Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (vitiligo)

QUOTE(kma @ 2007 06 06, 23:41)
Nu sveikutes,mielosios,aš nesuprantu,man niekaip toj internetinei vaistinei nepavyksta užsisakyti VITIX vitaminų,gelis-taip,prašom,bet man jis pigiau eurovaistineje išeis,o vat vitaminų niekaip neduoda,kaip jums pavyko? g.gif

Jo tau neleidzia uzsakyti, nes sake tiekejai labai mazai atveze, tai vaistininke man patare, kai turiu laiko vis bandyti ir bandyti, gal pavyks uzsakyti. Tai sekmes ir tau.
Atsakyti
Aha,tai ačiu tau už informaciją,bandysiu ir vėl bigsmile.gif
Atsakyti
Priimkit ir mane i savo tarpa... As jau kokie 46metai kaip pamaciau savo marguma... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2007 06 12, 19:16)
Priimkit ir mane i savo tarpa... As jau kokie 46metai kaip pamaciau savo marguma... verysad.gif

Ar bandei kuom nors gydyti? Ar kas padejo?
Kaip supratu pagal amziu tu esi gimdziusi ar po gimdymo neisplito demes? Skaiciau kad nestumo metu isplinta.
As jau antra savaite naudoju Vitix krema ir vitaminus, dar kazkokiu rezultatu nepmamaciau, bet tikiuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata_abc: 13 birželio 2007 - 14:33
QUOTE(beata_abc @ 2007 06 13, 16:32)
Ar bandei kuom nors gydyti? Ar kas padejo?
Kaip supratu pagal amziu tu esi gimdziusi ar po gimdymo neisplito demes? Skaiciau kad nestumo metu isplinta.
As jau antra savaite naudoju Vitix krema ir vitaminus, dar kazkokiu rezultatu nepmamaciau, bet tikiuosi.

Pirmasias demes pastebejau kokiu 28 metu, pagimdziau vaikeli , ir labai ilgai maitinau, o siaip tai dar metus laiko, ar 1,5 vaiksciojau su laimo liga, ir tik po to, kai jau nusibodo raudona ant kojos beklaidziojanti deme kreipiausi i odos gydytoja. Ji jokio baltmes gydymo nerekomendavo , tik savaiminio idegio kremus ir sauggotis nuo saules. Dabar, kai jau antra vaikeli maitinu....2 metai, baltosios demes pastebimai isdidejo ant veido. Matyt gerokai nualintas organizmas.

Gal kas gydetes pas homeopatus??
Noriu ir as ismeginti tuos vitaminus, tik ziauriai sunku mesti zindyma verysad.gif - merga musasi negaudama papo...

O nestumo pirmojo metu tikrai neatsienu, kad butu lpaplite tos demes...
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2007 06 13, 17:46)
Pirmasias demes pastebejau kokiu 28 metu, pagimdziau vaikeli , ir labai ilgai maitinau, o siaip tai dar metus laiko, ar 1,5 vaiksciojau su laimo liga, ir tik po to, kai jau nusibodo raudona ant kojos beklaidziojanti deme kreipiausi i odos gydytoja. Ji jokio baltmes gydymo nerekomendavo , tik savaiminio idegio kremus ir sauggotis nuo saules. Dabar, kai jau antra vaikeli maitinu....2 metai, baltosios demes pastebimai isdidejo ant veido. Matyt gerokai nualintas organizmas.

Gal kas gydetes pas homeopatus??
Noriu ir as ismeginti tuos vitaminus, tik ziauriai sunku mesti zindyma verysad.gif - merga musasi negaudama papo...

O nestumo pirmojo metu tikrai neatsienu, kad butu lpaplite tos demes...

As dar nesu gimdzius, bet ateis laikas ir bijau del tu demiu. Skaiciau kad musu serganciu baltme organizme truksta folio rugsties, tai nestume metu vaisius pirmas naudoja folio rugsti, o kas lieka tenka motinai, tai tas trukumas kaip suprantu dar labiau padidina demiu plytima.
As gidziaus kazkokiais antpilais kur zolinike dare, bet man jokiu pagerejimu nebuvo sad.gif
O tas Vitix tepalas nemanau kad pakenks maitinimui, na nebent au yra ant krutines. Nors aisku geriau klausti gydytojo. Ir dar su tuo tepalu reikia pabutui sauleje nors 10 min. be ne vidudieni, o kai saule maziau kenksminga po 16 val.
Atsakyti
Na, man nestumas neturejo jokios itakos. Greiciau jau mainimas, ypac, kai jis jau toks per ilgas...
Atsakyti
Galiu pasakyti savo patirti su Vitix vitaminais. Pradzioj, kai atsirado Vitix, gydytoja man pazadejo, kad greitai pamatysiu rezultatus. Tepliojasi tuo kremu ryta vakara, o rezultatu nebuvo. Priesingai, demes kaip pletesi, taip pletesi. Kai atsirado Vitix vitaminai, gydytoja man pareiske, kad kremas vienas gal neefektyvus, todel geriau naudoti krema ir kartu gerti vitaminus. Dariau viska, kaip liepe. Rezultatu jokiu, uztat pacios tabletes turejo pasalini poveiki - vos jas sugerus imdaviau ziauriai pykinti.
Papildyta:
Galiu pasakyti apie kitus savo isbandytus gydymosi budus:

Po visu nesekmiu su Vitix, JAV gyvenanti drauge atsiunte man homeopatinius vaistus - Kalawala (atrodo, taip rasosi). Kainuoja daug ir gerti reikia tu tableciu nemazai per diena, todel pakuote greitai isbaigiau. Bet po 1 men. vartojimo pamaciau rudu taskukiu, kurie formavosi tose vietose:) Tiesa, baigus vartojima, dauguma rudu taskukiu isnyko. Dabar laukiu, kada vel drauge gris i Lietuva su siuntiniu:)
Atsakyti
sveikos. as taipat turiu šia dovanėle 4u.gif
jau keleta metu pastebėjau kad ant šių baltų dėmelių atsiranda odos spalvos taskelių. as niekada nebijojau idekti saulėje nors ir žinojau kad nuo saules jos plečiasi. šiuo metu man jau ira išnyke 2 demytės ir kelios jau baigia užsitaškuoti o ant kitu atsiranda nauju taskeliu. manau kad man padėjo morkų ir burokų sultys. smile.gif morkų sulčių su grietinėle gerdavau kone kasdien. morkos ira geras dažas kuris labai reikalingas musų odai. morkos geriausiai pasisavina su grietinėle ir jas reikia gerti katik išspaustas.
jei kurios nebijot kad gali atsirasti nauju dėmeliu tai patarčiau kokias 2 savaites kasdien gerti morkų sulčių po 300-400ml su grietinėle. tada nueiti arba i soliariuma arba pasideginti saulutėje kokius 2-3 kartus. manau po mėnesio turėtu pasimatyti pirmi taskeliai. aišku morkų sulčių nepamiršti gerti smile.gif turėtu pasimatyti morku pasisavinimas odoje. labiausiai pasimato ant delnų, veido taipat dėmytės igauna oranžine sp.
taipat keleta kartu naudojau VITX tepala prieš deginimasi, bet nemanau kad jis man padėjo, nes prieš VITX naudojima man jau buvo išnyke 2 mažos dėmytės.
šiuo metu aš esu ruda ir nebijau saulutės thumbup.gif tikiu kad ši liga ira nepagydoma, bet dėmytės nykst. gal man visa gyvenima prieš deginimasi reikės gerti morkų sultis ir naudoti vitaminus, bet man nesvarbu SVARBIAUSIA KAD ATRADAU SAVO DĖMYČIŲ NAIKINIMO būdą kuri noriu pasidalinti su JUMIS. thumbup.gif
TIKIOUSI KAD MANO PATARIMAS PADĖS drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(boružėlė24 @ 2007 06 14, 13:12)
sveikos. as taipat turiu šia dovanėle 4u.gif 
jau keleta metu pastebėjau kad ant šių baltų dėmelių atsiranda odos spalvos taskelių. as niekada nebijojau idekti saulėje nors ir žinojau kad nuo saules jos plečiasi. šiuo metu man jau ira išnyke 2 demytės ir kelios jau baigia užsitaškuoti o ant kitu atsiranda nauju taskeliu. manau kad man padėjo morkų ir burokų sultys. smile.gif  morkų sulčių su grietinėle gerdavau kone kasdien. morkos ira geras dažas kuris labai reikalingas musų odai. morkos geriausiai pasisavina su grietinėle ir jas reikia gerti katik išspaustas.
jei kurios nebijot kad gali atsirasti nauju dėmeliu tai patarčiau kokias 2 savaites kasdien gerti morkų sulčių po 300-400ml su grietinėle. tada nueiti arba i soliariuma arba pasideginti saulutėje kokius 2-3 kartus. manau po mėnesio turėtu pasimatyti pirmi taskeliai. aišku morkų sulčių nepamiršti gerti smile.gif turėtu pasimatyti morku pasisavinimas odoje. labiausiai pasimato ant delnų, veido taipat dėmytės igauna oranžine sp.
taipat keleta kartu naudojau VITX tepala prieš deginimasi, bet nemanau kad jis man padėjo, nes prieš VITX naudojima man jau buvo išnyke 2 mažos dėmytės.
šiuo metu aš esu ruda ir nebijau saulutės  thumbup.gif  tikiu kad ši liga ira nepagydoma, bet dėmytės nykst. gal man visa gyvenima prieš deginimasi  reikės gerti morkų sultis ir naudoti vitaminus, bet man nesvarbu SVARBIAUSIA KAD ATRADAU SAVO DĖMYČIŲ NAIKINIMO būdą kuri noriu pasidalinti su JUMIS. thumbup.gif
TIKIOUSI KAD MANO PATARIMAS PADĖS drinks_cheers.gif

Sveika,
Aciu tau labai. Beja morku sultis ir as geriau visus metus, tik su aliejum, man atrodo pas mane irgi buvo pradeje rudu taskiuku rastis, bet kartu tepiau vitix, tai maniau kad nuo vitix zele. Vel butinai pradesiu gerti ir kartu Vitix vitaminus.
Atsakyti
Kai buvau maza, labai maza, mama neturejo savo pieno, tai labai greitai, be karves pieno pradejau gauti morku siulciu. Mama labai dziaugesi kad buvau grazios spalvos kudikis. Bet neseniai perskaiciau, kad piknaudziauti morku sultimis - kenkia kepenims, ir ko tai man galvojasi, kad dabartine mano baltme del to ir pasidare...nu gal viena is priezasciu. Kaip man aiskino gydytoja, musu liga del sutrikusios kepenu veiklos- juk kepenys gamina odos pygmentus.
Dabar kazkaip jau niekas kepenu nebekaltina... na, gal kas ir uzgincysit mano mintis mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Darida27 @ 2007 06 14, 11:53)
Galiu pasakyti savo patirti su Vitix vitaminais. Pradzioj, kai atsirado Vitix, gydytoja man pazadejo, kad greitai pamatysiu rezultatus. Tepliojasi tuo kremu ryta vakara, o rezultatu nebuvo. Priesingai, demes kaip pletesi, taip pletesi. Kai atsirado Vitix vitaminai, gydytoja man pareiske, kad kremas vienas gal neefektyvus, todel geriau naudoti krema ir kartu gerti vitaminus. Dariau viska, kaip liepe.  Rezultatu jokiu, uztat pacios tabletes turejo pasalini poveiki - vos jas sugerus imdaviau ziauriai pykinti.
Papildyta:
Galiu pasakyti apie kitus savo isbandytus gydymosi budus:

Po visu nesekmiu su Vitix, JAV gyvenanti drauge atsiunte man homeopatinius vaistus - Kalawala (atrodo, taip rasosi). Kainuoja daug ir gerti reikia tu tableciu nemazai per diena, todel pakuote greitai isbaigiau. Bet po 1 men. vartojimo pamaciau rudu taskukiu, kurie formavosi tose vietose:) Tiesa, baigus vartojima, dauguma rudu taskukiu isnyko. Dabar laukiu, kada vel drauge gris i Lietuva su siuntiniu:)

http://images.google...p...YBA:en&sa=N

cia tavo minimi vaistai. Idomu, kiek kainuoja??
gal reiktu susiorganizuoti parsisiuntyma??
Merginos, gal kuri nors ka nors perskaito??
Beja, yra Lietuvoje, ir kitokiu vitaminu "nuo baltmes" . Po keliu dienu...nu gal kita savaite, eisiu patirineti i nurodyta vaistine. Vitix sudetis tokia, na kiek perskaiciau- ne ypatinga.
Atsakyti
Tarp kitko as dabar labai intensyviai tiriuosi, nuo ko tas vitiligo atsirado. Vienas is variantu buvo kepenys. Pasidaria kepenu tyrimus. Kepenys sveikos. Kitas variantas - nervai. Jokiu pergyvenimu ar isgyvenimu neturejau, todel nenoriu tiketi, kad ligos priezastis nervai. Gydytoja dabar iskele nauja teorija - imunitetas. Pagal tyrimus, imunine zmogaus sistema del kazkokiu priezasciu "galvoja", kad melanocitai yra svetinkuniai ir juos naikina. Tad as priejau isvados, kad visu pirma reikia stiprinti imuniteta.
Papildyta:
Del Kalawala, tai as uz juos mokejau draugei apie 50 doleriu. Reikia pasiskaityti, kad galima kaip nors atsisiusdinti.
Atsakyti