Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (vitiligo)

QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 07 12, 15:32)
O kur pirkai ir kiek mokėjai ?  ax.gif

VCUP 4 aukste prekiauja firma Erdesa. Mokejau 110Lt. uz 14g. Siuo adresu daugiau info www.erdesa.lt
Atsakyti
vaj as ir galvojau isigyt, bet pagailejau pinigeliu blush2.gif begsiu ryt prekintis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2007 07 13, 01:10)
vaj as ir galvojau isigyt, bet pagailejau pinigeliu  blush2.gif begsiu ryt prekintis  bigsmile.gif

Iš tikrųjų, gal reiks ir man pabandyt-vietoj Vitix ir kt.krempudrų- turiu jau kalnus visokių firmų ir atspalvių,deja niekaip neišeina užmaskuot taipkaip norėtųsi- po kelių valandų vėl aš jas matau, vėl bandau tepliot ant viršaus ir ....
Kažin ar Kaune yra kur? Reika paskaitinėti.
Papildyta:
QUOTE(siguze @ 2007 07 12, 10:39)
Sveikos!
siame forume perskaiciusi apie "Egipto zeme" suskubau ja isigyti ir turiu pasakyti, kad rezultatu likau labai patenkinta - uzmaskuoja l.gerai ir atrodo naturaliai.  thumbup.gif Tiesa kaina auksta, bet tikrai verta rezultato. Pardaveja tikino, kad uzteks labai ilgam. Paziuresim.

Beja, ar ilgam maskavimas išsilaiko? Ta prasme, ar pusdieniui, ar visai dienai būna gerai? Aš vis svajoju, kad nors savaitę nereiktų trypčioti prie veidrodžio ir kasdien tepliotis. Kažką lyg ir girdėjus, anksčiau berods Vokiečių vaistinės prekiavao kažkokia ilgalaikia maskavimo priemone, bet problema irgi su atspalviais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tsima: 13 liepos 2007 - 09:16
Kaune Egipto zemes galima isigyti Gedimino vaistinej, kaina uz 14g.tokia pati kaip ir vilniuj- 110 lt. Yra ir mazesnis kiekis kainuoja apie 70lt. Maskuoja tikrai neblogai, islieka kaip bebutu gaila ne savaite, o tik iki pirmo nusiprausimo, bet privalumas tas, kad visai neuzkemsa poru, o tom pas ka ant veido yra ne viena demele ir nuolatos tenka tepti krempudra tai ypac aktualu. siaip puikus dalykas ir ant odos atrodo labai naturaliai, neveltui tiek kastuoja thumbup.gif tai tiek brangiosios
gal kas esat aplanke kokius zolininkus? as rugpjucio pradzioj del sitos slykstynes susitinku su karaliunaites motina, mane patikino kad turi prisiruosus kazkokios arbateles ir tepaliuku kurie puikiai veikia ir rezultatas matomas jau po menesio, plemai is krastu turetu uzsitraukti po 5mm. nors nelabai tikiu, bet pameginsiu pavartot, gal pades...
Atsakyti
QUOTE(proskyna @ 2007 07 15, 18:18)
Kaune Egipto zemes galima isigyti Gedimino vaistinej, kaina uz 14g.tokia pati kaip ir vilniuj- 110 lt. Yra ir mazesnis kiekis kainuoja apie 70lt. Maskuoja tikrai neblogai, islieka kaip bebutu gaila ne savaite, o tik iki pirmo nusiprausimo, bet privalumas tas, kad visai neuzkemsa poru, o tom pas ka ant veido yra ne viena demele ir nuolatos tenka tepti krempudra tai ypac aktualu. siaip puikus dalykas ir ant odos atrodo labai naturaliai, neveltui tiek kastuoja  thumbup.gif  tai tiek brangiosios
gal kas esat aplanke kokius zolininkus? as rugpjucio pradzioj del sitos slykstynes susitinku su karaliunaites motina, mane patikino kad turi prisiruosus kazkokios arbateles ir tepaliuku kurie puikiai veikia ir rezultatas matomas jau po menesio, plemai is krastu turetu uzsitraukti po 5mm. nors nelabai tikiu, bet pameginsiu pavartot, gal pades...

Su nekantrumu lauksim rezultatų ir mes. Sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(proskyna @ 2007 07 15, 20:18)
Kaune Egipto zemes galima isigyti Gedimino vaistinej, kaina uz 14g.tokia pati kaip ir vilniuj- 110 lt. Yra ir mazesnis kiekis kainuoja apie 70lt. Maskuoja tikrai neblogai, islieka kaip bebutu gaila ne savaite, o tik iki pirmo nusiprausimo, bet privalumas tas, kad visai neuzkemsa poru, o tom pas ka ant veido yra ne viena demele ir nuolatos tenka tepti krempudra tai ypac aktualu. siaip puikus dalykas ir ant odos atrodo labai naturaliai, neveltui tiek kastuoja  thumbup.gif  tai tiek brangiosios

Jo as irgi labai laukiu tavo pasisakymu, kaip su zolininkes arbata ir tepaliukais pasiseks.
Atsakyti
sveikutes, o va dar norejau pasiteirauti, ar jums nekyla klausimu, kodel tai nutiko man? gal sios lygos priezastis gylesne? g.gif
Papildyta:
nepabaigiau savo minties... doh.gif gal Dievas ar visata (kaip pavadinsi,taip nepagadinsi) siuncia kazkoki zenkla ar pamoka, kad patobuletume, kad kazka ismoktume ir pan. cia tokiu ideju prisiskaiciau vienoj knygoj.
Atsakyti
QUOTE(jole78 @ 2007 07 18, 15:59)
sveikutes, o va dar norejau pasiteirauti, ar jums nekyla klausimu, kodel tai nutiko man? gal sios lygos priezastis gylesne?  g.gif
Papildyta:
nepabaigiau savo minties... doh.gif  gal Dievas ar visata (kaip pavadinsi,taip nepagadinsi) siuncia kazkoki zenkla ar pamoka, kad patobuletume, kad kazka ismoktume ir pan. cia tokiu ideju prisiskaiciau vienoj knygoj.

Esu labai daug literatūros perskaičius tomis temomis(karmos, karminės ligos ir t.t)-mano išvada tokia, kad bet kokioje situacijoje:ligoje, skyrybose, mirtyse, jei šiaip nesiseka-pradedi ieškoti atsakymo, kodėl taip atsitiko, lyg ir nieko tokio nepadariau, o gal kai ką ir padariau... Bet čia tik būdas save apraminti ir priimti sitauciją tokią kokia ji yra. Tos knygos beabejo padeda šiek tiek pakeisti mąstymą ir požiūrį į kai kuriuos dalykus, nesusireikšminti savo problemų. Bet aš manau, kad čia visdėlto paveldimumo ir nervų, stresų padarinys. Ko gero ekstrasensai pasakytų, kad tai karminė liga, bet ir vėžį taip vadina. Na čia, kas kuo tiki. Bet tai nėra blogai, kad tik padeda susitaikyti su tuo, koks esi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tsima: 18 liepos 2007 - 17:19
QUOTE(tsima @ 2007 07 18, 19:18)
Esu labai daug literatūros perskaičius tomis temomis(karmos, karminės ligos ir t.t)-mano išvada tokia, kad bet kokioje situacijoje:ligoje, skyrybose, mirtyse, jei šiaip nesiseka-pradedi ieškoti atsakymo, kodėl taip atsitiko, lyg ir nieko tokio nepadariau, o gal kai ką ir padariau... Bet čia tik būdas save apraminti ir priimti sitauciją tokią kokia ji yra. Tos knygos beabejo padeda šiek tiek pakeisti mąstymą ir požiūrį į kai kuriuos dalykus, nesusireikšminti savo problemų. Bet aš manau, kad čia visdėlto paveldimumo ir nervų, stresų padarinys. Ko gero ekstrasensai pasakytų, kad tai karminė liga, bet ir vėžį taip vadina. Na čia, kas kuo tiki. Bet tai nėra blogai, kad tik padeda susitaikyti su tuo, koks esi.

Kad tik tos knygos nenuvarytu i gylesne depresija, zmogus prades ieskoti ka blogo padare isikals sau kokia baisia minti ir dar kokios ligos nuo to atsiras. Juk daugumai liga atsiranda vaikystej ar paauglystej, kai tikrai labai daug nenusidedam kad mus nubaustu kazkokia liga.
Atsakyti

Ar kas turite iš čia bendraujančių maskavimo priemonę VITICOLOR. galką galite papasakot. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2007 07 20, 09:31)
Ar kas turite iš čia bendraujančių maskavimo priemonę VITICOLOR. galką galite papasakot. 4u.gif

Kazkaip vienu momentu pries kelis metus ieskojau as jo, bet neradau. Idomu butu suzinot, gal kas bande?
Atsakyti
Kas is vis naudoja VITILIGO maskavimo kremus? As neturiu omeny "Egipto zemes" ar kokiu nors krempudru. Pati esu isigijus cekijos gamybos maskuojanti krema (pirkau lektuve is skyshop), turiu pasakyti, kad nieko gero. Visu pirma neatitinka atspalvis, o visa antra su juo nusitepliojusi atrodau dar klaikiau.
Atsakyti