QUOTE(Darida27 @ 2007 12 13, 15:21)
Is kurios Tau vietos Italijoje tuos vaistus parveze? Greitu laiku ten vyksiu, gal tada ir man pavyks tu vaistu gauti.
tiksliai nzn is kur, bet tik homeopatinese vaistinese juos rast galima, beja pirmiau reikia uzsakyti kad pagamintu.. ir padaro nzn per kiek laiko...
Viliuosi tik tiek, kad nebutu cia gydytojos koks triukas.... tipo kad pades...
na bet laikas viska parodys..
QUOTE(Tomasitas @ 2007 12 13, 22:46)
tiksliai nzn is kur, bet tik homeopatinese vaistinese juos rast galima, beja pirmiau reikia uzsakyti kad pagamintu.. ir padaro nzn per kiek laiko...
O gydytoja mūsiškė, ar italė?
Papildyta:
QUOTE(beata_abc @ 2008 01 02, 13:42)
su naujais visus ir visas
Kazkas rase, kad savaiminio idegio kremu naudojasi, na as isbandziau dvieju firmu, man jokios reakcijos, kaip balta vieta taip balta , gal dar galit parasyti kas nors kokios imones savaiminio idegio kremu ar losijonu naudoates?
Kazkas rase, kad savaiminio idegio kremu naudojasi, na as isbandziau dvieju firmu, man jokios reakcijos, kaip balta vieta taip balta , gal dar galit parasyti kas nors kokios imones savaiminio idegio kremu ar losijonu naudoates?
QUOTE(beata_abc @ 2008 01 02, 13:42)
su naujais visus ir visas
Aš naudoju Johnsons Holiday Skin Body lotion, jis man rudamą natūralų duoda, kiti pigūs duoda morkinį atspalvį. Beja su Johnsons reikia tepti kelias dienas, kad paruduotų tą pačią vietą, jis toks lengvas skaitosi ir nesausina odos. Bet, man pakankamai sudėtingas tai darbas, nes tos dėmės nelygios, jų daug ir išsiplėtę, reikia labai jau pataikyt, nes sveika oda ruduoja patepta irgi.
QUOTE(tsima @ 2008 01 02, 16:33)
Papildyta:
Aš naudoju Johnsons Holiday Skin Body lotion, jis man rudamą natūralų duoda, kiti pigūs duoda morkinį atspalvį. Beja su Johnsons reikia tepti kelias dienas, kad paruduotų tą pačią vietą, jis toks lengvas skaitosi ir nesausina odos. Bet, man pakankamai sudėtingas tai darbas, nes tos dėmės nelygios, jų daug ir išsiplėtę, reikia labai jau pataikyt, nes sveika oda ruduoja patepta irgi.
Papildyta:
Aciu, reiks tada bandyti Johnson
QUOTE(tsima @ 2008 01 02, 14:33)
Papildyta:
Papildyta:
Aš taip pat šitą naudoju Ir tepimosi metodą tą patį
QUOTE(bzzz... @ 2008 01 02, 17:13)
Aš taip pat šitą naudoju Ir tepimosi metodą tą patį
jau dvi nuomenes palankios gerai, bandysiu tikrai
QUOTE(beata_abc @ 2008 01 02, 16:27)
jau dvi nuomenes palankios gerai, bandysiu tikrai
Beja šito yra ir veidui atskirai.
o man geriausias Dove summer glow. jo yra specialiai sviesiai odai, as pirmiausia itrinu juo visa kuna, kita vakara naudodama ausu krapstukus uzdazau demeles, didesnes demes pirstais ( tas vietas siek tiek "riebiau" tepu), tokia beveik tapyba ant kuno gaunas, uzknisantis darbas na bet ka padarysi. siaip visai neblogai susilieja. va taip va ir maskuojuos
QUOTE(kristina15 @ 2008 01 03, 14:52)
parasykit savo skype nick'us // cia bus lengviau pasidalinti visomis naujienomis ..
Reiks susiinstaliuot Skype. Man dar tik vienas klausimas, ar apie akis labai jau sveika tepti tą savaiminį įdegį. pas mane apie akis pilnai balta, aš teplioju, bet galvoju ar nedadeda ten raukšlelių, juk šiaip tai visur rašo, kad reikia spec.kremukų akių zonai, nes ten labai plona oda, o čia kankinam su savaiminiu įdegiu. Ką manot?