Papildyta:
Pasiskaitinejau temele atgal,tai taip ir nesuprantu ar galima eiti i soliariuma ar ne?

frosty, 25 Rgs 2007 - 12:42, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
frosty, 25 Rgs 2007 - 12:42, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Aš tai pat turiu šį "džiaugsma'.Man netrukdo.Nusipurškiu visą kuną savaiminiu įdegiu ir atrodau šokoladinė
šiaip viltigo nepagydoma,nors vistiek kazkada medicina ir sioj srity progresa padarys.Tik sunkiausia vasara nuo saulutes sleptis
Papildyta:
Pasiskaitinejau temele atgal,tai taip ir nesuprantu ar galima eiti i soliariuma ar ne?
frosty, 26 Rgs 2007 - 08:33, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
frosty, 26 Rgs 2007 - 08:33, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
as pirmiausia savaiminio idegio kremu patepu demeles,palaikau kokiai valandai,o tada nusipurskiu visa kuna,vat.Nu neatrodo visiskai lygiai,bet skirtumas matosi tik is labai arti
katckyte, 29 Rgs 2007 - 15:40, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
katckyte, 29 Rgs 2007 - 15:40, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Na as dabar pradejau vaikscioti i UVB terapija. Kol kas buvau 4 kartus, tai siand aptikau 4 naujus mazycius rudus taskucius pilvo demeje. Bet kadangi as dar naudoju vitix krema, tai neaisku ar cia nuo vitix ar nuo tos UVB terapijos tie nauji taskuciai, nes jau kaip esu rasiusi anksciau, vitix pagalba esu isgavusi nemazai rudu taskiuku
5 proceduros nemokamos, o po to reikes moketi. O siaip vienas gydymo kursas gydytoja sake trunka 3-6 men, priklausomai nuo rezultatu. Niu man kol kas y terapijas reikia eiti du kartus per savaite, ir procedura trunka iki 1 min (pati pirma karta tai mane tam soliariume laike vos 43 sekundes. Net juokinga tada pasidare, galvoju ka man tos 43 sekundes pades
nors gydytojams gal geriau zinot kiek ten kaitintis reikia
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”