Ir man iškart buvo dėmelė ant veid, lūpų kamputyje, po to plėtėsi, apėmė visą veidą, perėjo į kitas kūno vietas. Tai buvo labai seniai, nebuvo išvis jokių vaistų, o ir ši liga nebuvo įvardyta kaip liga. Nusipirkau VITIX, pabandysiu, nors nelabai tikiu, kad padės, bet viltis, kaip žinome, kieno motina???
QUOTE(Smauglius @ 2007 03 29, 11:42)
Klausyk, o tu labai pareigingai tepliojiesi, 2 k per dieną, tobulai įtrindama ir dar gal deginiesi kokiam soliariume?
Aš kažkaip manau, kad man nieko neišeis su tuo Vitix, nes vakarais dažnai pamirštu pasitept ir turbūt poveikio jokio nebus jei labai intensyviai ir kruopščiai nesitepliosiu
Aš kažkaip manau, kad man nieko neišeis su tuo Vitix, nes vakarais dažnai pamirštu pasitept ir turbūt poveikio jokio nebus jei labai intensyviai ir kruopščiai nesitepliosiu
Kol saulės nėra taip pareigingai netepu, bet kai pasirodo saulė visada atsibodo, bet kol matau naudos tol nepasiduosiu. Į soliariumą vis nerandu laiko nulėkti, šeimyna nemaža, tai tiek ir to laiko lieka sau, bet kremą spėju patepti . Gegužės pabaigoj išvažiuojam į Turkiją, tai nuo gegužės pradžios būtinai sakiau eisiu į soliariumą, kad nuvažiavusi nenusvilčiau.
Nors kartelis per dieną pateptas ir tai man atrodo gerai, nenuleisk rankų.
Man kol kas ant veido neatsinaujina , o rankas tepu per dieną daugiau kaip 2 kartus.
sveikos margutes..nezinau gal zinot jau sita informacija bet dar karteli pasikartosiu.Va siandien buvau nuejus pas odos daktare.Ji man sake kad isitepus vitix reikia butinai be jokiu pudru be nieko pabuti bent pusvalandi ant saules,nes jai patepus vitix iskart isigerus teptumete pudra tai jokio poveikio.Bereikalingas tepliojimasis.Ir iskart pabuvus pusvalandy ant saules butina patepti ta vieta apsauginiu kremuku,nes sergant sia liga grieztai draudziama buti ant saules be apsaugos.O del soliariumu tai galima eiti su tuo geliu,bet tik viena karta per savaite,nedaugiau.Nes ejimas i soliariuma nekox gydymas,beveik jokiu rezultatu,o darbeto ir odai labai kenkia.
Beja vitix naudojimas.Seniau uzsitepdavau ant pirstu ir itrindavau ir viskas,bet gydytoja pasake.Jeigu gydomos vietos labai dideles rejkia ant siltu delnu uzsitepti geli ir palakt kol prades biskuti granules tirpti ir tik tada tepti pakrascius demes ir visa vidu,o jeigu deme maza tai reikia tapaty daryti tik ant pirstu galiuku.Nes pasirodo ta gydomoji medziaga veikia tik tada kai istirpsta.O kad mes itriname i deme tuos vaistukus ir lieka tos granules,tai bergzdzias laiko svaistymas.Tai tiek.
Beja vitix naudojimas.Seniau uzsitepdavau ant pirstu ir itrindavau ir viskas,bet gydytoja pasake.Jeigu gydomos vietos labai dideles rejkia ant siltu delnu uzsitepti geli ir palakt kol prades biskuti granules tirpti ir tik tada tepti pakrascius demes ir visa vidu,o jeigu deme maza tai reikia tapaty daryti tik ant pirstu galiuku.Nes pasirodo ta gydomoji medziaga veikia tik tada kai istirpsta.O kad mes itriname i deme tuos vaistukus ir lieka tos granules,tai bergzdzias laiko svaistymas.Tai tiek.
QUOTE(gretule @ 2007 04 05, 13:24)
sveikos margutes..nezinau gal zinot jau sita informacija bet dar karteli pasikartosiu.Va siandien buvau nuejus pas odos daktare.Ji man sake kad isitepus vitix reikia butinai be jokiu pudru be nieko pabuti bent pusvalandi ant saules,nes jai patepus vitix iskart isigerus teptumete pudra tai jokio poveikio.Bereikalingas tepliojimasis.Ir iskart pabuvus pusvalandy ant saules butina patepti ta vieta apsauginiu kremuku,nes sergant sia liga grieztai draudziama buti ant saules be apsaugos.O del soliariumu tai galima eiti su tuo geliu,bet tik viena karta per savaite,nedaugiau.Nes ejimas i soliariuma nekox gydymas,beveik jokiu rezultatu,o darbeto ir odai labai kenkia.
Gretule, ar tai reiškia, kad tol, kol pasitepus į saulę kumpių neišneši (pvz jei dėmės ant šlaunų), tai nėr ko ir tepliot tų vietų? O aš sumozojau visą tiubiką per nepilną mėnesį ant viso kūno, geriau tik rankas ir veidą būčiau tepus...
O kad šildyt tą Vitix reikia, tai tiksliai. Aš net pabandžiau jį įtrinant į odą, pūst su plaukų džiovintuvu . Tik tada granulės visiškai į odą susigeria ir nesigurvoliuoja ant pirštų. Labi jau tas vitxo naudojimas komplikuotas
Labutis
Kad be apsauginio kremo į saulę mes negali eiti aišku ir be daktarų, o gelio grūdeliams užtenka šilumos nuo kūno ir rankų, tik nereikia jo stipriai trinti ir nieks nesusirutuluos , puikiausiai tie grūdeliai ištirpsta papildomai aš jų nešildau.
Kiekvieno gydytojo vis kita nuomonė , soliariumas ta pati saulė, tik aišku daug trumpesnį laiką gali būti , negalima piknaudžiauti.
Su artėjančiom šventėm , tai mūsų Margučių šventė
Kad be apsauginio kremo į saulę mes negali eiti aišku ir be daktarų, o gelio grūdeliams užtenka šilumos nuo kūno ir rankų, tik nereikia jo stipriai trinti ir nieks nesusirutuluos , puikiausiai tie grūdeliai ištirpsta papildomai aš jų nešildau.
Kiekvieno gydytojo vis kita nuomonė , soliariumas ta pati saulė, tik aišku daug trumpesnį laiką gali būti , negalima piknaudžiauti.
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 04 06, 11:04)
Labutis
Su šventėm, labai jau taiklai pastebėta, iš pradžių net nesupratau. Su margučių diena.
Nu as kiek supratau is gydytojos kalbu,tai pasitepi vitix vietas kurias rejkia..begi i laukuti pabuni ant saulutes bent 30min ir poto eini namuciu , pasitepi demes apsauginiu nuo saules kremuku,poto jau kosmetika kokia nori ir eini kur nori
O del vitix sildymo,tai kiek supratau tos granulytes turi istirpti musu kuno temperaturoje,nereikia ju ten sildyti visokiais aparatais ar panasiai
Ai beja buvau tika soliariume 4minutes,grizus pastebejau ,kad atsirado 3nedidukes rudos demeles ir ciut ciut kampuciuosia parudejo baltme.
Tai tiek..Linksmu svenciu
O del vitix sildymo,tai kiek supratau tos granulytes turi istirpti musu kuno temperaturoje,nereikia ju ten sildyti visokiais aparatais ar panasiai
Ai beja buvau tika soliariume 4minutes,grizus pastebejau ,kad atsirado 3nedidukes rudos demeles ir ciut ciut kampuciuosia parudejo baltme.
Tai tiek..Linksmu svenciu
Ne,nu tai aš vis vien nesuprantu-taigi rašoma kad naudoti gali tekti ir metus,tai kur tu tą saulę rasi kiekvieną dieną,okitas dalykas,tai turi nedirbti,jei reikia tepti 2 kartus per dieną,kada gi iš ryto visas procedūras atliksi .O aš tai dar labai laukiu VITIX VITAMINŲ,na kaži kodėl jų nėra,aš apie juos jau ir lietuviškame lankstinuke skaičiau,didžiausia reklama,o kai vaistininkės paklausiau,ta per kompą pažiūrėjo,sakė kad nei viena firma jų neveža,nėra iš kur užsakyti Taigi jei kuri ką išgirsite,nepasididžiuokite,PARAŠYKITE
QUOTE(kma @ 2007 04 13, 21:14)
Ne,nu tai aš vis vien nesuprantu-taigi rašoma kad naudoti gali tekti ir metus,tai kur tu tą saulę rasi kiekvieną dieną,okitas dalykas,tai turi nedirbti,jei reikia tepti 2 kartus per dieną,kada gi iš ryto visas procedūras atliksi .O aš tai dar labai laukiu VITIX VITAMINŲ,na kaži kodėl jų nėra,aš apie juos jau ir lietuviškame lankstinuke skaičiau,didžiausia reklama,o kai vaistininkės paklausiau,ta per kompą pažiūrėjo,sakė kad nei viena firma jų neveža,nėra iš kur užsakyti Taigi jei kuri ką išgirsite,nepasididžiuokite,PARAŠYKITE
Labutis
Nežinau tos saulės pastoviai negavau kol veidą tepiau, bet kolkas neatsinaujina , o jau greitai bus metai Neužima tas tepimas tiek to laiko daug. Aš pirma nusiprausiu išteplioju, kol išsiplaunu dantis susitvarkau plaukus jau galiu tepti kitą kremą pudrą ir į trasą viso geros 15min. Vitaminai sustabdytas platinimas, o kodėl ? Laukiu ir aš jų kaip kažkokio stebūklo
sveiki..seku sio forumo naujienas..turiu baltmes nuo 3metuku (dabar tuoj bus man 20) man jos yra ant slaunu sonuose, po krutine dideles ir dar desimt mazyciu visur..tai va,vitix jau pradejau naudot pries metus,puse metu tepiau,buvo poveikis,krastai apsitrauke,kitos isvis nebelabai matomos,naudojau ziema,tai netekdavo saulej pabut bet nustojau naudot..si pavasari vel pradejau,dar beto isbandziau puva terapija,buvau vos 5kartus ir dar nebuvau tepus vitix ir man buvo ryskus rezultatai,daktare net nusistebejo kaip man cia yra... dabar vel tepu vitix,bandysiu eit i soliariuma,nes mano vietu saulej negaliu apnuogint,per daug intymu..katik ziurejau www.vaistai.lt yra jau vitix tableciu kainuoja berods virs 50lt,bet kaip supratau ne visur ju yra.. reiks bandyt kazkaip gaut..zinau kad mums,kas serga vitiligo truksta vitamino B(jis nuo streso), vario, magnio, cinko mikroelementu, nelb patartina valgyt pieno produktu geriau vartoti burokeliu sultis, melynes, juoduosius serbentus, juros gerybes, mesa, gerti zaliaja arbata ir t.t.
QUOTE(mazutee_7 @ 2007 04 29, 09:53)
kad mums,kas serga vitiligo truksta vitamino B(jis nuo streso), vario, magnio, cinko mikroelementu, nelb patartina valgyt pieno produktu geriau vartoti burokeliu sultis, melynes, juoduosius serbentus, juros gerybes, mesa, gerti zaliaja arbata ir t.t.
ghmz... iš kurtokią informaciją gavai? pirmą kartą gyvenime girdžiu