jooo, tikrai vienijames
QUOTE (Ieva-Pieva @ 2004 08 19, 09:14) |
moterys- dalmatines, vienykimes |
as jums savo vyrioka i kompani atsiusiu
yra toks PUVA-gydymas
bet apie tai tik teoriskai zinau...
gal kas bandet?
o kas tei per gydymas????
QUOTE (sauluke @ 2004 08 19, 22:25) |
yra toks PUVA-gydymas bet apie tai tik teoriskai zinau... gal kas bandet? |
man regis aš tai jau bandžiau
QUOTE (Ieva-Pieva @ 2004 08 19, 08:14) |
moterys- dalmatines, vienykimes |
AS CIA NE I TEMA, BET NU PATINKA MAN TOKI ZMONES SU HUMORU....
TAI VIENIJAMES????????????????????
Ant peciu turiu tokiu demeliu, bet nesu tikra kad tai yra vitilige, nes ziema ju nesimato tik tada, kai idegu. Ar tai ta liga ar kazkas kitas?
Sveikutės
Turiu tokią bėdą- ant pilvo yra gana nemaža balta dėmė (baltmė). Atsirado dar vaikystėj, bet vis plečiasi Gydytojai nežino nuo ko tai atsirado ir sako, jog vienintelė priemonė, kuri gali sustabdyti jų plitimą ar netgi kažkiek panaikinti, yra kažkokia PUVA lempa. Bet ir tai nėra garantijos, kad padėtų.
Gal kas nors irgi turit tokią "dovanėlę" ir galėtumėt pasidalinti patirtimi, kaip sustabdyti baltmių plitimą ar netgi jas pašalinti O gal kas išbandėt tą PUVA lempą? Kokia reali jos įtaka ir šalutinis poveikis? Ir apskritai, kaip paslėpt tas nelemtas dėmes vasarą (nes kompleksą tai ryškų įvarė)
Turiu tokią bėdą- ant pilvo yra gana nemaža balta dėmė (baltmė). Atsirado dar vaikystėj, bet vis plečiasi Gydytojai nežino nuo ko tai atsirado ir sako, jog vienintelė priemonė, kuri gali sustabdyti jų plitimą ar netgi kažkiek panaikinti, yra kažkokia PUVA lempa. Bet ir tai nėra garantijos, kad padėtų.
Gal kas nors irgi turit tokią "dovanėlę" ir galėtumėt pasidalinti patirtimi, kaip sustabdyti baltmių plitimą ar netgi jas pašalinti O gal kas išbandėt tą PUVA lempą? Kokia reali jos įtaka ir šalutinis poveikis? Ir apskritai, kaip paslėpt tas nelemtas dėmes vasarą (nes kompleksą tai ryškų įvarė)
aš turiu tokį džiaugsmą ant kaklo anksčiau baisiai kompleksavau, dabar jau susitaikiau. tik kad man nedidėja. PUVA lempas turi ginekologijos klinika NARMEDA, bet aš kažkaip nesiryžtu. laukiu, kol kas nors realiai papasakos, kad nebūtų, kaip su depiliacija lazeriu buvo- rašo gražiai, kaina kosminė, o rezultatas neypatingas.
tokia tema jau buvo, pieškok
tokia tema jau buvo, pieškok