Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (vitiligo)

niu nzn kaip ten del tu vitaminu,vat snd pabandysiu pradet juos gert.. rolleyes.gif gal nieko neatsitiks..nemanau,kad jei nezinotu salutiniu poveikiu ir pan. leistu vaista i rinka.. g.gif
gal yra kas jau naudoja tabletes?
Atsakyti
Nu bliamba,kur tu jų radai,kur pirkai,iš kur tu esi? ax.gif Aš tai kiek klausiu tai vis nėra ir nėra,yra tik gėlis unsure.gif
Atsakyti
as studijuoju vilniuj..seip irgi ju niekur nerasdavau,bet vat nuejau i www.100metu.lt ten internetine vaistine,uzsisakiau ir man pristate i mano pasirinkta vaistine..kainavo apie 53 Lt 30 tableciu..jos tik kaip maisto papildas,kad geriau ir greiciau veiktu Vitix tepalas...tai va smile.gif
Atsakyti
laba diena,

neseniai buvau Grybo diagnostikos centre.
Padare kraujo, skydliaukes tyrimus - viskas tvarkoje.
Aiskiu priezasciu nera.

Israse kenologo (kazkoks kotikosteroidas) injekcijas.
Ar kas nors esat girdeje apie si preparata?
Man kazkaip itarimas kyla..
Nenoriu eksperimentuoti.

Atsakyti
nu va,tik dink is eterio kuriam laikui ,tai ziuriu cia toks judesys,tiek ideju ir minciu smile.gif smile.gif smile.gif bukit pasveikintos:)
Atsakyti
QUOTE(vardas @ 2007 05 21, 20:01)
nu va,tik dink is eterio kuriam laikui ,tai ziuriu cia toks judesys,tiek ideju ir minciu smile.gif smile.gif smile.gif bukit pasveikintos:)

Todėl prašom ir nedinkti, nes dar ką pražiopsosi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2007 05 22, 10:45)
Todėl prašom ir nedinkti, nes dar ką pražiopsosi. 4u.gif

tvarkoj:)
Atsakyti
Kiek as domejaus internete, niekas vaistu nuo tu baltmiu dar neisrado. Tai yra autoimunine liga, kai organizmas pats ima gaminti medziagas, kurios ,,suryja" odos pigmenta.Del ko tas musu organizmas taip elgiasi, nei vienas mokslininkas (tuo labiau gydytojas) nezino, todel ir eksperimentuoja. Tie...steroidai kepenis tai tikrai sugadins. Reiktu pasiieskot internete informacijos. Vitix gelis+vitix vitaminai veikia labai letai, bet kadangi yra homeopatiniai tai dideles zalos organizmui nepridarys.Manau verta pabandyti. As pati jau pora savaiciu geriu B strong vitaminus, dabar nusipirkau dar ir Vitix vitaminus (internetineje vaistineje, nes laisvai pardavime ju nera), tepliojuos Vitix geliu (6 men.)ir galiu pasakyti, kad nei viena deme kol kas neisnyko, visos yra, tik suletejo ju pletimasis (irgi gerai). Bet uz tai plaukai ir nagai auga nerealiai greitai, plaukai nustojo slinkti, dingo susierzinimas gyvenimu, viskas pasidare dzin, tos demes nebetrukdo gyventi. Man yra ant veido, kam nepatinka, tas tegul ir neziuri. O visi tyrimai jokiu rezultatu ir neduos, nes turi buti atlikti genetiniai organu tyrimai, o ne funkciniai. Vienintelis patikimesnis budas tai foto spinduliai (gydo ,,GK Klinikoje" Vilniuje ), kurie paskatina baltus odos plotelius paruduoti.Jei kas nors kreipsis i GK klinika, parasykite kiek kainuos konsultacija ir malonumas (turetu buti panasiai kaip Grybe). Bukim optimistes ir neeskim saves del to, ko negalime pakeisti.
Atsakyti
QUOTE(arjadele @ 2007 05 23, 13:33)
Kiek as domejaus internete, niekas vaistu nuo tu baltmiu dar neisrado. Tai yra autoimunine liga, kai organizmas pats ima gaminti medziagas, kurios  ,,suryja" odos pigmenta.Del ko tas musu organizmas taip elgiasi, nei vienas mokslininkas (tuo labiau gydytojas) nezino, todel ir eksperimentuoja. Tie...steroidai  kepenis tai tikrai sugadins. Reiktu pasiieskot internete informacijos. Vitix gelis+vitix vitaminai veikia labai letai, bet kadangi yra homeopatiniai tai dideles zalos organizmui nepridarys.Manau verta pabandyti. As pati jau pora savaiciu geriu B strong vitaminus, dabar nusipirkau dar ir Vitix vitaminus (internetineje vaistineje, nes laisvai pardavime ju nera), tepliojuos Vitix geliu (6 men.)ir galiu pasakyti, kad nei viena deme kol kas neisnyko, visos yra, tik suletejo ju pletimasis (irgi gerai). Bet uz tai plaukai ir nagai auga nerealiai greitai, plaukai nustojo slinkti, dingo susierzinimas gyvenimu, viskas pasidare dzin, tos demes nebetrukdo gyventi. Man yra ant veido, kam nepatinka, tas tegul ir neziuri.  O visi tyrimai jokiu rezultatu ir neduos, nes turi buti atlikti genetiniai organu tyrimai, o ne funkciniai. Vienintelis patikimesnis budas tai foto spinduliai (gydo ,,GK Klinikoje" Vilniuje ), kurie paskatina baltus odos plotelius paruduoti.Jei kas nors kreipsis i GK klinika, parasykite kiek kainuos konsultacija ir malonumas (turetu buti panasiai kaip Grybe). Bukim optimistes ir neeskim saves del to, ko negalime pakeisti.

O sakykit B strong kiek kartų per dieną reikia gerti. Turiu nuo kažkada užsilikusių ir nebežinau, kaip ten juos vartoti.
Atsakyti
QUOTE(arjadele @ 2007 05 23, 13:33)
Kiek as domejaus internete, niekas vaistu nuo tu baltmiu dar neisrado. Tai yra autoimunine liga, kai organizmas pats ima gaminti medziagas, kurios  ,,suryja" odos pigmenta.Del ko tas musu organizmas taip elgiasi, nei vienas mokslininkas (tuo labiau gydytojas) nezino, todel ir eksperimentuoja. Tie...steroidai  kepenis tai tikrai sugadins. Reiktu pasiieskot internete informacijos. Vitix gelis+vitix vitaminai veikia labai letai, bet kadangi yra homeopatiniai tai dideles zalos organizmui nepridarys.Manau verta pabandyti. As pati jau pora savaiciu geriu B strong vitaminus, dabar nusipirkau dar ir Vitix vitaminus (internetineje vaistineje, nes laisvai pardavime ju nera), tepliojuos Vitix geliu (6 men.)ir galiu pasakyti, kad nei viena deme kol kas neisnyko, visos yra, tik suletejo ju pletimasis (irgi gerai). Bet uz tai plaukai ir nagai auga nerealiai greitai, plaukai nustojo slinkti, dingo susierzinimas gyvenimu, viskas pasidare dzin, tos demes nebetrukdo gyventi. Man yra ant veido, kam nepatinka, tas tegul ir neziuri.  O visi tyrimai jokiu rezultatu ir neduos, nes turi buti atlikti genetiniai organu tyrimai, o ne funkciniai. Vienintelis patikimesnis budas tai foto spinduliai (gydo ,,GK Klinikoje" Vilniuje ), kurie paskatina baltus odos plotelius paruduoti.Jei kas nors kreipsis i GK klinika, parasykite kiek kainuos konsultacija ir malonumas (turetu buti panasiai kaip Grybe). Bukim optimistes ir neeskim saves del to, ko negalime pakeisti.

Na, krauja tyre del mirkoelementu. Pastebeta, kad sergantiems baltme truksta vario, gelezies ir kt. Bet man viskas ok.
O tu medikamentu tai jau tikrai nebesiruosiu vartot.
Bandysiu geriau vitix geli.
Ir dar B strong ;)
Atsakyti
gal visiem skirtingai su baltmem..man pvz ju nera ant ranku, neplinta (aciu dievui), o vitix gelis laaabai padejo,keleta jau beveik rudos,o likusios apsitrauke aplink sonus rolleyes.gif dar tik pries kokias 10 dienu pradejau vitix tabletes gert+vitix gelis+B strong vitaminai ir iskart jau matau rezultatus mirksiukas.gif man nera progresijos baltmiu plitimo gal todel ir kitaip reaguoja..p.s. sergu sia liga nuo 3 metuku,man db tuoj bus 20.dar labai padejo PUVA lempos,nors jas lankiau tik 5 dienas..
Atsakyti
4u.gif Pabandžiau tepliotis geliu, bet kadangi 50 mg mano rankoms teužteko gerai savaitei, paskaičiavau, kad labai brangiai kainuos, o dar nežinia, ar padės. Taigi nutariau, kad taip jau ir liks. Veidas-ištisa balta dėmė, kontūras su pigmentu tik ant kaklo. Patarkit, kuo maskuoti dėmes ant rankų. Ir apie PUVA norėčiau daugiau informacijos. Ačiū
Atsakyti