Kiek zinau, pilna kraujo tyrima daro Biomedicinos tyrimu centre Vilniuje, Povilaicio 18. Tik kainuoja gana nepigiai - kiekvieno elemento istyrimas atskirai. Pati nesityriau, nors gal ir vertetu.
QUOTE(siguze @ 2007 09 17, 12:34)
Kiek zinau, pilna kraujo tyrima daro Biomedicinos tyrimu centre Vilniuje, Povilaicio 18. Tik kainuoja gana nepigiai - kiekvieno elemento istyrimas atskirai. Pati nesityriau, nors gal ir vertetu.
aciu bandysiu susizinoti kainas
QUOTE(Darida27 @ 2007 09 19, 22:54)
As nusprendziau darytis mikroelementu tyrima is plauko. Paskaiciau moteru pasisakymus, kad is plauko galima daugiau mikroelementu nustatyti nei is kraujo. Tik dabar laukiu, kol dazytas plaukas nuaugs:)
As siandien kaip tik pridaviau plauku sruogas, po 2 sav. bus atsakymas. Nu ziuresiu ko gi man truksta o ko per daug.
Plaukai gali buti ir dazyti, jie pasizymi pas save kad dazytas plaukas ir paskuj apdoroja kazkokiu skysciu, tyrimui itakos dazyti plaukai neturi.
QUOTE(beata_abc @ 2007 09 20, 11:04)
As siandien kaip tik pridaviau plauku sruogas, po 2 sav. bus atsakymas. Nu ziuresiu ko gi man truksta o ko per daug.
Plaukai gali buti ir dazyti, jie pasizymi pas save kad dazytas plaukas ir paskuj apdoroja kazkokiu skysciu, tyrimui itakos dazyti plaukai neturi.
Aš ir pirmą kartą girdžiu, kad yra tokie tyrimai iš plauko. Lauksim rezultatų ir daugiau info.
QUOTE(Darida27 @ 2007 09 21, 18:05)
As skambinausi i Kauna "Naturalaus gydymo centra". Ten man pasake, kad reikia palaukti, kol dazytas plaukas nuaugs - tada rezultatas bus tikslesnis. O jeigu nenorit laukti, tada reikia pasakyti, kokiais dazais plaukus dazet. Plauku sruogas siuncia i Maskva, o rezultatai po 3-4 savaiciu.
O kiek kainuoja toks tyrimas?
QUOTE(Darida27 @ 2007 09 23, 12:27)
Kaune - 250lt.
Oho, kokios kainos-laukiam rezultatų. Aš tai pas folininkę girdėjau, kad man vario ir folio trūksta, būgtai visiems šia liga sergantiems šių elementų trūksta. Įdomu, ką plaukai parodys. Rašykit.