Aš tai pat turiu šį "džiaugsma'.Man netrukdo.Nusipurškiu visą kuną savaiminiu įdegiu ir atrodau šokoladinė šiaip viltigo nepagydoma,nors vistiek kazkada medicina ir sioj srity progresa padarys.Tik sunkiausia vasara nuo saulutes sleptis
Papildyta:
Pasiskaitinejau temele atgal,tai taip ir nesuprantu ar galima eiti i soliariuma ar ne?
QUOTE(frosty @ 2007 09 25, 12:42)
Aš tai pat turiu šį "džiaugsma'.Man netrukdo.Nusipurškiu visą kuną savaiminiu įdegiu ir atrodau šokoladinė šiaip viltigo nepagydoma,nors vistiek kazkada medicina ir sioj srity progresa padarys.Tik sunkiausia vasara nuo saulutes sleptis
Papildyta:
Pasiskaitinejau temele atgal,tai taip ir nesuprantu ar galima eiti i soliariuma ar ne?
Papildyta:
Aš vis tiek nesuprantu, kaip galima nusipurkšti visą kūną, juk tos vietos, kur balta,vos vos parudėja, o tos kur sveikos, jos irgi rudėja- ir vis tiek margas esi. Juk "savaiminis įdegis"nesuvienodina spalvos.
as pirmiausia savaiminio idegio kremu patepu demeles,palaikau kokiai valandai,o tada nusipurskiu visa kuna,vat.Nu neatrodo visiskai lygiai,bet skirtumas matosi tik is labai arti
QUOTE(frosty @ 2007 09 26, 08:33)
as pirmiausia savaiminio idegio kremu patepu demeles,palaikau kokiai valandai,o tada nusipurskiu visa kuna,vat.Nu neatrodo visiskai lygiai,bet skirtumas matosi tik is labai arti
O kokias priemones savaiminio įdegio naudoji, kad nesausintų odos? Aš tai visai patenkinta Jonson and Jonson, pakankamai natūrali spalva gaunasi, kitos man labai sausindavo odą ir oranžinis atspalvis gaudavosi.
as bandziau keleta priemoniu.Viena Chanel soleil,kuris nepasitiesino,nes ismete kazkokiom demem,dar buvau nusipirkus Loreal-nepatiko, o dabar naudoju Garnier,tai labai patinka ir nesausina odos. Siaip dar nail baras turi nauja paslauga-nupurskimas viso kuno,reiks pabandyt.
Sauletasis sezonas musuose jau berods ir baigesi Kokiu turite pasiekimu, VITIX naudotojos? Gal kas nors jau gali pasigirti gerais rezultatais? As keleta menesiu tepliojausi, tai ant plastaku buvo atsirade mazi rudi taskeliai, bet po kurio laiko jie dingo ir nieko daugiau........... Dabar pradejau lankyti UVB spinduliu proceduras
Labutis
Vasara baigėsi, veide kolkas lygu tik aš pati kai žinau kur buvo matau. O kitur jokių pasikeitimų, nors per vaikų ligas ir rūpesčius jau nebetepiau taip sąžiningai atsibodo kariauti su vėjo malūnais.
O jums visosms sekmės ir lauksim tyrimų atsakymų tos kurios darėsi kolkas jokių nedariau ir galvoju ar verta?.....
Vasara baigėsi, veide kolkas lygu tik aš pati kai žinau kur buvo matau. O kitur jokių pasikeitimų, nors per vaikų ligas ir rūpesčius jau nebetepiau taip sąžiningai atsibodo kariauti su vėjo malūnais.
O jums visosms sekmės ir lauksim tyrimų atsakymų tos kurios darėsi kolkas jokių nedariau ir galvoju ar verta?.....
As irgi abejoju ar verta, nes kol kas is naudojanciu pasisakymu supranu,kad realiai rezultatai minimalus arba ju isvis nera. O visos proceduros kainuoja kruva pinigu...
Na as dabar pradejau vaikscioti i UVB terapija. Kol kas buvau 4 kartus, tai siand aptikau 4 naujus mazycius rudus taskucius pilvo demeje. Bet kadangi as dar naudoju vitix krema, tai neaisku ar cia nuo vitix ar nuo tos UVB terapijos tie nauji taskuciai, nes jau kaip esu rasiusi anksciau, vitix pagalba esu isgavusi nemazai rudu taskiuku 5 proceduros nemokamos, o po to reikes moketi. O siaip vienas gydymo kursas gydytoja sake trunka 3-6 men, priklausomai nuo rezultatu. Niu man kol kas y terapijas reikia eiti du kartus per savaite, ir procedura trunka iki 1 min (pati pirma karta tai mane tam soliariume laike vos 43 sekundes. Net juokinga tada pasidare, galvoju ka man tos 43 sekundes pades nors gydytojams gal geriau zinot kiek ten kaitintis reikia
QUOTE(katckyte @ 2007 09 29, 15:40)
Na as dabar pradejau vaikscioti i UVB terapija. Kol kas buvau 4 kartus, tai siand aptikau 4 naujus mazycius rudus taskucius pilvo demeje. Bet kadangi as dar naudoju vitix krema, tai neaisku ar cia nuo vitix ar nuo tos UVB terapijos tie nauji taskuciai, nes jau kaip esu rasiusi anksciau, vitix pagalba esu isgavusi nemazai rudu taskiuku 5 proceduros nemokamos, o po to reikes moketi. O siaip vienas gydymo kursas gydytoja sake trunka 3-6 men, priklausomai nuo rezultatu. Niu man kol kas y terapijas reikia eiti du kartus per savaite, ir procedura trunka iki 1 min (pati pirma karta tai mane tam soliariume laike vos 43 sekundes. Net juokinga tada pasidare, galvoju ka man tos 43 sekundes pades nors gydytojams gal geriau zinot kiek ten kaitintis reikia
O ant veido ar pas tave yra baltų dėmių ir ar nuo UVB terapijos sveiki plotai rudėja irgi?
Taip, ant veido irgi yra baltu demiu pas mane ju labai daug- apie 50% odos nubalinta veida puikiai uzsimaskuoju su Egipto zeme. O tos UVB terapijos gi kaip soliariumas-juk visa kuna kaitina lempomis, todel manau kad yra normalu jog tamseja ir sveika oda. Nors as kol kas nepastebejau kad ydegiau, visgi dar tik 5 kartus buvau terapijoje.