QUOTE(ERVInga @ 2007 02 10, 14:43)
Na ir aš prisijungsiu prie jūsų. Prieš 8 metus ir man pasireiškė vitiligas. Turėjau stresą - palaidojau mamą, o po pusmečio stipriai įdegus pasireiškė ši bėdelė...
Kai prieš 6 metus buvau pas gyd, tai sakė kad tai nepagydoma ir kaip dabar apsidžiaugiau sužinojusi kad jau yra priemonių tom dėmelėm panaikinti.
Ypač džiugu pasiskaityti jūsų visų komentarus ir bandyti kažką pritaikyti sau.Liūdniausia kad mano 12 sūnelis tai pat turi šią bėdą , gaila kad iš manęs tai paveldėjo
Kai prieš 6 metus buvau pas gyd, tai sakė kad tai nepagydoma ir kaip dabar apsidžiaugiau sužinojusi kad jau yra priemonių tom dėmelėm panaikinti.
Ypač džiugu pasiskaityti jūsų visų komentarus ir bandyti kažką pritaikyti sau.Liūdniausia kad mano 12 sūnelis tai pat turi šią bėdą , gaila kad iš manęs tai paveldėjo
Smagu, kad tiek daug atsiliepė naujų žmogeliukų, turinčių šią problemėlę, gal kartu besidalindami patirtimi, kažką atrasim. Norisi tikėti, kad tas Vitix padarys stebuklą, bent jau gal vaikiukams padėtų, kol Vitiligas nepažeidė didesnių plotų. Aš dabar dėl vaikų labiausiai ir pergyvenu, tik ir žiūriu į visas balsvas dėmes. Mažiuką kai pagimdžiau, pas mane Vitiligas žiauriai įsisiautėjo, dabar lyg ir jam įžiūriu mažą dėmelę. Vasarą būtinai pirksiu Vitix ir ant mažiuko tikrai bandysiu, jei ji išlys vasarą.Visdėlto jauniems žmonėms šita problema suteikia daug psichologinių problemų, kol su ja susitaiko.
Sėkmės ir pasitikėjimo savimi visiems.