as seip domiuosi,skaitau literatura.. man idomu daugiau suzinot apie vitiligo ir tiek..kad stresas turi itakos, tai 100% tiesa..vienaj pazystamai buvo sunkus laikotarpis,tai jai is niekur atsirado baltmiu,p.s.jai apie 40metu..
as seip domiuosi,skaitau literatura.. man idomu daugiau suzinot apie vitiligo ir tiek..kad stresas turi itakos, tai 100% tiesa..vienaj pazystamai buvo sunkus laikotarpis,tai jai is niekur atsirado baltmiu,p.s.jai apie 40metu..
turbūt geri daktarai pasitaikė. man kiek teko lankytis niekas nieko negalėjo pasakyti, o kad sakytų, jog reikia vitaminą b gerti, kad dėl streso ar pan. maždaug kosmetinis defektas ir viskas... žinosiu dabar ir pati pasidomėsiu daugiau
turbūt geri daktarai pasitaikė. man kiek teko lankytis niekas nieko negalėjo pasakyti, o kad sakytų, jog reikia vitaminą b gerti, kad dėl streso ar pan. maždaug kosmetinis defektas ir viskas... žinosiu dabar ir pati pasidomėsiu daugiau
Bet tai tik vienas iš galimų gydymo būdųO kaip žinia, nėra nei vieno vaisto nuo šios ligos, kuris mus visas pagydytų, todėl ir gydo kaip kokius bandomuosius triušiukus:)Vistik medicina nevisagalė...
Sveikutes, džiaugiuos, kad nestresuojat dėl baltų dėmelių. Aš taip pat nenuleidžiu rankų, nors rezultatais pasigirti nelabai galiu. Tepu Vitix kremu jau 8 mėn, deja, išnyko ar bent sumažėjo tik pačios mažiausios dėmelės ant ranku, o didelės -po abiem akimis, ant smakro, apie lūpų kampučius -ir toliau plečiasi. Aišku, per žiemą ir ant saulės beveik nebūdavau. Tai gal ir kremas nelabai veikė. Rytais išsitepu, palaukiu 30 min., paskui kreminė pudra, skaistalai ir varau į darbą. Pastebėjau, kad žiemą dėmės beveik nesiplėtė, o nuo kovo mėnesio labai sparčiai ėmė didėti. Susidomėjau GK klinikos teikiama paslauga gydant baltmes fototerapija.. Gal kas nors jau kreipėtės į šią kliniką? Būkit geri atsiliepkit. Įdomu kiek apytiksliai kainuotų (kiek tūkstančių reikia sutaupyti) procedūros. Pasiryžus atsisakyti skanių pyragaičių, ledų ir madingų rūbų, kad tik atsikratyčiau baltų dėmių. Man pasisekė, kad darbe niekas apie baltas dėmes neklausinėja. Panos paspokso, o vaikinai tai net nepastebi ir toliau apiberia komplimentais, svarbu būt geros nuotaikos ir nesukt galvos kas ką mano. Būtinai nusipirksiu Vitix vitaminus, B grupės vitaminus ir rysiu saujomis. Nu negi ta problemėlė visam gyvenimui?
man asmeninskai tai LABAI padejo vitaminas B. geriau ji visai ne nuo baltu demiu, o todel, kad labai stresavau. per tris menesius demes labai zymiai sumazejo! dabar nusipirkau dar vitix tepala, tai tikiuosi, kad pirma karta gyvenime vasara pasitiksiu nors kiek maziau kompleksuodama:)
ai va o del tu vitixx vitaminu tai snekejau su daktare tj sake dar nenaudot..as kaip sus krandziu turiu problemu tai sake kad geriau dar palaukt.ir isvis sake buvo posedyje kur pristate nauju vaistu kolekcija tapju buvo ir vitix vitaminai ir sake kad geriau nenaudot dar ju nes neaiku kaip jie veikia koki salutini poveiki turi ir panasiai ;] tjp kad dar nesigriebiu vitaminu.O tapant vitix geliu be soliriumo ir saules jau pastebejau kad mazeja deme ant kaktos ...tai tiek...sekmes gydantis ;]
esu gerusi labai ivairiu. patys brangiausi man tai nepatiko geriausiai man padeda multi B strong, baltas buteliukas raudonai uzrasytas. kainuoja apie 6 litus
esu gerusi labai ivairiu. patys brangiausi man tai nepatiko geriausiai man padeda multi B strong, baltas buteliukas raudonai uzrasytas. kainuoja apie 6 litus
Nu aš vėl čia del tų VITIX vitaminų,kaži kodėl jų nerekomenduoja gerti,juk jie jau yra užregistruoti,o ir del nežinomo poveikio,taigi ten sudėtis tie patys vitamiai kaip ir kituose papilduose,tik kad kitaip suderinti,o dar įeina meliono ekstraktas,čia ta ypatinga dalis,kuri yra ir gėlyje,tai tada ir gėlio negalima vartoti,arba ir kitų vitaminų ir papildų,aš tai nesuprantu,kokia motyvacija kad neištyrtas poveikis juk tai ne vaistas,o papildas,o gal aš ką ne taip suprantu