Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (vitiligo)

pas mane irgi simetriskai ant slaunu,po krutine didele,ant veido prie lupu ir aplink akis yra,tik aciu dievui ant veido neryskios,galiu laisvai paslept,beveik nematomai.. mirksiukas.gif kad jos labai plestusi as nepastebiu..bet baisu,kad tarkim po kokio gimdymo isplis ar vaikai paveldes..pas mane gimineje irgi niekas neturejo g.gif as visad galvojau,kad cia del to,kad esu is dvyniu ir kad mano sesuo pasieme daugiau melanino,o man neliko..bet daktare sake,kad nuo to nepriklauso.. unsure.gif
Atsakyti
vot ziuriu kaip cia musu daug. internete ziurejau kelis psl,ten zmones su musu beda daro susitikimus ir t.t. ar mum cia tik gal nereiketu pabandyt???? g.gif
Atsakyti
netycia aptikau kad su Egipto Zeme galima uzmaskuot vitiliga 4u.gif aisku kaina irgi normali.. http://www.erdesa.lt..._...8&Itemid=10 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelee @ 2007 07 08, 21:34)
netycia aptikau kad su Egipto Zeme galima uzmaskuot vitiliga 4u.gif  aisku kaina irgi normali.. http://www.erdesa.lt..._...8&Itemid=10  bigsmile.gif

Suintrigavo ta Egipto žemė. Gal kas išbandėt?
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Perskaičiau apie tą Egipto žemę ir mąstau g.gif ar verta pabandyti?
Gal kuri bandėte ?
Man viena dėmė ant kaktos baigia užsitaškuoti, laukiu kada vėl visos pasislėps smile.gif
O kaip jums sekasi likimo draugutės ?
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 07 09, 12:17)
Labutis  4u.gif

Perskaičiau apie tą Egipto žemę ir mąstau  g.gif ar verta pabandyti?
Gal kuri bandėte ?
Man viena dėmė ant kaktos baigia užsitaškuoti, laukiu kada vėl visos pasislėps  smile.gif
O kaip jums sekasi  likimo draugutės ?

O ka tu vartoji kad tau uzsitusuoja ant kaktos deme?

As geriu jau antra pakeli Vitix vitaminus, bet jokio poveikio dar nematau sad.gif.
Atsakyti
QUOTE(Darida27 @ 2007 06 14, 22:12)
Tarp kitko as dabar labai intensyviai tiriuosi, nuo ko tas vitiligo atsirado. Vienas is variantu buvo kepenys. Pasidaria kepenu tyrimus. Kepenys sveikos. Kitas variantas - nervai. Jokiu pergyvenimu ar isgyvenimu neturejau, todel nenoriu tiketi, kad ligos priezastis nervai. Gydytoja dabar iskele nauja teorija - imunitetas. Pagal tyrimus, imunine zmogaus sistema del kazkokiu priezasciu "galvoja", kad melanocitai yra svetinkuniai ir juos naikina. Tad as priejau isvados, kad visu pirma reikia stiprinti imuniteta.
Papildyta:
Del Kalawala, tai as uz juos mokejau draugei apie 50 doleriu. Reikia pasiskaityti, kad galima kaip nors atsisiusdinti.

Stai radau kaip uzsakyti vaistus internete http://www.organicho...h/vitiligo.html

O ar jie nekenkia kitiems organams?

Tik va su tuo mokejimu nelabai supratau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata_abc: 09 liepos 2007 - 11:05
QUOTE(beata_abc @ 2007 07 09, 11:28)
O ka tu vartoji kad tau uzsitusuoja ant kaktos deme?

As geriu jau antra pakeli Vitix vitaminus, bet jokio poveikio dar nematau sad.gif.

Tepu Vitix ir viskas, nes vitaminų vis negaunu verysad.gif Tiesa dar prieš kelionę į Turkiją sugėriau 2 dėžutes Bio-Caroteno g.gif nežinau ar naudos buvo ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 07 09, 17:43)
Tepu Vitix ir viskas, nes vitaminų vis negaunu verysad.gif Tiesa dar prieš kelionę į Turkiją sugėriau 2 dėžutes Bio-Caroteno  g.gif nežinau ar naudos buvo ar ne  ax.gif

Keista kad negauni vitaminnu, as jau antra pakuote internetu uzsisakiau, tai man per dvi dienas ir pristate i vaistine, kuria nurodziau. As visada Vilniuj Zirmunu g. vastinej uzsisakau kad atveztu.
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 07 10, 10:56)
Keista kad negauni vitaminnu, as jau antra pakuote internetu uzsisakiau, tai man per dvi dienas ir pristate i vaistine, kuria nurodziau. As visada Vilniuj Zirmunu g. vastinej uzsisakau kad atveztu.

blush2.gif dabar jau aišku , reikia pasižiūrėti matyt pastoviai, nes porą kartų bandžiau rodė, kad neturi.
Atsakyti
Sveikos!
siame forume perskaiciusi apie "Egipto zeme" suskubau ja isigyti ir turiu pasakyti, kad rezultatu likau labai patenkinta - uzmaskuoja l.gerai ir atrodo naturaliai. thumbup.gif Tiesa kaina auksta, bet tikrai verta rezultato. Pardaveja tikino, kad uzteks labai ilgam. Paziuresim.
Atsakyti
QUOTE(siguze @ 2007 07 12, 11:39)
Sveikos!
siame forume perskaiciusi apie "Egipto zeme" suskubau ja isigyti ir turiu pasakyti, kad rezultatu likau labai patenkinta - uzmaskuoja l.gerai ir atrodo naturaliai.  thumbup.gif Tiesa kaina auksta, bet tikrai verta rezultato. Pardaveja tikino, kad uzteks labai ilgam. Paziuresim.

O kur pirkai ir kiek mokėjai ? ax.gif

Atsakyti