Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (vitiligo)

QUOTE(beata_abc @ 2007 11 21, 17:39)
O kokius vitaminus geri?

Šiaip visokius, dabar Vitakur su nakvišų aliejum pradėjau, prieš tai vien nakvišų, kadangi mano nagai labai lūžinėja, tai dažnokai geriu vitaminus skirtus nagams, plaukams, odai. Nėštumo metu labai trūko geležies, kažkaip organizmas nepasisavindavo, tai ir dabar vis pažiūriu, kad būtų geležies vitaminuose, nors kai prieš metus dariausi kraujo tyrimą, tai gydytoja pajuokavo, kad mano kraujas "kaip vyro" biggrin.gif tikrai nieko specialaus negeriu, kaitalioju 4u.gif Tik labai įdomu būtų pabandyti ir tuos Vitix vitaminus (nors ten kažkoks moliūgas yra sudėty...jei neklystu, gal tas ten stebuklus daro? ), bet buvo čia nuomonių, kad panašios sudėties galima ir kitų vitaminų nusipirkt, tai galvoju reikia pabandyt pirma tų paprastesnių ... nebent kas pasakytų, kad tikrai yra efektas nuo Vitix

Sėkmės visoms mergaitėms, nenukabinkit nosies, visos priemonės yra geros, jei nors kiek padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Odeta-@ @ 2007 11 21, 20:38)
Šiaip visokius, dabar Vitakur su nakvišų aliejum pradėjau, prieš tai vien nakvišų, kadangi mano nagai labai lūžinėja, tai dažnokai geriu vitaminus skirtus nagams, plaukams, odai. Nėštumo metu labai trūko geležies, kažkaip organizmas nepasisavindavo, tai ir dabar vis pažiūriu, kad būtų geležies vitaminuose, nors kai prieš metus dariausi kraujo tyrimą, tai gydytoja pajuokavo, kad mano kraujas "kaip vyro" biggrin.gif  tikrai nieko specialaus negeriu, kaitalioju  4u.gif Tik labai įdomu būtų pabandyti ir tuos Vitix vitaminus (nors ten kažkoks moliūgas yra sudėty...jei neklystu, gal tas ten stebuklus daro? ), bet buvo čia nuomonių, kad panašios sudėties galima ir kitų vitaminų nusipirkt, tai galvoju reikia pabandyt pirma tų paprastesnių ... nebent kas pasakytų, kad tikrai yra efektas nuo Vitix

Sėkmės visoms mergaitėms, nenukabinkit nosies, visos priemonės yra geros, jei nors kiek padeda  mirksiukas.gif

Jau rasiau anksciau, bet man Vitix tabletes pablogino situacija, atsirado 3 naujos demes po ju gerimo (geriau 3-4 men. nebeprisimenu)
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 11 22, 13:00)
Jau rasiau anksciau, bet man Vitix tabletes pablogino situacija, atsirado 3 naujos demes po ju gerimo (geriau 3-4 men. nebeprisimenu)

O Vitix gelis padeda tau?
Atsakyti

Į forumą patekau atsitiktinai ieškodama informacijos apie VITIX naudoju jau 5 -tą pakuotę apie 2 mėn ,nieko nepadeda ir galvoju ar dar leisti pinigus ir laiką šitam reikalui .Tiesa informacijos forume prisiskaičiau daug.Esu daug ką išbandžiusi pati.Savo problemą nelabai sureikšminu,nes esu pagal kitas forumietes žymiai vyresnė(virš 50-ties).Viskas prasidėjo po 30-ties metų,kai jau buvau ištekėjusi ir susilaukusi vaikų.Vyras nepametė ,vaikai užauginti,tačiau dėl saves ir dėl žmonių akių laikau tai didele bėda.Vitilligo man biauroja veidą (minimaliai)plaštakas ir po kai kurias dėmeles po keliai ir alkūnėmis.Gal dėl to kad kitokių ligų neturiu.Jaigu dar kam yra klausimu dėl puvaterapijos,kurią naudojau 4 seansus,galiu parašyti.Kartu geriau ir melanino vaisus ,kuriuos buvau užsisakiusi iš voketijos.Rezultatai-minimalūs.
Atsakyti
Aš dar dėl Vitix, kaip supratau tuo geliu pasitepus reikia būti 20-30 min saulėj, ir tiek būnant vistiek nepadeda? Nes kaip supratau kai kurios iš čia rašiusių tiesiog pasitepa tuo geliu, o paskui visa kita ant veido tepa...o kada į saulę einat? ar yra kam efektas ir į saulę neinant? Nes jei be saulės nepadeda, tada turbūt pavasario ar vasaros reikia laukti... ir laiko gi kiek per dieną reikia turėti g.gif 20 min ryte sėdėt ant saulutės, 20 min popiet... o man vokus reikėtų deginti, tai dar ir užsimerkus šitaip... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Odeta-@ @ 2007 11 22, 16:33)
Aš dar dėl Vitix, kaip supratau tuo geliu pasitepus reikia būti 20-30 min saulėj, ir tiek būnant vistiek nepadeda? Nes kaip supratau kai kurios iš čia rašiusių tiesiog pasitepa tuo geliu, o paskui visa kita ant veido tepa...o kada į saulę einat? ar yra kam efektas ir į saulę neinant? Nes jei be saulės nepadeda, tada turbūt pavasario ar vasaros reikia laukti... ir laiko gi kiek per dieną reikia turėti  g.gif 20 min ryte sėdėt ant saulutės, 20 min popiet... o man vokus reikėtų deginti, tai dar ir užsimerkus šitaip...  doh.gif

Man tai nepadeda nei tabletes Vitix nei gelis. Tepiausi su geliu vasara, bet atsirado tik kelios demeles ir sustojo, daugiau jokio efekto. O ziema tai ir nera kur tos saules gauti.
Atsakyti
aš tai dėl saulės nebuvau žinojusi,kad reikia akcentuoti,t.y.būti saulėje.Turiu laiko ir tepu kremą du-trys sykius per dieną.Tačiau kai naudojau tą vitix daug laiko praleidau saulėtose kurortuose:kretoje,tenerifėje,net vasara egipte,kur saulės ir karščio netruko,tačiau......Kai perskaičiau jūsų mintis svetainėje,pirksiu dar kremą ir eisiu į soliariumą.Bandysiu naujai.Parašysiu kaip seksis.manau,kad man nesiseka dėl to,kad mano liga paveldėta:mano tėvas turėjo šią problemą>Dar skaičiauenciklopėdijoje,kad tai ne kepenų liga,apie ką Jūs mielosios rašote o cituoju"sutrikusi antinksčių veikla,kuri skirsto pigmentą organizme".O taip.Gal kas girdėjot apie liaudies medicinoje senolių naudojamą patikimą vaistą šiai ligai-baltų vandens lelijų šaknys.Girdėjau,bet nežinau ar tai geriama ar tai tepama ar dar kitaip.Apie tai sakė man vienas odos ligų gydytojas ,kai vaikščiojau į PVU terapijos seansus.sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(ena77 @ 2007 11 22, 22:43)
aš tai dėl saulės nebuvau žinojusi,kad reikia akcentuoti,t.y.būti saulėje.Turiu laiko ir tepu kremą du-trys sykius per dieną.Tačiau kai naudojau tą vitix daug laiko praleidau saulėtose kurortuose:kretoje,tenerifėje,net vasara egipte,kur saulės ir karščio netruko,tačiau......Kai perskaičiau jūsų mintis svetainėje,pirksiu dar kremą ir eisiu į soliariumą.Bandysiu naujai.Parašysiu kaip seksis.manau,kad man nesiseka dėl to,kad mano liga paveldėta:mano tėvas turėjo šią problemą>Dar skaičiauenciklopėdijoje,kad tai ne kepenų liga,apie ką Jūs mielosios rašote o cituoju"sutrikusi antinksčių veikla,kuri skirsto pigmentą organizme".O taip.Gal kas girdėjot apie liaudies medicinoje senolių naudojamą patikimą vaistą šiai ligai-baltų vandens lelijų šaknys.Girdėjau,bet nežinau ar tai geriama ar tai tepama ar dar kitaip.Apie tai sakė man vienas odos ligų gydytojas ,kai vaikščiojau į PVU terapijos seansus.sėkmės.

Kaip įdomu thumbup.gif tikrai, kuo daugiau pasisakymų, tuo gal greičiau rasim kokį veiksmingą gydymo būdą rolleyes.gif Dėl lelijų negirdėjau, bet kažkaip pagalvojau, ar jos nesaugomos kokioj raudonojoj knygoj g.gif ot būtų mums, jei pradėtumėm jas iš ežeriukų naikint biggrin.gif Dėl kepenų aš buvau labai susimąsčius...nieko blogo nejaučiu gi, tai dabar apsiraminau, kai Ena77 taip parašė, ačių Jums drinks_cheers.gif O ta sutrikusi antinksčių veikla labai blogai? Kaip sužinoti?
Ir dar, aš savo giminėje nežinau ar kas sirgo ir iš kur pas mane tokia liga... bet faktas, kad man tos dėmės gerokai apsitraukė, kai su sąnariais pagerėjo... nesuprantu kaip tai susiję g.gif
Dar dėl Vitix, kodėl delsiu bandyti...tas dėmes turiu jau 20 metų, pripratau, ir kažkaip iškilo tokia mintis, kad gal tos ląstelės pas mane visai jau apmirę ir kažin ar jas galima būtų atgaivinti, kad pradėtų jos vėl gaminti pigmentą, va jei sirgčiau kokius 3-5 metus... Labai įdomu sužinot, ar tiems kurie serga seniai vistiek padeda Vitix, tikrai bandyčiau ir aš tuomet
Atsakyti
Tai va mielosios, gavau ir as savo tyrimo rezultatus. Pas mane visi elementai yra normoje arba ant ribos. Taciau siaubingai truksta kalio, mangano, gelezies. Tiesa, paaiskinimuose buvo parasyta, kad trukstant mangano (Mn) sergama VITILIGO. Varis - tvarkoje, dar mazokai kobalto, fosforo ir seleno.
Atsakyti
QUOTE(Darida27 @ 2007 11 24, 19:29)
Tai va mielosios, gavau ir as savo tyrimo rezultatus. Pas mane visi elementai yra normoje arba ant ribos. Taciau siaubingai truksta kalio, mangano, gelezies. Tiesa, paaiskinimuose buvo parasyta, kad trukstant mangano (Mn) sergama VITILIGO. Varis - tvarkoje, dar mazokai kobalto, fosforo ir seleno.

Pas mane panasiai, labai truksla gelezies, kalio, na ir man truksta jodo. Taip pat mazokai kobalto. Vario pas mane per daug, bet kaip man aiskino, kad del to, kad per mazai gelezies. Taip pat pas mane labai daug kadmio. Ir pas mane parasyta, kad kadmio per didelis kiekis sukelia odos ligas.
Bet va mangano tai norma.
O kokius papildus tau dave gerti?
As tai geriu kali, isgeriau viena norma skystos gelezies (labai skanu smile.gif), taip pat jodo dar geriu.
Atsakyti
Man gydytoja liepe pirkti is jos papildus, ten kur tas Maskvos centras gamina. Bet kaina, jeigu viska susipirkciau butu zveriska, t.y. apie 200lt per menesi. O kursas - maziausiai 3 men. Be to, man ispudis susidare, kad ta daktaryte yra labai gera verslininke, i.e. "niekur tu tokiu papildu nerasi, tik pas mane, tad va prasom, pradziai viskas kainuotu 180 lt, po to dar va situ reikes pagerti ir t.t. Mano papildai geriausiai isisavinami ir pan.". Labai atsiprasau, gal apsneku zmogu, bet man susidare toks ispudis. O man baisus pyktis suima, kai bandoma is mano nelaimes pasipelnyti (patirties jau turiu sitoj sriti), tad nieko as is tos daktares nepirkau ir baisiai ja nuvyliau. Vakar vaistinej nusipirkau kalio chlorido tableciu, siandien eisiu gelezies pirksiu. Blogiausiai yra su manganu, nes jo atskirai nera pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Darida27 @ 2007 11 25, 15:04)
Man gydytoja liepe pirkti is jos papildus, ten kur tas Maskvos centras gamina. Bet kaina, jeigu viska susipirkciau butu zveriska, t.y. apie 200lt per menesi. O kursas - maziausiai 3 men. Be to, man ispudis susidare, kad ta daktaryte yra labai gera verslininke, i.e. "niekur tu tokiu papildu nerasi, tik pas mane, tad va prasom, pradziai viskas kainuotu 180 lt, po to dar va situ reikes pagerti ir t.t. Mano papildai geriausiai isisavinami ir pan.". Labai atsiprasau, gal apsneku zmogu, bet man susidare toks ispudis. O man baisus pyktis suima, kai bandoma is mano nelaimes pasipelnyti (patirties jau turiu sitoj sriti), tad nieko as is tos daktares nepirkau ir baisiai ja nuvyliau. Vakar vaistinej nusipirkau kalio chlorido tableciu, siandien eisiu gelezies pirksiu. Blogiausiai yra su manganu, nes jo atskirai nera pirkti.

Atleisk pamirsau ar tu Kaune ar Vilniuj tyreisi? Man tai pasiule pas ja kali jei noriu pirkti, bet kitus tai uzrase ir sake bet kurioj vaistinej galiu isigyti. Va parasysiu, kuria gelezi sake gerai vartoti, nes ji be chemijos papildomos: Floradix.
Atsakyti