Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (vitiligo)

Labutis margutės lotuliukas.gif , išlindo saulutė raitojam rankoves ir kimbam į kovą su dėmėm bigsmile.gif . Sėkmės visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
ax.gif Labas, margutės[COLOR=red]
Papildyta:
Pagaliau pavyko-gal išmoksiu ir aš rašyti, nes labai noriu bendrauti su likimo sesėmis. Ryt parašysiu daug. 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Ne, vis tik nutariau parašyti šiandieną. Perskaičiau visas margučių istorijas ir nutariau, kad aš esu seniausia ir turinti didžiausią vitiligo stažą - 27 metus. Mano sūnus gimė 7mėn. neišsivystęs ir neišnešiotas (ačiū Dievui, jis užaugo).Gimdymas buvo labai sunkus, vaikelis mažas, visi galvojo, kad jis neišgyvens, todėl suprantama, kad man buvo didelis išgyvenimas. Vieną popietę palatos moterys paklausė,kodėl nenusivalau grietinės nuo veido...Tai ir buvo pirmoji dėmelė. Dabar mes gudrios ir galim gauti info, o tada buvo gilus sovietizmas, 1980metai, be to , man tikrai nieko apie šią ligą neteko girdėti. Dėmės pirmiausiai išplito ant veido, po to- ant pirštų, dabar rankos jau baltos (rausvos), atrodau kaip su pirštinėmis. Neseniai pastebėjau dėmes ant kojų. Na, manau, gal iki pensijos visas kūnas pabals ir neliks problemos. Netyčia patekau čia, dėl ko labai džiaugiuosi. Tikiuosi ne tik naudingos informacijos, bet ir smagaus bendravimo. O dabar - humoriukas. Prieš dukros vestuves nutarėme su ja paslėpti mano "grožybes" - nusipirkom įdegio kremo, ištepėme rankas..., o ryte - siaube - mano pirštai buvo oranžiniai kaip morkos. Pirmiausiai galvojau, kad iš juoko numirsiu, po to pasidarė negera, nes turėjau taip svečiams ir žento giminėms pasirodyti. Ploviau, tryniau, vos ne iki kraujo, šiaip taip padariau panašios spalvos į normalią. Buvo laikas, kai dėl to šiek tiek jaučiausi nesmagiai, bet per tiek metų apsipratu ir neteikiu tam didelio dėmesio.Bet VITIX išbandysiu. Tai tiek, labanakt.
Atsakyti
QUOTE(maumas @ 2007 03 28, 00:02)
4u.gif Ne, vis tik nutariau parašyti šiandieną. Perskaičiau visas margučių istorijas ir nutariau, kad aš esu seniausia ir turinti didžiausią vitiligo stažą - 27 metus. Mano sūnus gimė 7mėn. neišsivystęs ir neišnešiotas (ačiū Dievui, jis užaugo).Gimdymas buvo labai sunkus, vaikelis mažas, visi galvojo, kad jis neišgyvens, todėl suprantama, kad man buvo didelis išgyvenimas. Vieną popietę palatos moterys paklausė,kodėl nenusivalau grietinės nuo veido...Tai ir buvo pirmoji dėmelė. Dabar mes gudrios ir galim gauti info, o tada buvo gilus sovietizmas, 1980metai, be to , man tikrai nieko apie šią ligą neteko girdėti. Dėmės pirmiausiai išplito ant veido, po to- ant pirštų, dabar rankos jau baltos (rausvos), atrodau kaip su pirštinėmis. Neseniai pastebėjau dėmes ant kojų. Na, manau, gal iki pensijos visas kūnas pabals ir neliks problemos. Netyčia patekau čia, dėl ko labai džiaugiuosi. Tikiuosi ne tik naudingos informacijos, bet ir smagaus bendravimo. O dabar - humoriukas. Prieš dukros vestuves nutarėme su ja paslėpti mano "grožybes" - nusipirkom įdegio kremo, ištepėme rankas..., o ryte - siaube - mano pirštai buvo oranžiniai kaip morkos. Pirmiausiai galvojau, kad iš juoko numirsiu, po to pasidarė negera, nes turėjau taip svečiams ir žento giminėms pasirodyti. Ploviau, tryniau, vos ne iki kraujo, šiaip taip padariau panašios spalvos į normalią. Buvo laikas, kai dėl to šiek tiek jaučiausi nesmagiai, bet per tiek metų apsipratu ir neteikiu tam didelio dėmesio.Bet VITIX išbandysiu. Tai tiek, labanakt.

Sveika prisijungus į margučių būrį mirksiukas.gif

Drauge bus linksmiau kovoti su baltme, Vitix tikrai verta pabandyti thumbup.gif , aš dabar laukiu kol pasirodys Vitix vitaminai vis nėra, gal kuri ką girdėjot ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 03 28, 11:42)
Sveika prisijungus į margučių būrį  mirksiukas.gif

Drauge bus linksmiau kovoti su baltme, Vitix tikrai verta pabandyti  thumbup.gif , aš dabar laukiu kol pasirodys Vitix vitaminai vis nėra, gal kuri ką girdėjot ? ax.gif

Sveika prisijungus, maumute. O dėl tų vitaminų-tai kažkuri gi ten rašė, kad draugės, dirbančios farmanicinėje įmonėje užklaus, apie Vitix vitaminus. Tai kokie rezultatai? schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif Labas, smagu su margutėmis. Laukiu šeštadienio - eisiu į Eurovaistinę pirkti Vitix gelio, tablečių nebuvo, bandysiu užsakyti, reik skubėti, nes dabar saulė labai pikta-greit numargins veidelius. Mano oda labai jautri, sunku parinkti bet kokį kremą- pleiskanoja ir t.t.vandeniu ir muilu jau 100 metų nesiprausiu. Viena gyd. patarė valyti ne pieneliu, o iškaitintu saulėgrąžų aliejumi - man tinka.
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2007 03 28, 15:49)
Sveika prisijungus, maumute. O dėl tų vitaminų-tai kažkuri gi ten rašė, kad draugės, dirbančios farmanicinėje įmonėje užklaus, apie Vitix vitaminus. Tai kokie rezultatai? schmoll.gif

Aš vaistinėj klausiau sakė neturi sandėliai, nes sustabdytas platinimas g.gif , kaži kodėl, mums taip jų reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 03 28, 18:05)
Aš vaistinėj klausiau sakė neturi sandėliai, nes sustabdytas platinimas  g.gif , kaži kodėl, mums taip jų reikia ax.gif

Reklamos aukos, gal mes jau patapom. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2007 03 29, 08:47)
Reklamos aukos, gal mes jau patapom. doh.gif  doh.gif

Nu kad nereklamuoja jų kaip visų maisto papildų, o kas link gelio aš jau perku 3 tubelę, jei nebūtų naudos netepčiau visdėlto nemaži pinigėliai ax.gif . Žmonės labai atsargiai žiūri į tokių ligų gydymą, nes yra pasakyta nepagydoma doh.gif , to dėl ir galvoja , kad reklaminis triukas.

Mano vaistininkės sesė labai stipriai serga, tai vaistininkė vis stebėjo mane, klausinėjo ir kai pamatė akivaizdžiai, ne iš reklaminio bukletuko kad gerėja , dėmės nyksta tai iš karto užsakė sesei vaistus . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 03 29, 09:46)
Nu kad nereklamuoja jų kaip visų maisto papildų, o kas link gelio aš jau perku 3 tubelę, jei nebūtų naudos netepčiau visdėlto nemaži pinigėliai ax.gif . Žmonės labai atsargiai žiūri į tokių ligų gydymą, nes yra pasakyta nepagydoma  doh.gif , to dėl ir galvoja , kad reklaminis triukas.

Mano vaistininkės sesė labai stipriai serga, tai vaistininkė vis stebėjo mane, klausinėjo ir kai pamatė akivaizdžiai, ne iš reklaminio bukletuko kad gerėja , dėmės nyksta tai iš karto užsakė sesei vaistus . mirksiukas.gif

Klausyk, o tu labai pareigingai tepliojiesi, 2 k per dieną, tobulai įtrindama ir dar gal deginiesi kokiam soliariume?
Aš kažkaip manau, kad man nieko neišeis su tuo Vitix, nes vakarais dažnai pamirštu pasitept doh.gif ir turbūt poveikio jokio nebus jei labai intensyviai ir kruopščiai nesitepliosiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 03 29, 08:46)
Nu kad nereklamuoja jų kaip visų maisto papildų, o kas link gelio aš jau perku 3 tubelę, jei nebūtų naudos netepčiau visdėlto nemaži pinigėliai ax.gif . Žmonės labai atsargiai žiūri į tokių ligų gydymą, nes yra pasakyta nepagydoma  doh.gif , to dėl ir galvoja , kad reklaminis triukas.

Na, ir visdėlto, ar ta saulė būtina? Kaip ir nematau jos, bet tepliojuosi vistiek. Visą dieną prasėdžiu darbe, o vakare, kai pasitepu einu miegot-įdomu, ar bus koks efektas be saulės?
Atsakyti
As ir prisijungiu. Turiu keturas dideles demes, viena is ju ant veido ir pleciasi:(
Atsakyti