Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (vitiligo)

QUOTE(bzzz... @ 2007 03 05, 20:02)
Pirkau sekmadieni su maksima nuolaidu kortele, tai gal 87 kazkur mokejau:)

Valiooooooooooo, lėksiu ir aš savaitgalį pirkti, čiū bzzz už informaciją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 03 06, 07:59)
Valiooooooooooo, lėksiu ir aš savaitgalį pirkti, čiū bzzz už informaciją  mirksiukas.gif

O tai lyg ir papigo. Aš irgi lauksiu šeštadienio ir bėgsiu į Euro vaistinę. Vakar taip pašvietė saulutė, tai iš kart pagalvojau, kad dėmelės pradės rodyt nosis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 03 06, 07:59)
Valiooooooooooo, lėksiu ir aš savaitgalį pirkti, čiū bzzz už informaciją  mirksiukas.gif

o pilna kaina tai 102. su centukais
man iskilo klausimas, kokiu kiekiu jus tepat tas demes??As tai tiek, kad tik butu sudreke, netepu dideliu sluoksniu
Bet kaip tingisi rytais keltis anksciau..Juk reikia issitepliot, pusvalandi laukt kazkur, o tik tada gali dazytis..Galetu greiciau jis gertis...Bet ka padarysi, del grozio reikia aukotis
Atsakyti
Bzzz, tai ką pirkai už 87 lt.-gelį ar vitaminus gavai gal,kas žinot kur Klaipėdoj gauti,nes tu matau iš Kauno? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kma @ 2007 03 06, 16:16)
Bzzz, tai ką pirkai už 87 lt.-gelį ar vitaminus gavai gal,kas žinot kur Klaipėdoj gauti,nes tu matau iš Kauno? mirksiukas.gif

Šiandieną klausiau Euro vaistinėj Plungėj , sakė šiuo metu neturi sandėliai verysad.gif , tikėkimės, kad greitai atsiras. mirksiukas.gif

Bzzz, tepti reikia plonu sluoksniu gerai įtrinant , aš po keletos minučių dažausi ir keliauju kur sumaniusi nelaukiu pusės valandos mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 03 06, 17:53)
Šiandieną klausiau Euro vaistinėj Plungėj , sakė šiuo metu neturi sandėliai  verysad.gif , tikėkimės, kad greitai atsiras. mirksiukas.gif

Bzzz, tepti reikia plonu sluoksniu gerai įtrinant , aš po keletos minučių dažausi ir keliauju kur sumaniusi nelaukiu pusės valandos  mirksiukas.gif .

Atsakyti
QUOTE(kma @ 2007 03 06, 16:16)

Geli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2007 03 07, 14:22)

Aš paskutinį kartą gelį kai pirkau Euro vaistinėj su nuolaida buvo apie 98lt, o tai kur pirkai tiek pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 03 07, 21:56)
Aš paskutinį kartą gelį kai pirkau Euro vaistinėj su nuolaida buvo apie 98lt, o tai kur pirkai tiek pigiau  ax.gif

As Hyper Maximos Eurovaistinej pirkau, tik pasiskambink visu pirma pries perkant, nes zianu, kad buvau sestadieni, tai neturejo, skambinau sekmadieni - buvo jau atveze kelias tubeles, tai lekiau pirkt kaip akis isdegus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bzzz... @ 2007 03 08, 09:33)
As Hyper Maximos Eurovaistinej pirkau, tik pasiskambink visu pirma pries perkant, nes zianu, kad buvau sestadieni, tai neturejo, skambinau sekmadieni - buvo jau atveze kelias tubeles, tai lekiau pirkt kaip akis isdegus biggrin.gif

Ir dar karta sakau, kad pirkau su Maksimos nuolaidu kortele, nes su ja 15 proc nuolaida savaitgaliais Eurovaistinej
Atsakyti
Šiandien nusipirkau Vitix gelį už 87,54 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(bzzz... @ 2007 03 08, 09:35)

Ir dar karta sakau, kad pirkau su Maksimos nuolaidu kortele, nes su ja 15 proc nuolaida savaitgaliais Eurovaistinej

Šeštadienį buvau Eurovaistinėje, tai jau nuolaidos savitgaliais tik kosmetikai, vitaminams ...
Vaistams dabar darbo dienomis 10% nuolaida.
Papildyta:
Man irgi jau ant rankų pradėjo ryškėti dėmelės, ko anksčiau nebūdavo doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes sakykit gal kas bandete soliariuma su vitix geliu ?jai taip ..tai papasakokit kanors.. ohmy.gif smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti