Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (vitiligo)

QUOTE(Krissti @ 2007 08 13, 19:50)
Sveikos, as bijau kad man neasirastu sita liga  verysad.gif Pernai vasara turejau saules egzema, siemet tose vietose kur buvo spuogeliai, liko balti plemukai  verysad.gif Dabar neseniai atsirado balta demele pazastyje, ar tai gali buti si liga pas mane?

Sveikutė, nesinori tavęs išgąsdinti, bet greičiausiai tai Baltmė verysad.gif Pas mane pažastyse labai daug jau tų dėmių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 08 14, 08:19)
Sveikutė, nesinori tavęs išgąsdinti, bet greičiausiai tai Baltmė  verysad.gif Pas mane pažastyse labai daug jau tų dėmių  doh.gif

Turbut cia pas mus visas yra tose vietose, jos ir "veisiasi" tose vietose, kur prakaituoja oda labiausiai, ties sanariais, kur daznai lankstos ta kuno dalis. Ir aisku veidas, cia tai yra baisiausia verysad.gif
Atsakyti
Nu sakis cray.gif Siandien dar prisiminiau, kad buvo balta deme kirksnyje, na gal 5 centu dydzio, bet ji man dingo unsure.gif
Atsakyti
Neberandu kas rase, kad eis pas zolininke ir duos kazko kad isgydyti baltme. Kazin ar jau buvo pas zolininke ir bando zoleles? g.gif
Atsakyti
sveiki skaitau jusu komentarus seniai bet tik dabar nutariau prisijunkt 4u.gif perskaiciau zinute apie panele kuri eina apsirengusi taip kad matosi baltme.O ka siulot daryt jei jau issplito kaip ir man per visa kuna gyvai po zemele list schmoll.gif .Man tu demeliu jau visur ir jos plecias tai nejau dabar turiu apsirenkt silta diena ilgais drabuziais.O veida kaip slept.Kita kart verkt norisi kita kart uzsimerki ir rengies kaip yra patogu. Nebezinau nei kur list nei ka daryt.Jei nori skradziai prasmek blush2.gif
Atsakyti
zylute75, cia as rasiau, bet tuo nieko blogo nenorejau pasakyt, tik stebiuos stiprybe, zaviuosi, nes nesugebeciau.
Atsakyti
QUOTE(Naktine @ 2005 06 09, 09:00)
Esu girdėjus iš vienos moters,turinčios panašių problemų,kad baltas dėmes tepa bergamotės aliejumi.Internete radau,kad bergamotė mažina odos jautrumą saulėje ir kartu skatina rudą įdegimą saulei jautrių vietų arba jautrios baltos odos,kuri šiaip iš karto raudonai nusvyla.

O kazin ta bergamotes aleju neskiesta tepa, nes jis juk eterinis?
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 05 02, 21:57)
Tai va, sužinojau  smile.gif  Sakė, kad poveikio dar nesimato bet ir neturi matytis dar, nes jis naudoja jį tik 1,5 mėn. O kad kažkas pradėtų matytis, reikia mažiausiai 3 mėnesius tuo aliejuku tept baltas vietas. Jis turi nusipirkęs 200 ml. to aliejuko. Tai sakė jam užteks maždaug 6 mėnesiams jo. O pas jį tų dėmių tikrai nemažai sad.gif  Tai jei pas ką viena kita dėmelė yra, tai dar ilgiau gali užtekt to vaistuko.
Sėkmės visoms!  4u.gif

Tai kaip tas aliejukas ar padejo?
Atsakyti
Mergaites stai ka prisiminiau, kad musu ligai svarbu maistas (kiek pamenu negalima citrusiniu vaisiu), kazada skaiciau uzsenietiskam forume, o dabar paskaiciau rusiskam ir prisiminiau, bet taip man rusiskai sunkiai skaitosi sad.gif

Radau angliska puslapi apie vitiligo dieta:
http://www_leucoderma_com/diet.htm

http://homeomiracles.....igo diet.html

http://www.dermabest...inks.aspx?id=31

tik po siu psl. nebezinau ka valgyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata_abc: 16 rugpjūčio 2007 - 10:16
QUOTE(beata_abc @ 2007 08 14, 17:14)
Neberandu kas rase, kad eis pas zolininke ir duos kazko kad isgydyti baltme. Kazin ar jau buvo pas zolininke ir bando zoleles?  g.gif

na cia as rasiau kad eisiu smile.gif tai buvau jau, kol kas pasigirti negaliu schmoll.gif demes kaip krutejo tai i kaire desine, taip ir nenurimsta, pleciasi sau sekmingai toliau. dave tokios 12 zoleliu arbateles, tepaliuko, tai tepu, geriu ir laukiu kokiu teigiamu pokyciu, aisku greitu rezultatu tiketis butu naivu.

o siaip tai siulau apsilankyti sitame puslapyje - http://www.vitiligosociety.org.uk/ cia del to atrasto geno, ir tolesniu vitiligieciu tyrimu, dabar kaip tik ieskomi sia liga sergantys savanoriai tyrimams, kol kas rimciausia informacija kokia iki siol yra teke rasti internete apie sia liga.
Atsakyti
Man dabar pats demeliu derejimo metas doh.gif Jauciu kad greit visa mano kantrybe isgaruos kaip dumas. Veidui tai esu nusipirkus Sarmoj egipto zemes.Pakankamai normaliai maskuoja Tik dirgina oda.Ir daug kartu per diena reik tepliotis. Bet ka daryt su koju pirstais g.gif ten tikras rudeninis derlius uzderejes,taigi dabar nevaiksciosiu su rudeniniais batais. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. Mano maskavimo priemones: Manhattan maskavimo piestukas ir Manhattan *perfect teint powder and make up - 2 in 1*. Idealiai maskuoja, kaina prieinama, odos sudirgimu nepastebejau.
Atsakyti