QUOTE(ena77 @ 2007 11 22, 22:43)
aš tai dėl saulės nebuvau žinojusi,kad reikia akcentuoti,t.y.būti saulėje.Turiu laiko ir tepu kremą du-trys sykius per dieną.Tačiau kai naudojau tą vitix daug laiko praleidau saulėtose kurortuose:kretoje,tenerifėje,net vasara egipte,kur saulės ir karščio netruko,tačiau......Kai perskaičiau jūsų mintis svetainėje,pirksiu dar kremą ir eisiu į soliariumą.Bandysiu naujai.Parašysiu kaip seksis.manau,kad man nesiseka dėl to,kad mano liga paveldėta:mano tėvas turėjo šią problemą>Dar skaičiauenciklopėdijoje,kad tai ne kepenų liga,apie ką Jūs mielosios rašote o cituoju"sutrikusi antinksčių veikla,kuri skirsto pigmentą organizme".O taip.Gal kas girdėjot apie liaudies medicinoje senolių naudojamą patikimą vaistą šiai ligai-baltų vandens lelijų šaknys.Girdėjau,bet nežinau ar tai geriama ar tai tepama ar dar kitaip.Apie tai sakė man vienas odos ligų gydytojas ,kai vaikščiojau į PVU terapijos seansus.sėkmės.
Kaip įdomu
tikrai, kuo daugiau pasisakymų, tuo gal greičiau rasim kokį veiksmingą gydymo būdą
Dėl lelijų negirdėjau, bet kažkaip pagalvojau, ar jos nesaugomos kokioj raudonojoj knygoj
ot būtų mums, jei pradėtumėm jas iš ežeriukų naikint
Dėl kepenų aš buvau labai susimąsčius...nieko blogo nejaučiu gi, tai dabar apsiraminau, kai Ena77 taip parašė, ačių Jums
O ta sutrikusi antinksčių veikla labai blogai? Kaip sužinoti?
Ir dar, aš savo giminėje nežinau ar kas sirgo ir iš kur pas mane tokia liga... bet faktas, kad man tos dėmės gerokai apsitraukė, kai su sąnariais pagerėjo... nesuprantu kaip tai susiję
Dar dėl Vitix, kodėl delsiu bandyti...tas dėmes turiu jau 20 metų, pripratau, ir kažkaip iškilo tokia mintis, kad gal tos ląstelės pas mane visai jau apmirę ir kažin ar jas galima būtų atgaivinti, kad pradėtų jos vėl gaminti pigmentą, va jei sirgčiau kokius 3-5 metus... Labai įdomu sužinot, ar tiems kurie serga seniai vistiek padeda Vitix, tikrai bandyčiau ir aš tuomet