O man labai neramu, nes pteiš kokį mėnesį ant savo dukrytės blaudelės pastebėjau mažą baltą dėmelę. Na, ji gal itk pusės centimetro skersmens, bet man atrodo, kad anskčiau jos nebuvo. Gydytoja liepė stebėti...Gal reiktų pasikonsultuoti su odos gytoja, nes labai nermu, jog tai ta nelemtoji baltmė
[quote=RENE21,2004 08 11, 17:34]
Atsiliepkite tie, kurie sergate baltme arba kitaip - vitilige. frbn@one.lt
[
/quote]
Atsiliepkite tie, kurie sergate baltme arba kitaip - vitilige. frbn@one.lt
[
/quote]
o mano vyresnėlis gimė su tokia balta dėmele ant pilvo bet ji nei labai plečiasi(na,jam augant atitinkamai padidėja),nei daugiau atsiranda.daktarė sakė ,kad nieko čia tokio.kažin čia ta pati liga
QUOTE(pekutis @ 2006 03 13, 13:55)
o mano vyresnėlis gimė su tokia balta dėmele ant pilvo bet ji nei labai plečiasi(na,jam augant atitinkamai padidėja),nei daugiau atsiranda.daktarė sakė ,kad nieko čia tokio.kažin čia ta pati liga
greičiausiai
mane irgi tos demes uzpuole,bet jau seniai..irgi paveldejau...brolis irgi turejo bet brendimo laikotrapiu praejo.jo gydytojai sako "neisgydoma",o as netikiu.apibendrinus vitiligo-tai vitaminu stoka,nervingumo padariniai ir t.t. Yra iseitis gydytis naturalioju budu..visokios zoleles ir panasiai.Pvz tikros morkos,visa vasara juos tryniau,valgiau - pagerejimas buvo,vel laukiu sezono.
siaip isgirdau apie zelmenu sultys - ten vit.E yra neiprasto(ypac reikalnigas),ir siaip tos sultys apvalo organizma..o nuo to visko ir reikia pradet.
Viena moteris man diagnozavo kad is pradziu reikia visiskai isgydyt nesveikuojancius dantis,poto pereit prie kepenu(kadangi jos nelabai sveikuoja) - tai pati vitiligos gydymo pradzia,pagal mano organizma,jos manymu.
siaip isgirdau apie zelmenu sultys - ten vit.E yra neiprasto(ypac reikalnigas),ir siaip tos sultys apvalo organizma..o nuo to visko ir reikia pradet.
Viena moteris man diagnozavo kad is pradziu reikia visiskai isgydyt nesveikuojancius dantis,poto pereit prie kepenu(kadangi jos nelabai sveikuoja) - tai pati vitiligos gydymo pradzia,pagal mano organizma,jos manymu.
Įsirašau ir aš į dalmantinių klubą
Man šią ligą padovanojo tėvelis, bet man dėmės pradėjo atsirasti 27-erių. Pastebėjau pažastyje mažą baltą dėmelę, kuri pusmetį nekito, o po to pradėjo sparčiai plisti. Taip pat atsirado dėmės kitoje pažastyje, ant moteriškos vietelės, ant ranko, o kas baisiausia po abejomis akimis. Tėtis ėjo pas įvairiausius gydytojus, bet teko susitaikyti, kad tai nepagydoma. Man po kol kas dar šokas, nes bijau pagalvoti, kad tos dėmės bus ant mano kūno, veido. Ir dar labaiu nuliūdau paskaičiusi, kad nei vienai nepavyko tų dėnių atsikratyti.
Jei kuri jau vartojote anksčiau minėtus vaistukus - parašykit kokie rezultatai.
Man šią ligą padovanojo tėvelis, bet man dėmės pradėjo atsirasti 27-erių. Pastebėjau pažastyje mažą baltą dėmelę, kuri pusmetį nekito, o po to pradėjo sparčiai plisti. Taip pat atsirado dėmės kitoje pažastyje, ant moteriškos vietelės, ant ranko, o kas baisiausia po abejomis akimis. Tėtis ėjo pas įvairiausius gydytojus, bet teko susitaikyti, kad tai nepagydoma. Man po kol kas dar šokas, nes bijau pagalvoti, kad tos dėmės bus ant mano kūno, veido. Ir dar labaiu nuliūdau paskaičiusi, kad nei vienai nepavyko tų dėnių atsikratyti.
Jei kuri jau vartojote anksčiau minėtus vaistukus - parašykit kokie rezultatai.
Brolis mano turi šią bjaurybę. Žiauriai kompleksuoja dėl jos, ant veido dėmę tepa tonaliniu kremu, ir šiaip ant viso kūno yra daugiau nei 10 dėmių Tai jis vis ieško gydymo būdų. Kažkada bandė ir spindulinę terapiją.
O dabar naudoja šiuos vaistukus Siuntėsi iš JAV. Vis pamirštu paklaust, ar padeda kiek. Jei domina, parašysiu
O dabar naudoja šiuos vaistukus Siuntėsi iš JAV. Vis pamirštu paklaust, ar padeda kiek. Jei domina, parašysiu
Turiu ir aš baltų dėmelių,bet šiuo metu jos praktiškai nematomos.Prieš dešimt metų buvo labai ryškios ir švietė iš toli,nes yra ant veido.Gydžiausi visais įmanomais ir tuo metu žinotinais būdais ir galiu pasakyti ,kad man padėjo.Neseniai konsultavausi su dermatologe,tai sakė kad įdomus atvejis,bet sakė,kad nesidžiaugčiau,nes gali dar visaip būti,net ir supiktybėti tos vietos.O ši liga,tai imuninės sistemos tam tikros dalies sutrikimo pasekmė.