QUOTE(Darida27 @ 2007 11 17, 16:04)
PUVA treatment is known to be highly effective for psoriasis and other skin conditions, allowing patients to resume normal life activities. PUVA has previously been shown to increase the risk for cancers of the skin. Melanoma, a fatal form of skin cancer if not treated, has now been added to the list of skin cancers that occur more frequently after a number of PUVA treatments.
PUVA gydymas yra itin efektyvus gydant žvynelinę ir kitus odos sutrikimus, leidžiantis sugrįžti pacientams į normalų gyvenimą. Yra įrodymų, kad PUVA gydymas padidina riziką susirgti odos vėžiu. Po kelių PUVA gydymų dažniau susergama melanoma - mirtina odos vėžio forma (jeigu negydoma) - kuri dabar yra įtraukta į odos vėžio sąrašą.
Ačiū-dabar jau labai ašku. Na aš tai jau nuleidžiu rankas. Kažkokia viltis buvo atsiradus, kai pasirodė Vitix, bet tokios kainos, o rezultatų mažokoka, aš tai nepajutau visai, nes pasitepus negalėjau tupėti saulėje, o ir iš vis mūsų medicina ir vaistų pramonė pasiruošusi uždirbt maximumą pinigų su savo reklamomis už visai neefektyvius produktus.
Kažkodėl nei viena medikė man nesiūlė PUVA. sergu jau 20 metų, kasmet nesilankau, bet kas kokius tris metus, kai pradedu gailėti savęs ir, kai pagalvodavau, gal jau ką išrado šitai bėdai-nueidavau.Nesutikau nei vienos, kuri rimčiau būtų pažiūrėjus į tą reikalą, pasiūlius kitus vidaus org.tyrimus-nieko.Kiek pati paeksperimentavau, tiek ir turiu. O gal Kaune kas gali parekomenduoti normalų odos gydytoją?Kažkaip norėčiau užbėgt baltmei už akių dėl sūnuko.