Kai buvau maza, labai maza, mama neturejo savo pieno, tai labai greitai, be karves pieno pradejau gauti morku siulciu. Mama labai dziaugesi kad buvau grazios spalvos kudikis. Bet neseniai perskaiciau, kad piknaudziauti morku sultimis - kenkia kepenims, ir ko tai man galvojasi, kad dabartine mano baltme del to ir pasidare...nu gal viena is priezasciu. Kaip man aiskino gydytoja, musu liga del sutrikusios kepenu veiklos- juk kepenys gamina odos pygmentus.
Dabar kazkaip jau niekas kepenu nebekaltina... na, gal kas ir uzgincysit mano mintis
Papildyta:
QUOTE(Darida27 @ 2007 06 14, 11:53)
Galiu pasakyti savo patirti su Vitix vitaminais. Pradzioj, kai atsirado Vitix, gydytoja man pazadejo, kad greitai pamatysiu rezultatus. Tepliojasi tuo kremu ryta vakara, o rezultatu nebuvo. Priesingai, demes kaip pletesi, taip pletesi. Kai atsirado Vitix vitaminai, gydytoja man pareiske, kad kremas vienas gal neefektyvus, todel geriau naudoti krema ir kartu gerti vitaminus. Dariau viska, kaip liepe. Rezultatu jokiu, uztat pacios tabletes turejo pasalini poveiki - vos jas sugerus imdaviau ziauriai pykinti.
Papildyta:
Galiu pasakyti apie kitus savo isbandytus gydymosi budus:
Po visu nesekmiu su Vitix, JAV gyvenanti drauge atsiunte man homeopatinius vaistus - Kalawala (atrodo, taip rasosi). Kainuoja daug ir gerti reikia tu tableciu nemazai per diena, todel pakuote greitai isbaigiau. Bet po 1 men. vartojimo pamaciau rudu taskukiu, kurie formavosi tose vietose:) Tiesa, baigus vartojima, dauguma rudu taskukiu isnyko. Dabar laukiu, kada vel drauge gris i Lietuva su siuntiniu:)
http://images.google...p...YBA:en&sa=N
cia tavo minimi vaistai. Idomu, kiek kainuoja??
gal reiktu susiorganizuoti parsisiuntyma??
Merginos, gal kuri nors ka nors perskaito??
Beja, yra Lietuvoje, ir kitokiu vitaminu "nuo baltmes" . Po keliu dienu...nu gal kita savaite, eisiu patirineti i nurodyta vaistine. Vitix sudetis tokia, na kiek perskaiciau- ne ypatinga.