Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (vitiligo)

QUOTE(katckyte @ 2007 10 01, 15:18)
Taip, ant veido irgi yra baltu demiu sad.gif pas mane ju labai daug- apie 50% odos nubalinta  bash.gif  bash.gif  veida puikiai uzsimaskuoju su Egipto zeme.  O tos UVB terapijos gi kaip soliariumas-juk visa kuna kaitina lempomis, todel manau kad yra normalu jog tamseja ir sveika oda. Nors as kol kas nepastebejau kad ydegiau, visgi dar tik 5 kartus buvau terapijoje.

O kas čia per Egioto žemė?
Atsakyti
QUOTE(spanguole22 @ 2007 10 01, 15:28)
O kas čia per Egioto žemė?

ne Egioto,o Egipto.Kosmetika tokia ax.gif
Atsakyti
Egipto Zeme - tai tokia kaip pudra, man viena is maskavimo priemoniu, visgi EZ atspalvis gan skirias nuo odos, todel neapsimoka moket 70 ar 110 Lt mano manymu
Atsakyti
sveiki

as irgi turiu sita nedziauksma, kuri paveldejau is mamos... pirmasiais demeles pastebejau ant pirstu. po to ant klubu ir dar keliose vietelese.... po to pastebejau demeles ant nosies. simetriskai is abieju pusiu... o pries kelias dienas lab ai neryskia ir gan didoka deme ant zando.... Kadangi esu gan tamsaus gymio tai tos demeles matysis vis labiau ir labiau verysad.gif Kas mane toki issigimeli myles verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo th1: 07 spalio 2007 - 19:16
QUOTE(th1 @ 2007 10 07, 20:15)
sveiki

as irgi turiu sita nedziauksma, kuri paveldejau is mamos... pirmasiais demeles pastebejau ant pirstu. po to ant klubu ir dar keliose vietelese.... po to pastebejau demeles ant nosies. simetriskai is abieju pusiu... o pries kelias dienas lab ai neryskia ir gan didoka deme ant zando.... Kadangi esu gan tamsaus gymio tai tos demeles matysis vis labiau ir labiau  verysad.gif  Kas mane toki issigimeli myles  verysad.gif

Yra galimybių maskuotis 4u.gif
Neliūdėk taip - daug taip gyvenančių. Paskaityk šį forumą, pabandyk vaistus, gal kas pagelbės
wink.gif
Aš šitą šlikštynę, o beje kartu ir žvynelinę turiu, bet esu laimingai ištekėjus, turiu sūnų ir vyras tikrai nelaiko manęs išsigimėle. ax.gif
Draugai,beje, irgi rolleyes.gif
Taigi aukštyn galvą ir nedepresuok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguole22 @ 2007 10 07, 20:51)
Yra galimybių maskuotis 4u.gif
Neliūdėk taip  - daug taip gyvenančių. Paskaityk šį forumą, pabandyk vaistus, gal kas pagelbės
wink.gif
Aš šitą šlikštynę, o beje kartu ir žvynelinę turiu, bet esu laimingai ištekėjus, turiu sūnų ir vyras tikrai nelaiko manęs išsigimėle. ax.gif
Draugai,beje, irgi rolleyes.gif
Taigi aukštyn galvą ir nedepresuok mirksiukas.gif

Tokiu, kurios(ie) turi seima, cia daug yra,nera reikalo cia liudeti del to.Meile juk ne groziui isoriniam vien buna:)
Atsakyti
sunku neliudet, kai matai visi su kuriais tu kontaktuoji tokie grazus ir laimingi o tau viena dovanele po kitos verysad.gif

cia neseniai mama isprase, kad nueiciau pas daktarus.. nuejau klaipedoj i kazkoki odos ligu skyriu.. tai vizitas gal puse minutes truko. palinksejo daktares galvomis, pasake, kad nepagydoma ir jokie vaistai nepadeda.. Nei tas vitix'as ne vienam ju pacientui nepadejo nei kiti... Tenka pamatyt viena kita zmogu su sia liga... Kai kurie ju atrodo tikrai solidziai, pinigu pilnos kisenes. Bet vat vistiek neissigyde

Na zinot kokie tie zmones siais laikais... Ypac merginos.. Mazai kas ir beziuri i vidini grozi... Svarbu roza, raumenys ir penio ilgis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo th1: 07 spalio 2007 - 21:37
QUOTE(th1 @ 2007 10 07, 21:32)
sunku neliudet, kai matai visi su kuriais tu kontaktuoji tokie grazus ir laimingi o tau viena dovanele po kitos  verysad.gif

cia neseniai mama isprase, kad nueiciau pas daktarus.. nuejau klaipedoj i kazkoki odos ligu skyriu.. tai vizitas gal puse minutes truko. palinksejo daktares galvomis, pasake, kad nepagydoma ir jokie vaistai nepadeda.. Nei tas vitix'as ne vienam ju pacientui nepadejo nei kiti... Tenka pamatyt viena kita zmogu su sia liga... Kai kurie ju atrodo tikrai solidziai, pinigu pilnos kisenes. Bet vat vistiek neissigyde

Na zinot kokie tie zmones siais laikais... Ypac merginos.. Mazai kas ir beziuri i vidini grozi... Svarbu roza, raumenys ir penio ilgis

Atsiras ir ta, kuriai tos demeles netrukdys:)Visiems mums is pradziu buvo tokios pacios liudnos mintys, bet kuo toliau gyveni, tuo daugiau tokiu zmoniu matai, ir nei vienas is ju neina verkdami, gyveni ir tiek..susitaikysi ir tu. Juk cia tik kosmetinis defektelis:)
Atsakyti
QUOTE(th1 @ 2007 10 07, 22:32)
sunku neliudet, kai matai visi su kuriais tu kontaktuoji tokie grazus ir laimingi o tau viena dovanele po kitos  verysad.gif

Taip, merginos žiaurios - bet juk tikrai atsiras tokia, kuriai rūpės ne tik tavo išvardinti dalykai mirksiukas.gif

Juk tau nereikia tokios, kuriai rūpi tik roža ir dar kaikas blush2.gif

Pamatysi, viskas bus gerai, tik neimk per daug į galvą.
O tie piniguoti, galiu pasakyti, nusispjovė į savo išvaizdą - jie nusiperka mergas už pinigus tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(th1 @ 2007 10 07, 21:32)

Aš atsimenu,kaip mane kamavo tokios sunkios mintys, bet visai be reikalo pasirodo save griaužiau. Jau ir anksčiau rašiau, turiu vyrą , du vaikučius. Jam tos dėmės nemaišo, nors ten jau ne dėmės, o tiesiog plotai balti. Tas kompleksas ,kurį sau įsivarai-turbūt jau visam gyvenimui, ko gero kitaip ir nebus.Išmuša iš vėžių ir klausimai, kas čia tau? Nors atrodo taip krupščiai maskavai, pasirodo matosi. Bet vis gi aukščiau galvą, žmogus šalia tikrai atsiras, kuriam nelabai rūpės tavo dėmės, kažkaip reikia susidraugaut su jomis,gal jos ir pačios tada išnyks.
Mano labai tolima giminaitė,kai dar buvau vaikas ir nežinojau, kas tai per liga, vaikščiojo margu veidu. Dabar, kai sutikau, tai net įsižiojau-gražus veidelis, rudas, nesusilaikiau ir paklausiau-kaip savaime atsirado, taip ir išnyko, liko vos kelios dėmelės.Matyt organizmas, kažkaip persilaužė ir pradėjo gaminti tai, ko mums trūksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tsima: 09 spalio 2007 - 08:10
QUOTE(tsima @ 2007 10 09, 09:05)
Aš atsimenu,kaip mane kamavo tokios sunkios mintys, bet visai be reikalo pasirodo save griaužiau. Jau ir anksčiau rašiau, turiu vyrą , du vaikučius. Jam tos dėmės nemaišo, nors ten jau ne dėmės, o tiesiog plotai balti. Tas kompleksas ,kurį sau įsivarai-turbūt jau visam gyvenimui, ko gero kitaip ir nebus.Išmuša iš vėžių ir klausimai, kas čia tau? Nors atrodo taip krupščiai maskavai, pasirodo matosi. Bet vis gi aukščiau galvą, žmogus šalia tikrai atsiras, kuriam nelabai rūpės tavo dėmės, kažkaip reikia susidraugaut su jomis,gal jos ir pačios tada išnyks.
Mano labai tolima giminaitė,kai dar buvau vaikas ir nežinojau, kas tai per liga, vaikščiojo margu veidu. Dabar, kai sutikau, tai net įsižiojau-gražus veidelis, rudas, nesusilaikiau ir paklausiau-kaip savaime atsirado, taip ir išnyko, liko vos kelios dėmelės.Matyt organizmas, kažkaip persilaužė ir pradėjo gaminti tai, ko mums trūksta.

Protingi neklausia verysad.gif
Ojei kas paklausia, tada norisi lysti į žemę unsure.gif
Atsakyti
Tai va, šiandien padariau atradimą - pasirodo, atspalvį suteikiantis purškiklis patamsina dėmes.

Gal tai jau visiems čia esantiems ne stebuklas, bet man - didėlė naujiena.
Kažkada vaikystėje, prieš 20 metų, specialiai iš Amerikos močiutės, mamos, o gal kažkokio kaimyno bendradarbis parvežė kosmetinio kremo dėmių maskavimui... Deja, tas kremas ne tik nepaslėpė, bet dar ir paryškino dėmes, nes kraštai, kur oda sveika, parudavo, o pati baltmė taip ir liko balta. Ilgai tryniau tada, kol nuploviau tą kremą, ir poto įvykio tik šiandien išbandžiau mažiau matomoje vietoje purškiamą "dažiklį" tongue.gif
Ir ką jūs galvojate - parudavo drinks_cheers.gif. Manau, po ilgesnio naudojimo išvis nurudins g.gif (aišku, nesitikiu, kad visai nesimatys, bet...) cool.gif
Atsakyti