Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (vitiligo)

Isgeriau dvi pakuotes (atrodo po 100 tableciu). Rezultatus pamaciau po 3 savaciu - atsirado mazi rudi taskeliai. Bet to po padariau pertrauka ir visi taskiukai isnyko. Padariau isvada, kad pradejus gerti negalima sustot.
Atsakyti
QUOTE(Darida27 @ 2007 09 01, 17:17)
Isgeriau dvi pakuotes (atrodo po 100 tableciu). Rezultatus pamaciau po 3 savaciu - atsirado mazi rudi taskeliai. Bet to po padariau pertrauka ir visi taskiukai isnyko. Padariau isvada, kad pradejus gerti negalima sustot.

O sudetis panasi kaip Vitix Kalawalos? Bet tai siaubas jei visa gyvenima gerti reiks Kalawala. Kiek pinigu doh.gif Na vienu zodziu ir sis vaistas ne kas.
Atsakyti
QUOTE(Darida27 @ 2007 09 01, 15:17)

Sakyk, iš kurio puslapio užsisakinėjai Kalawala, dabar kažkur mačiau siūlo 6 už 5 kainą( dėžutėje 120 tablečių) vienos kaina 34,95 svarų,ar čia normali kaina? Kiek kainuoja pristatymas, ir kokia kortelė tinka atsiskaitymui internetu.
Atsakyti
Pirkau JAV vaistinej, tada kaina buvo kazkur 40 doleriu uz pakuote. O del pirkimo internetu nezinau, niekad nebandziau. Sudetis tai kazkokiu paparciu lapu ekstraktas ar kazkas panasaus. Kas sekmingai parsisiusit per interneta - praneskit:)
Atsakyti
As bandziau parsisiusti, bet netiko mano kortele, tai va Kalawalos negavau sad.gif. Bet man paskambino is tos firmos pasiteiravo ar as uzsakinesiu ta Kalawala, bet kai paskambino ir as pamaciau lietuviska mobil. nr. tai pagalvojau kad durnavoja mane ir nebepaklausiau kokiom kortom galima atsiskaityti. Idomu kokios tinka kortos, as tada gal pasidaryciau specialia uzsakineti vaistam is interneto.

Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 09 03, 09:06)
As bandziau parsisiusti, bet netiko mano kortele, tai va Kalawalos negavau sad.gif. Bet man paskambino is tos firmos pasiteiravo ar as uzsakinesiu ta Kalawala, bet kai paskambino ir as pamaciau lietuviska mobil. nr. tai pagalvojau kad durnavoja mane ir nebepaklausiau kokiom kortom galima atsiskaityti. Idomu kokios tinka kortos, as tada gal pasidaryciau specialia uzsakineti vaistam is interneto.

Aš kažkada turėjau MasterCard, bet jos mėnesinis aptarnavimas 20Lt., gal dabar ka nors kito pasiūlys bankas, nes seniai tai buvo. O dėl užsakymo galėtume koperuotis, ten žiūriu nuo kiekio ir kainos priklauso, jei ka surasit rašykit. Reikia tik kainas ir kiekius palyginti skirtiguose puslapiuose.
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2007 09 03, 14:31)
Aš kažkada turėjau MasterCard, bet jos mėnesinis aptarnavimas 20Lt., gal dabar ka nors kito pasiūlys bankas, nes seniai tai buvo. O dėl užsakymo galėtume koperuotis, ten žiūriu nuo kiekio ir kainos priklauso, jei ka surasit rašykit. Reikia tik kainas ir kiekius palyginti skirtiguose puslapiuose.

as radau organichope.com 1 pakuotes kaina 34.95 + 4.95 S&H
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 09 03, 13:13)
as radau organichope.com 1 pakuotes kaina 34.95 + 4.95 S&H

Ko? Jei svarų, tai aš radau tokią pat kaina, jei perki 5, šeštas nemokamai ir jei teisingai supratau-pristatymas tada nieko nekainuoja? Dabar nepasakysiu kur radau, nes ne prie to kompo sėdžiu, gal čia tas patas?
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2007 09 03, 15:56)
Ko? Jei svarų, tai aš radau tokią pat kaina, jei perki 5, šeštas nemokamai ir jei teisingai supratau-pristatymas tada nieko nekainuoja? Dabar nepasakysiu kur radau, nes ne prie to kompo sėdžiu, gal čia tas patas?

Cia kaina USD, bet ten nera kad uz 6 pakuote gausim nemokamai.
Atsakyti
Labukas. Kas del KALAWALOS, tai yra ir lietuvoje, nebutina is amerikos siustis thumbup.gif pernai vartojau jas, deja-jokio rezultato. Kalawala pirkdavau kaune, senamiestyje, berods dauksos gatvej, "GAMTOS NAMAI", kaina apie 50 lt tada buvo. Mano baltme labai isplitus verysad.gif siuo metu vartoju vitix geli ir vitaminus, ir rudu taskiuku baltose demese atsiranda vis daugiau thumbup.gif tiesa, tepliojuos vitix jau irgi apie metus laiko, geriausias rezultatas (daugiausiai taskiuku atsirado) nugaros ir ranku demese, deja ant veido ir plastaku-jokio pagerejimo.
O toms kurios nori korteles, kuri tiktu internetiniams atsiskaitymams, rekomenduoju mastercard virtualia kortele pasidaryt (ji tinka tik internetiniams atsiskaitymams).
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2007 09 07, 00:23)
Labukas. Kas del KALAWALOS, tai yra ir lietuvoje, nebutina is amerikos siustis  thumbup.gif    pernai vartojau jas, deja-jokio rezultato. Kalawala pirkdavau kaune, senamiestyje, berods dauksos gatvej, "GAMTOS NAMAI", kaina apie 50 lt tada buvo. Mano baltme labai isplitus  verysad.gif siuo metu vartoju vitix geli ir vitaminus, ir rudu taskiuku baltose demese atsiranda vis daugiau  thumbup.gif  tiesa, tepliojuos vitix jau irgi apie metus laiko, geriausias rezultatas (daugiausiai taskiuku atsirado) nugaros ir ranku demese, deja ant veido ir plastaku-jokio pagerejimo.
O toms kurios nori korteles, kuri tiktu internetiniams atsiskaitymams, rekomenduoju mastercard virtualia kortele pasidaryt (ji tinka tik internetiniams atsiskaitymams).

Aciu uz info kad yra lietuvoj, gal kartais ir Gamtos namai yra ir vilniuj?
Beja as nusipirkau vel Vitix zeli, tai bandysiu tepliotis ir gerti vitaminus, bet ne Vitix o Mioller su folio rugstim ir vitaminu B12 (kaip ziurejau sudetis ta pati kaip Vitix), tik kainuo pigiau (Camelijoj mokejau 42 lt)

"MOLLER'S OMEGA-3" aprašymas

MOLLER`S OMEGA-3+folio rūgštis, B6 , B12
76 kapsulės

Vartojimas
2 kapsulės per dieną

Maistinė vertė 2 kaps.
Bendras kiekis omega-3 riebalų rūgščių: 900 mg
- eikozaheksaeno (EPR) 400 mg
- dokozaheksaeno (DHR) 400 mg
Vit. B6 100%*
2 mg*
Vit. B12 200%*
2 mkg**
Folio rūgšties 100%*
200 mkg*
Vit. E 100%*
10 mg*
Energinė vertė
18 kcal (75,6 kJ)
Baltymų 500 mg
Riebalų 1,7 g
Angliavandenių 200 mg
* - 100 % RPN (rekomenduojamos paros normos)

Moller's Omega-3 + folio rūgštis, Vit. B6 ir Vit. B12 buvo specialiai sukurtas tam, kad galima būtų aprūpinti organizmą reikiamu kiekiu svarbių omega- 3 riebalų rūgščių, folio rūgštimi, vit. B6 bei vit. B12 - tai yra unikali kombinacija, padedanti Jums papildomai pasirūpinti savo širdimi.

Sudėtis
Žuvų taukų koncentratas (trigliceridai), želatina, glicerolis, dl-?-tocoferolio acetatas (vit. E), vit. B12, piridoksino hidrochloridas (Vit. B6), folio rūgštis.
Vartodami Moller's Omega-3 + folio rūgštis, Vit. B6 ir Vit. B12 jūs geriau pasirūpinsite savo širdimi. Omega-3 riebalų rūgštys padeda išlaikyti kraujagyslių elastingumą, todėl kraujas lygiau teka kraujagyslėmis. Folio rūgštis bei vit. B6 sumažina homocisteino lygį kraujyje. Aukšta homocisteino koncentracija kraujyje didina riziką sirgti širdies- kraujagyslių ligomis. Vit. B12 yra būtinas folio rūgšties transportavimui ir kaupimui ląstelėse.

Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2007 09 06, 23:23)
Labukas. Kas del KALAWALOS, tai yra ir lietuvoje, nebutina is amerikos siustis  thumbup.gif    pernai vartojau jas, deja-jokio rezultato. Kalawala pirkdavau kaune, senamiestyje, berods dauksos gatvej, "GAMTOS NAMAI", kaina apie 50 lt tada buvo. Mano baltme labai isplitus  verysad.gif siuo metu vartoju vitix geli ir vitaminus, ir rudu taskiuku baltose demese atsiranda vis daugiau  thumbup.gif  tiesa, tepliojuos vitix jau irgi apie metus laiko, geriausias rezultatas (daugiausiai taskiuku atsirado) nugaros ir ranku demese, deja ant veido ir plastaku-jokio pagerejimo.

Geras!!!
Atsakyti