Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (vitiligo)

Turiu klausimą toms,kas jau tepasi Vitix geliu,ar tepantis jums susidaro tokios lyg žele granulytės,kurios neįsitrina į odą, o kažkaip rubuliuojasi. Ar taip turi būti? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2007 03 13, 10:29)
Turiu klausimą toms,kas jau tepasi Vitix geliu,ar tepantis jums susidaro tokios lyg žele granulytės,kurios neįsitrina į odą, o kažkaip rubuliuojasi. Ar taip  turi būti? g.gif  g.gif

Man irgi taip buna, kaip raso, tai tie zele gabaliukai turi patys susigerti i oda. Man ir susigeria per kokias 10 - 15 minuciu
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2007 03 13, 10:48)
Man irgi taip buna, kaip raso, tai tie zele gabaliukai turi patys susigerti i oda. Man ir susigeria per kokias 10 - 15 minuciu

Bet man jie kažkaip susirubuliuoja ant pirštų, nes ten rašo,kad tą gelį įtrinti į odą, o kai trini, tai tie želiukai susirubuliuoja ant pirštų?O jie gal ir yra labai svarbi sudedamoji dalis? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2007 03 13, 12:51)
Bet man jie kažkaip susirubuliuoja ant pirštų, nes ten rašo,kad tą gelį įtrinti į odą, o kai trini, tai tie želiukai susirubuliuoja ant pirštų?O jie gal ir yra labai svarbi sudedamoji dalis? g.gif  g.gif

na jo, man irgi taip pat kaip sakai susirubuliuoja:)Bet stengiuos su vieno pirsto galiuku aptrint viska, kad kuo maziau patiems pirstams tektu, nes kaip ir gaila gelio..
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2007 03 13, 14:34)
na jo, man irgi taip pat kaip sakai susirubuliuoja:)Bet stengiuos su vieno pirsto galiuku aptrint viska, kad kuo maziau patiems pirstams tektu, nes kaip ir gaila gelio..

Na ačiū už info, bandysim kovot su dėmelėmis gelio pagalba.
Atsakyti
Man dar vienas klausimas pasistojo betepliojantis tuo geliu. Po tepimosi rekomenduojama būti saulėje, o daugelis mano turimų kremų, makijažo pagrindų, kuriuos jau tepi ant to gelio yra su SPF( apsauga nuo saulės). Tai ar šitie dalykai nesipjauna, lyg ir reikia saulės, o čia apsauga. Aš anksčiau specialiai tik ir pirkdavau dieninius kremus, kad kažkiek saugotų? Ką jūs apie tai galvojate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tsima: 17 kovo 2007 - 14:38
noriu mergaites pasigirti. pries pora menesiu pradejau gerti B grupes vitaminus, nes darbe patirdavau dideli stresa, be to, pradejau varuoti (kas ir gi labai daug nervu atima).. ir mano baltosios zymes pradejo nykti. is pradziu atsirado keli mazi tamsus taskeliai ju krastuose, o paskui po truputi visai uzsitraukia. tai galvoju, kad cia butent vitamino B poveikis.. tikrai galit pabandyt, o gal kam nors kaip ir man pades smile.gif smile.gif smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos as irgi turiu cia problema man atsirasti pradėjo baltos dėmės po gimdymo, dabar vėl laukiuosi antro norėčiau paklausti ar galima "Vitix" tepaliuku teptis nėsčiai prasau atsakykit greičiau aciū
Atsakyti
QUOTE(Vytė @ 2007 03 20, 16:54)
Sveikos as irgi turiu cia problema man atsirasti pradėjo baltos dėmės po gimdymo, dabar vėl laukiuosi antro norėčiau paklausti ar galima "Vitix" tepaliuku teptis nėsčiai prasau atsakykit greičiau aciū

Nepamenu tiksliai, bet lygtai galima g.gif , pabandyk google įsivesti ir rasi tikslų aprašymą.
Lengvo lialytės laukimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2007 03 17, 14:23)
Man dar vienas klausimas pasistojo betepliojantis tuo geliu. Po tepimosi rekomenduojama būti saulėje, o daugelis mano turimų kremų, makijažo pagrindų, kuriuos jau tepi ant to gelio yra su SPF( apsauga nuo saulės). Tai ar šitie dalykai nesipjauna, lyg ir reikia saulės, o čia apsauga. Aš anksčiau specialiai tik ir pirkdavau dieninius kremus, kad kažkiek saugotų? Ką jūs apie tai galvojate?

Ką manote šiuo klausimu-dar kartelį?
Atsakyti
Matyt, geriausia butu jei ta pusvalandi tik vitix geliu issiteptum, o paskui jau galima ir su apsauga... bet neisivaizduoju kaip darbo diena tiek zaisti imanoma:)) ir dar saule 2k. po 20 min.smile.gif
Ech... gal stala prie lango pristumti:)
Atsakyti
QUOTE(marine @ 2007 03 26, 16:35)
Matyt, geriausia butu jei ta pusvalandi tik vitix geliu issiteptum, o paskui jau galima ir su apsauga... bet neisivaizduoju kaip darbo diena tiek zaisti imanoma:)) ir dar saule 2k. po 20 min.smile.gif
Ech... gal stala prie lango pristumti:)

Nu jo... Stalą, kaip stalą,bet dar ir langą reikia atsidayti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tsima: 27 kovo 2007 - 12:16