QUOTE(beata_abc @ 2007 09 11, 07:57)
Beja man nei vitix nei Moolers kur rasiau vitaminai netinka, gal man visai ne B truksta, nes pradejo berti, ir atsiranda baltu plemeliu. Mesiu sita reikala ir bandysiu tik Vitix geliu teptis. Na nebent galvoju kad Kalawala sudetis kita tai ja reikia isbandyti.
Tai ar tikrai tos Kalawalos yra Lietuvoje,kodėl vaistų paieškoje nieko nerandu?
QUOTE(tsima @ 2007 09 11, 10:31)
Tai ar tikrai tos Kalawalos yra Lietuvoje,kodėl vaistų paieškoje nieko nerandu?
As irgi Kalawalos nerandu lietuvoj.
Tiesiog nukeliaukite y ta parduotuve dauksos g., ir paprasykite vitaminu nuo vitiligo. Bent jau man ten dirbantis vaistininkas buvo rekomendaves visko-ir grybu kazkokiu (bet nesurizikavau, nes brangiai kainavo). Jei gerai pamenu, tas kalawalla y sia parduotuve gabenamas is is ispanijos (negarantuoju), todel patys vitaminai vadinasi CALAGUALA (sudetis ta pati kaip KALAWALA,-cia tas pats papartis). Lietuviskoje vaistu paieskoje manau reiketu yvesti "polypodium calaguala" ir tikrai rasite http://www.gamtospro...prep/kapsules_s
Gali buti kad blogai pamenu tos vaistines pavadinima, todel vietoj gamtos produktai parasiau gamtos namai sorry. tiesiog ten jau nebesilankau tai tiksliai ir nepamenu Sia vaistine man buvo rekomendaves vienas odos gydytojas o pats vaistininkas pasakojo, kad nuo CALAGUALOS kai kam vitiligas pradejo nykti po 2 savaiciu vartojimo. as vartojau pusmeti,man nebuvo jokio rezultato. tada bandziau kitokius jo pasiulytus vitaminus-irgi specialiai vitiligui gydyti-irgi nepadejo. vienintelis gelbstintis dalykas-vitix. Bet kiekvieno zmogaus organizmas skirtingas, kas zino, gal jums pades Na o as ketinu isbandyti gydyma siaurabangiais UVB spinduliais...Bus matyt kaip seksis...
Gali buti kad blogai pamenu tos vaistines pavadinima, todel vietoj gamtos produktai parasiau gamtos namai sorry. tiesiog ten jau nebesilankau tai tiksliai ir nepamenu Sia vaistine man buvo rekomendaves vienas odos gydytojas o pats vaistininkas pasakojo, kad nuo CALAGUALOS kai kam vitiligas pradejo nykti po 2 savaiciu vartojimo. as vartojau pusmeti,man nebuvo jokio rezultato. tada bandziau kitokius jo pasiulytus vitaminus-irgi specialiai vitiligui gydyti-irgi nepadejo. vienintelis gelbstintis dalykas-vitix. Bet kiekvieno zmogaus organizmas skirtingas, kas zino, gal jums pades Na o as ketinu isbandyti gydyma siaurabangiais UVB spinduliais...Bus matyt kaip seksis...
QUOTE(katckyte @ 2007 09 11, 17:24)
Tiesiog nukeliaukite y ta parduotuve dauksos g., ir paprasykite vitaminu nuo vitiligo. Bent jau man ten dirbantis vaistininkas buvo rekomendaves visko-ir grybu kazkokiu (bet nesurizikavau, nes brangiai kainavo). Jei gerai pamenu, tas kalawalla y sia parduotuve gabenamas is is ispanijos (negarantuoju), todel patys vitaminai vadinasi CALAGUALA (sudetis ta pati kaip KALAWALA,-cia tas pats papartis). Lietuviskoje vaistu paieskoje manau reiketu yvesti "polypodium calaguala" ir tikrai rasite http://www.gamtospro...prep/kapsules_s
Naudojau as ta calaguala , pirkau tuose paciuose Gamtos produktuose. Man tas daktarelis-pardavejas labai moksliskai bande paaiskint kaip ta liga atsiranda, ko truksta organizmui, tai kartu su calaguala pasiule gerti vari ir metavit. Geriau as ta papildu kompleksa 2 men. Nuo vario pradejo pykint, desniam sone pradejau jaust kazkokius spazmus(galvojau sveikstu), galiausiai viena kart taip bloga pasidare kad griuvau be samones ir tada padejau taska. Aisku nereik ekspermentuot neissityrus kokiu konkreciai medziagu organizmui truksta. O butent vario pasirodo man ir netruksta. Taip kad sis eksperimentas nepasiteisino, demiu nesumazejo.
Del to ar calaguala tikrai yra kalavalos ispaniskas variantas biski abejoju, is paparciu tai taip abu, tik paparciai kiek suprantu skirtingi calagualoj- Polypodium calaguala, o kalawaloj- Polypodium leucotomos. bet gal cia ne esme
Proskynai-nemanau kad reikia taip su savim eksperimentuoti, ir kantriai gerti vitaminus kurie tavo organizmui netinka. Jei pykina, sona maudzia gi iskart reikejo susiproteti kad kazkas negerai Bent jau man pries perkant ta calaguala buvo paaiskinta, kad sis maisto papildas truputi kenkia antinksciams, kepenims, todel rekomendavo ten kazkokiu arbatu gerti Na bent jau mano atveju tai matau bent jau kad kazkiek vitix kremas padeda. tiesa, teko isbandyti ir Novitil is Dermabest irgi skystis, panasiai kaip Vitix- kasdien kelis kartus tepliotis reikia ir kasdien saulutej kaitintis. Jo pagalba isgavau kelis taskiukus mazdaug po dvieju savaiciu, taciau deja turejau tik viena pakuote ir daugiau gauti nepavyko
QUOTE(katckyte @ 2007 09 13, 22:11)
Proskynai-nemanau kad reikia taip su savim eksperimentuoti, ir kantriai gerti vitaminus kurie tavo organizmui netinka. Jei pykina, sona maudzia gi iskart reikejo susiproteti kad kazkas negerai Bent jau man pries perkant ta calaguala buvo paaiskinta, kad sis maisto papildas truputi kenkia antinksciams, kepenims, todel rekomendavo ten kazkokiu arbatu gerti Na bent jau mano atveju tai matau bent jau kad kazkiek vitix kremas padeda. tiesa, teko isbandyti ir Novitil is Dermabest irgi skystis, panasiai kaip Vitix- kasdien kelis kartus tepliotis reikia ir kasdien saulutej kaitintis. Jo pagalba isgavau kelis taskiukus mazdaug po dvieju savaiciu, taciau deja turejau tik viena pakuote ir daugiau gauti nepavyko
O kur tu randi saulutes Lietuvoj kiekviena diena? Gal i soliariuma eini?
Na vasara stengiuosi vis kasdien bent kazkiek pasideginti, o siaip y soliariumus tai nevaikstau-turiu namie toki maziuka philips soliariumiuka (is senuku pirkau), tai kai turiu laiko vis pakaitinu demele kita bet kasdien nerandu tam laiko, gal jei kasdien kaitinciaus tai rezultatai butu geresni... dabar bandysiu fototerapija gydytis tais siaurabangiais. pavasary buvau pas odos gyd. tai liepe pasidaryti daug visokiausiu tyrimu, ir patare fototerapija naudot rudeni, nes vasara negalima ten kazkaip oda labai jautri pasidaro ir tt. tai vat kita savaite bandysiu eiti, nes cia ko gero paskutine mano viltis bent apmazint demes kazkiek (nes jau ko gero daugiau viska isbandziau). Gal kuri nors bandet tuos UVB siaurabangius spindulius? kokie rezultatai?
o tie siaurabangiai spinduliai nepanasus i PUVA?
Kiek zinau naudojant Puva reikia gerti spec.vaistus, o naudojant siaurabangius-nereikia, jie saugesni negu Puva spinduliai. Ir jei neklystu tai kitoki spinduliai naudojami. Puva-ultravioletiniai A spinduliai, o siaurabangiuose-ultravioletiniai B. Sako kad UVB veiksmingesni ir saugesni negu puva terapija.