Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (vitiligo)

Vaidusiuke,čia vėl aš,radau tą saitą-WWW.VITIX.pasižiurėk :) :) :)
Atsakyti
www.vitix.ru,tikiuosi supratai,otai man galas išsitrynė
Atsakyti
QUOTE(kma @ 2007 02 27, 22:51)
Sveikos brangiosios,kaip gera kai gali pasidalinti savo bėdom su suprantančiais,aš sergu nuo 9 m,odabar man 36,galvojau kad niekada neištekėsiu ir vaikų neturėsiu,bet turiu ir vyrą gerą ir vaikus sveikus,bet kiekvieną vasarą su nerimu juos stebiu,kad neatsirastų tos nelemtos dėmės(gerai dar kad bernai,jiems gal mažiau aktualu būtų,nors kas žino) Tai va per tiek metų išmokau jas maskuoti visai neblogai,kiti net nesupranta,kai buvau paauglė tai maskuodavau kalio permanganato tirpalu,isivaizduojat? O dabar man labai tinka ORIFLAME savaiminio įdegio kremas,jis rudas tad matai kaip nutepi,ojei dar prieš tai kokiu DOVE KŪNO LOSJONU su įdegio efektu visą kūną ,tai visai neblogai vasarą ąišku,saulės vengiu. Bet visą tai baikės,kai pirmą kartą perskaičiau apie VITIX,tai akis nušvyto-o gal tikrai padėtų(tik jau labai brangu,teks pataupyti),man įdomu kodel niekas nerašo apie VITIX VITAMINUS-jie jau sukurti prancūzų,skaičiau rūsų saite,o dar kremas VITICOLOR-jis skirtas tik maskavimui(efektas kaip įdegio kremo,bet nesausina odos,išryškėja po 8 valandų,laikosi 6 d,nenusiplauna greitai) O vitaminų pagr. sudedamoji-meliono ekstraktas ir visi butent mums reikalingi vitaminai.Aš iš Klaipėdos,domėjausi-VITIXgelis vaistinėse yra,odel vitaminų ir kremo neaišku,Rusijoje vaistinėse jie žada pasirodyti tik kovo mėn.,taip kad jei kas turite galimybių parsivežti ar kaip,bandykite,nes dabar tai tik per jų distribjuterį ir tik Rusijoje,kitur sudėtingiau Man atrodo kad gelis kartu su vitaminais tikrai galėtų padėti,rašo tai labai gražiai

Sveikutė,sveikutė,
Labai čia mūsų sparčiai daugėja. Perskaičiau tavo istoriją apie kalio permanganatą-toks juokas suėmė, nes ir aš tokį būdą esu bandžius būdama paauglė,nes kremų įpirkt negalėjai,o gal ir nebūdavo... Taigi ne viena tokia "gudri" buvai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano rūpestis dėl vaikų irgi begalinis, jau kaip kokia ligonė stebiu kiekvieną plotelį. Bet taip ir negerai, gali tik prisišaukt tokiu būdu tas dėmes, taigi reikia vyt visas mintis apie ligas šalin, ir galvot, kad mūsų vaikiukai tikrai bus sveiki. 4u.gif
Jei kam pavyks parsivežti tų Vitix vitaminų, parašykit, kiek kainuoja?
Aš labai galiuosi,kad praėjusias dvi vasaras kažkaip nebesidomėjau tuo vitiligu ir nežinojau,kad atsirado Vitix, sėdėjau namuose su vaikiuku,būčiau šauniai išbandžius per vasaras, o dabar pradėjau dirbti, jau tos saulutės bus mažiau galimybių gauti, bet vis tiek esu nusiteikus kažkaip išbandyt šį kremuką.
Atsakyti
QUOTE(kma @ 2007 02 28, 09:36)
www.vitix.ru,tikiuosi supratai,otai man galas išsitrynė

Ačiū už nuorodą kma, atsispausdinau, vešiu draugei rodyti, gal parveš nes ji vaistų vežimu užsiima ax.gif . Jeigu ką sužinosiu ar gausiu visoms pranešiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 02 28, 13:13)
Ačiū už nuorodą kma, atsispausdinau, vešiu draugei rodyti, gal parveš nes ji vaistų vežimu užsiima  ax.gif . Jeigu ką sužinosiu ar gausiu visoms pranešiu. mirksiukas.gif

Lauksim. 4u.gif
Atsakyti
Labutis, kaip rašiau įdaviau aprašymą ir vaistinių adresus draugei kuri važiuoja į Rus, šią savaitę turėsiu žinių. Ji paklausinėjo vaistinėse ir sakė vaistininkė jeigu galės užsakys.
Atsakyti
Rusų Forumė rašo Vitix vitaminai kainuoja 700 rublių , Lietuvoje sakė kreiptis į Litfas vaistų platintojus, parašiau ten el laišką , laukiu atsakymo. mirksiukas.gif
Atsakyti

Radau stai ka apie vitix tabletes (jei gerai suprantu)
http://vaistai.lt/in...com_vpcomponent
Bet kaip matome, nutrauktas tiekimas 2007-02-20... o suzinome tik dabar, kad buvo... Uzeje ant nuorodos rasime vaistines, kurios siais vaistais prekiavo..
Idomu, kodel nutraukta?
Atsakyti
Gavau atsakymą iš Litfas.

taip, mes prekiaujame ir VITIX tabletemis. Labai gaila, bet siuo metu buvo problemu su tiekimu, tad vaistinese siuo metu nera. produktas turetu pasirodyti vel jau si menesi. Galesime informuoti, kokiose vaistinese bus, nor ir pacioje vaistineje uzsakius jos jau kita diena turi.

Bandysim ieškot. ax.gif
Atsakyti
O koks tu papildu Vitix veikimas? Ar reikia derinti su geliu, ar su saule?smile.gif kaip daznai vartoti? Kokia kaina mazdaug?
Atsakyti
QUOTE(marine @ 2007 03 05, 12:59)
O koks tu papildu Vitix veikimas? Ar reikia derinti su geliu, ar su saule?smile.gif kaip daznai vartoti? Kokia kaina mazdaug?

Na šaunuolės-gerai padirbėjote. Gal kas pirkote Vitix Euro vaistinėje, kiek dabar kainuoja?
O Vitix vitaminai kiek suprantu sustiprina gelio poveikį, nes sudėtyje yra tie mikroelementai, kurių paprastai trūksta sergantiems Vitiligu: folinės rūgšties, vario, B grupės vit. ir kt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tsima: 05 kovo 2007 - 19:55
QUOTE(tsima @ 2007 03 05, 19:54)
Na šaunuolės-gerai padirbėjote. Gal kas pirkote Vitix Euro vaistinėje, kiek dabar kainuoja?
O Vitix vitaminai kiek suprantu sustiprina gelio poveikį, nes sudėtyje yra tie mikroelementai, kurių paprastai trūksta sergantiems Vitiligu: folinės rūgšties, vario, B grupės vit. ir kt. 4u.gif

Pirkau sekmadieni su maksima nuolaidu kortele, tai gal 87 kazkur mokejau:)
Atsakyti