Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (vitiligo)

QUOTE(WeGa @ 2007 11 19, 17:16)
na man Vitix sioki toki poveiki padare, bet tik tada kai pabunu ant saulutes. dabar vel pradejau teptis, lankau soliariuma viens kits taskiukas atsiranda, dedu viltis kad kazkiek situacija dar pageres.
stiprybes visoms  4u.gif

Perskaičiau vienam reklaminy žurnalėly, kad jau Lietuvoje prie Vitix atsirado ir Viticolor.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tsima: 19 lapkričio 2007 - 19:11
Tsima, o kur skaitei apie Viticolor?
Atsakyti
QUOTE(Darida27 @ 2007 11 19, 19:16)
Tsima, o kur skaitei apie Viticolor?

Su Lietuvos rytu atnešė tokią reklaminę vaistinių knygutę su maisto papildais ir Vitix ten yra, ir tie vitaminai, ir Viticolor šalia-tos pačios serijos produktai. Dabar neatsimenu, kokia ten firma prekaiuja, galėsiu vakare pažiūrėt. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2007 11 20, 12:28)
Su Lietuvos rytu atnešė tokią reklaminę vaistinių knygutę su maisto papildais ir Vitix ten yra, ir tie vitaminai, ir Viticolor šalia-tos pačios serijos produktai. Dabar neatsimenu, kokia ten firma prekaiuja, galėsiu vakare pažiūrėt. bigsmile.gif

O ten uzstusavimui baltu demiu ar ir gydymui?

Kurios dienos lietuvos rytas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata_abc: 20 lapkričio 2007 - 11:32
QUOTE(beata_abc @ 2007 11 20, 11:31)
O ten uzstusavimui baltu demiu ar ir gydymui?

Kurios dienos lietuvos rytas?

Ten ne gydymui, o maskavimui, kelis kart tepi, kol gauni norimą atspalvį ir laiko atrodo 2 savaites. Berods šeštadienio Lietuvos rytas, buvo su Maximos, Rimi, Norfos žurnaliukais.
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2007 11 20, 15:06)
Ten ne gydymui, o maskavimui, kelis kart tepi, kol gauni norimą atspalvį ir laiko atrodo 2 savaites. Berods šeštadienio Lietuvos rytas, buvo su Maximos, Rimi, Norfos žurnaliukais.

O tai cia ne tas pats, kas naudoti savaiminio idegio krema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata_abc: 20 lapkričio 2007 - 13:44
QUOTE(beata_abc @ 2007 11 20, 13:25)
O tai cia ne tas pats, kas naudoti savaiminio idegio krema?

Aš galvoju, kad principas turėtų būt panašus, tik šitas 80Lt.kainuoja. doh.gif doh.gif
Pabandysiu įkelt tą straipsniuką, jei nerasit...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tsima: 20 lapkričio 2007 - 17:58
QUOTE(tsima @ 2007 11 20, 19:57)
Aš galvoju, kad principas turėtų būt panašus, tik šitas 80Lt.kainuoja. doh.gif  doh.gif
Pabandysiu įkelt tą straipsniuką, jei nerasit...

Niekur neradau straipsniuko sad.gif, kazkas jau ismete.
Atsakyti
Nieko sau blink.gif visą gyvenimą galvojau, kad aš viena tokia doh.gif o čia pasirodo jau visas dalmantinų klubas įsikūręs thumbup.gif Man tos dėmės pradėjo rastis gal kokioj 2-3 klasėj, iš pradžių ant vokų, vėliau ant kelių, alkūnių, apie čiurnas, tikrai buvau kaip koks vaikščiojantis žemėlapis doh.gif o dar kai įdegdavau, tai tos vietos rožinės pasidarydavo blush2.gif bet man tos dėmės buvo tik dar bjauresnės ligos pradžia verysad.gif sąnarių artritas, teko ir šokius mesti, ir fizinio lavinimo pamokų nuo tada nebelankiau mokykloj, ir dviračiu nevažinėjau verysad.gif taip kad man tos dėmės nebuvo esminis dalykas, pasakė, kad nepagydoma, ir jokių būdų kaip gydytis neiškojau, gėriau daugybę vaistų nuo artrito, kas savaitę pas profesorę į Vilnių iš Šiaulių važinėjom, pas žolininkus nėjom, nes ji griežtai uždraudė rolleyes.gif Tiesa, mama vis tik nuvežė mane pas vieną ekstrasensą į Latviją ir man pradėjo gerėti dėl sąnarių, džiaugiausi, kad bent jau vaikštau, ir skausmas pradėjo mažėti, profesorė pritarė thumbup.gif sako, jei padeda, bandykit tokiu būdu. Žodžiu artritą apsigydėm, bet vaistus visą jaunystę gėriau... O ir mano baltieji plotai nuo tada pradėjo mažėti, ypač padėjo atostogos prie Juodosios jūros (jokiais apsauginiais tada dar nesinaudojom, nes nebuvo), atsirado rudų taškelių, kurie ir toliau traukėsi... Dabar man jau 28 metai, turiu dukrytę, nėštumas labai teigiamai paveikė mano ligą, sanarių skausmus jaučiu labai retai, nebet kai oras keičiasi, o ir dėmelių beveik nebematyti thumbup.gif Ant alkūnių, kelių praktiškai nelikę, kol kas labiausiai matyti ant vokų ir apie čiurnas, bet vilties neprarandu, pritariu toms, kurios sako, kad reikia ligą gydyti iš vidaus...
Atsakyti
QUOTE(Odeta-@ @ 2007 11 21, 14:38)
Nieko sau  blink.gif visą gyvenimą galvojau, kad aš viena tokia  doh.gif o čia pasirodo jau visas dalmantinų klubas įsikūręs  thumbup.gif Man tos dėmės pradėjo rastis gal kokioj 2-3 klasėj, iš pradžių ant vokų, vėliau ant kelių, alkūnių, apie čiurnas, tikrai buvau kaip koks vaikščiojantis žemėlapis  doh.gif o dar kai įdegdavau, tai tos vietos rožinės pasidarydavo  blush2.gif bet man tos dėmės buvo tik dar bjauresnės ligos pradžia  verysad.gif sąnarių artritas, teko ir šokius mesti, ir fizinio lavinimo pamokų nuo tada nebelankiau mokykloj, ir dviračiu nevažinėjau  verysad.gif taip kad man tos dėmės nebuvo esminis dalykas, pasakė, kad nepagydoma, ir jokių būdų kaip gydytis neiškojau, gėriau daugybę vaistų nuo artrito, kas savaitę pas profesorę į Vilnių iš Šiaulių važinėjom, pas žolininkus nėjom, nes ji griežtai uždraudė  rolleyes.gif Tiesa, mama vis tik nuvežė mane pas vieną ekstrasensą į Latviją ir man pradėjo gerėti dėl sąnarių, džiaugiausi, kad bent jau vaikštau, ir skausmas pradėjo mažėti, profesorė pritarė  thumbup.gif sako, jei padeda, bandykit tokiu būdu. Žodžiu artritą apsigydėm, bet vaistus visą jaunystę gėriau... O ir mano baltieji plotai nuo tada pradėjo mažėti, ypač padėjo atostogos prie Juodosios jūros (jokiais apsauginiais tada dar nesinaudojom, nes nebuvo), atsirado rudų taškelių, kurie ir toliau traukėsi... Dabar man jau 28 metai, turiu dukrytę, nėštumas labai teigiamai paveikė mano ligą, sanarių skausmus jaučiu labai retai, nebet kai oras keičiasi, o ir dėmelių beveik nebematyti  thumbup.gif Ant alkūnių, kelių praktiškai nelikę, kol kas labiausiai matyti ant vokų ir apie čiurnas, bet vilties neprarandu, pritariu toms, kurios sako, kad reikia ligą gydyti iš vidaus...

Sveikutė,
kiekviena patirtis manau mums svarbi, kažką randam panašaus sau iš kiekvienos istorijos. O kas ta per liga sanarių artritas, nes aš kaip buvau pas gydytoją, kur tyriausi folio metodu, ji man ten prisakė visokių ligų, viena frazė, kuri man įstrigo buvo"ta baltmė pažeidė tavo sanarius" tipo artritas baisus, bet aš taip ir nesupratau, nes nieko blogo nejaučiu, na kartais keliai, kai atsitupi atsistoji, ar nepatogiai sėdi pasijaučia, bet, kas daugiau darosi..., negi išgydžius artritą, beja aš galvojau, kad tai irgi nepagydoma, dingsta baltmė? Va kiek tau klausimų turiu.
Beja, kokie tyrimai nustatyti artritui daromi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tsima: 21 lapkričio 2007 - 14:55
Manau jei sirgtum artritu, tikrai tai suprastum...tiesiog skausmas nepakeliamas ties sąnariais verysad.gif net vaikščioti sunku būdavo, kelią, kurį dabar nueinu per 5 minutes, eidavau 15 minučių mažiausiai...dar aišku sąnariai patinę būdavo, sustingę tokie... deformavęsi jie pas mane iki šiol verysad.gif todėl su sijonais dar ir dėl to nelabai drįstu vaikčioti, nors vyras sako, kad per daug imu į galvą, na bet negražūs man jie...nors ir dėmės ant kelių nebelabai matyti (o buvo baltos baltutės, kaip aš vadindavau "Šiaurės Amerika ir Pietu Amerika -nes forma tokia buvo smile.gif Bet tikrai, nėštumas man labai į gera išėjo, baigėsi tos problemos ir dėmių tikrai nepadaugėjo, tiesa, dar pernai per kalėdas vyras padovanojo mažytį soliariumą veidui deginti, tai aš vis prie progos pasideginu, nes į soliariumus retai kada nueinu, ir, žinok, man atrodo, kad ir ant vokų daugiau dėmelių, net nežinau, gal ir Vitix verta pabandyti, nes iki šiol niekuo netepliojau, nors vitaminus, tiesa, nuo pat ligos pradžios sąžiningai visokius geriu, tik vasarą pertraukas darau.
Atsakyti
QUOTE(Odeta-@ @ 2007 11 21, 17:45)
Manau jei sirgtum artritu, tikrai tai suprastum...tiesiog skausmas nepakeliamas ties sąnariais  verysad.gif net vaikščioti sunku būdavo, kelią, kurį dabar nueinu per 5 minutes, eidavau 15 minučių mažiausiai...dar aišku sąnariai patinę būdavo, sustingę tokie... deformavęsi jie pas mane iki šiol  verysad.gif todėl su sijonais dar ir dėl to nelabai drįstu vaikčioti, nors vyras sako, kad per daug imu į galvą, na bet negražūs man jie...nors ir dėmės ant kelių nebelabai matyti (o buvo baltos baltutės, kaip aš vadindavau "Šiaurės Amerika ir Pietu Amerika -nes forma tokia buvo smile.gif  Bet tikrai, nėštumas man labai į gera išėjo, baigėsi tos problemos ir dėmių tikrai nepadaugėjo, tiesa, dar pernai per kalėdas vyras padovanojo mažytį soliariumą veidui deginti, tai aš vis prie progos pasideginu, nes į soliariumus retai kada  nueinu, ir, žinok, man atrodo, kad ir ant vokų daugiau dėmelių, net nežinau, gal ir Vitix verta pabandyti, nes iki šiol niekuo netepliojau, nors vitaminus, tiesa, nuo pat ligos pradžios sąžiningai visokius geriu, tik vasarą pertraukas darau.

O kokius vitaminus geri?
Atsakyti