ir ilgai laukt nereikejo tai zodziu turint kantrybes ir noro manau galima ir visai demes panaikint
tai va pirkit! nepigu aisku bet tai veikia!
tai zodziu as cia pasiskaiciau apie Vitix
nusipirkau pasitepliojau nu gal 10-15 kartu viena kart i diena pabuvau ant saules plius dar ir galiu uztikrintai pasakyti kad PADEDA!!! deme is krastu vietomis sumazejo ir jos viduri irgi atsirado nauju rudu demiu zodziu rezultatai matomi
ir ilgai laukt nereikejo tai zodziu turint kantrybes ir noro manau galima ir visai demes panaikint
tai va pirkit! nepigu aisku bet tai veikia!