Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (vitiligo)

siandien internete aptikau toki dalyka

"Permanentinis makiažas – puikus sprendimas įvarių kategorijų žmonėms, pavyzdžiui, sergantiesiems alopecija (plaukų slinkimu), po chemoterapijos, po operacijų (ypač gaisro aukoms), žmonėms su judėjimo negalia arba regėjimo ligomis, bei žmonėms, kurie yra alergiški kosmetikai.
Tatuažo privalumus įvertinti gali mažų vaikų mamos, užsiėmusios moterys bei sergantieji vitiligo. "

gal kas isbandet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WeGa: 23 liepos 2007 - 19:39
QUOTE(WeGa @ 2007 07 23, 21:37)
siandien internete aptikau toki dalyka

"Permanentinis makiažas – puikus sprendimas įvarių kategorijų žmonėms, pavyzdžiui, sergantiesiems alopecija (plaukų slinkimu), po chemoterapijos, po operacijų (ypač gaisro aukoms), žmonėms su judėjimo negalia arba regėjimo ligomis, bei žmonėms, kurie yra alergiški kosmetikai.
Tatuažo privalumus įvertinti gali mažų vaikų mamos, užsiėmusios moterys bei sergantieji vitiligo. "

gal kas isbandet?

Kazkada norejau pasidaryti permanentini makiaza aplink akis, bet bijojau vien del to kad turiu vitiligo. As kai buvau konferencijoj del sios ligos, tai sake, kad tu vietu erzinti ir trinti negalima. Tai va ir taturuote ir permanentini bijau daryti, kad neisplistu tose vietose kur bus daroma dar labiau.
Na bet aisku idomu ar tikrai permanentinis gali uzmaskuoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 07 23, 20:18)
Kazkada norejau pasidaryti permanentini makiaza aplink akis, bet bijojau vien del to kad turiu vitiligo. As kai buvau konferencijoj del sios ligos, tai sake, kad tu vietu erzinti ir trinti negalima. Tai va ir taturuote ir permanentini bijau daryti, kad neisplistu tose vietose kur bus daroma dar labiau.
Na bet aisku idomu ar tikrai permanentinis gali uzmaskuoti.  g.gif

Na nelabai aš įsivaizduoju to permanentinio ant Vitiligo vietų, kažkaip visad galvojau, kad tinka antakiams, lūpoms ,negi ir kremina(rudina) visą veidą su permanentiniu? Reiks pasiskaityt. g.gif
Atsakyti
As manau, kad tatuiruoja tiesiog kazkokia panasia i tikra odos spalva. Bet siaip manau, kad labai skausmingas reikalas, yapc jeigu demes apie akis.
Atsakyti
as dabar galvoju, kad gal pabandyti apsipurksti soliariume su savaiminio idegimo kremu. turetu pasidengti ir atrodyti tolygiai baltosios demes.. gal kas nors bandete?????
Atsakyti
as tai niekad nemokejau tuo savaiminiu issitepliot,nes demes nera apvalios ar kokios kitos formos,o paprasciausias netolygus plemas.. blink.gif
Atsakyti
man savaiminis vistiek nenudazo tiek kiek reikia, gaunas pletmai, visai kitas atspalvis nei odos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Darida27 @ 2007 07 24, 20:27)
As manau, kad tatuiruoja tiesiog kazkokia panasia i tikra odos spalva. Bet siaip manau, kad labai skausmingas reikalas, yapc jeigu demes apie akis.

sveikos. nemanau kad galima tai daryti apie akis. nas akys ir taip jautriausias zmogaus organas unsure.gif
Atsakyti
Sveikos! Noriu parekomenduoti dar viena nebloga priemone, kuria neseniai pati sau atradau. Tai Lumene maskavimo priemone trys spalvos viename, taigi jas tarpusavyje sumaisius galima isgauti reikiama atspalvi. Tikslus pavadinimas LUMENE BEAUTY BASE
Cover Palette. Kainuoja apie 30Lt.

Atsakyti
dekui siguze 4u.gif
gaila kad ner jokios priemones, kad tas demes ilgeliau uzslept butu imanoma..
echh, siandien maciau tokia panele, visa kuna nusetom demem. buvau sukresta, kokie visgi zmones gali buti stiprus , nepaisyt aplinkiniu zvilgsniu ir nuomoniu, eiti atvirais drabuziais. neistengciau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2007 08 09, 23:39)
dekui siguze  4u.gif
gaila kad ner jokios priemones, kad tas demes ilgeliau uzslept butu imanoma..
echh, siandien maciau tokia panele, visa kuna nusetom demem. buvau sukresta, kokie visgi zmones gali buti stiprus , nepaisyt aplinkiniu zvilgsniu ir nuomoniu, eiti atvirais drabuziais. neistengciau.  verysad.gif

Labutis 4u.gif

Per laiką įpranti nepaisyti žvilgsnių ir komentarų . Aš vienu metu net iš namų nedrįsdavau eiti, o į kokius balius eidavau su ašarom, bet aš gavau didžiulį palaikymą iš sb. wub.gif yra žmonių kuriems daug blogiau ax.gif , tai nereikia nukabinti nosies Baltmė kosmetinis defektas lotuliukas.gif dėkui dievui neskauda .
Laikykitės margutės mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, as bijau kad man neasirastu sita liga verysad.gif Pernai vasara turejau saules egzema, siemet tose vietose kur buvo spuogeliai, liko balti plemukai verysad.gif Dabar neseniai atsirado balta demele pazastyje, ar tai gali buti si liga pas mane?
Atsakyti