Laba diena, "margosios"
tik dabar atradau, kad cia tokiu "margiu", kaip as, visas klubas yra. Nes iš aplinkinių, tai nepažįstu nei vieno žmogaus, su tokia problema/liga (išskyrus savo brolį).
aš tas dėmes "įsigijau" jau senokai, kažkur nuo šešerių metų. Nelabai daug jų turėjau, bet baisiai visiems keista buvo, kaip čia dabar gali būti
Mama tai buvo baisiai persigandusi, po viokias klinikas mus abu su broliu tampė, pas kokius gydytojus tik nebuvom....ir nieko. Tada, kokiais 1986, į mane kaip į kokia "naujieną" gydytojai žiūrėjo. Buvo mums paskyrę kažkokių vaistų, leidžiamų į veną (prisimenu, kad buvo laaabai brangūs), ir po to kurso man pradėjo gerėti. Nors gal tai tik sutapimas, nes dabar mano brolis margas, kaip karve (ir ant veido ir ant rankų), o man liko tik viena nusususi dėmelė.
Papildyta:
QUOTE(beata_abc @ 2008 01 18, 10:11)
taip, pas mus gydoma baltme sviesos terapija derinant su specialiais produktais. Tai ilgas procesas, taciau lyginant su kitais zinomais metodais pats greiciausias. Atliekamos 2 proceduros per savaite, priklausomai nuo to, kaip greitai ir efektyviai atsinaujina pigmentacijos sritys, koks plotas yra pazeistas, reikia atlikti nuo 16-24 proceduru, pigmentacijos sritys atsiranda 8-12 savaite, galutine pigmentacija pasiekiama 12-16 savaite. Siuo metu turime gauti atsakyma is anglijos del reikiamo procedurai atlikti produkto. Vienos proceduros kaina 100 litu, papildomai reikia nusipirkti ir produkta.
kažkaip tikiu, kad tai padeda. na dabar medicina jau ne tik diagnozuoja, bet ir daug "žino" apie ligų procesus. Taip kad gali būti, jog atrado pigmento negaminimo priežastį ir "moka" ląsteles priversti vis delto gaminti tą pigmentą. tik va, tas procedūrų brangumas......