Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (vitiligo)

QUOTE(tsima @ 2006 11 21, 10:20)
Aš irgi dar kartą pasikartosiu-ar po Puva terapijos sveika oda ruduoja, tamsėja,ar veikiamos tik baltos dėmės? blush2.gif
Ir gal kas galite parekomenduoti normalų dermatologą Kaune?

Taip is po Puvos ruduoja visas kunas kaip ir is po soliariumo, na pradzioj yra labai mazos dozes ir nesimato to rudumo labai, na o veliau jau pamazu atsiranda ir tie rudi taskeliai, o jau su tais taskeliais ilgai tenka isbuti ( as savo demes galiu paslep po rubais, tai kazkaip nieko tokio). Tai va taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSandritaa: 22 lapkričio 2006 - 16:45
nu tai kokiu naujienu artejanciu svenciu proga 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, sveikučiai sulaukę naujųjų metų. Kaip gyvenate, dabar tipo žiema, tamsa, tai mūsų dėmės irgi šiek tiek miega-ne tokios ryškios.
Vakar man papuolė į rankas reklaminis žurnaliukas visokių kremų, tai labai jau gražiai apie Vitix prirašyta. Kad ateity bus pagrindinė Vitiligo gydymo priemonė šitas kremukas.Na atsiliepkite,kas dar tepliojatės,ar yra poveikis, saulės kaip ir nėra dabar pas mus.
Atsakyti
Brangiosios wub.gif wub.gif O aš tundra, šimtą metų galvojau, kad tik man taip gyvenime nenuskilo blush2.gif
Jergutėliau, kaip man palengvėjo, kai šitą skyrelį radau biggrin.gif biggrin.gif
Atsigaut negaliu........
Na, mano istorija, irgi panaši. Pradėjo balti oda pavienėm dėmelėm: iš pradžių rankų pirštai, po to plaštakos, kojos, dararjau pilvas, šlaunys, pažastys, keletas ant veido atsirado...... Visur bėgiojau, labai buvau užsikepus PUVA išbandyt, bet onkodermatologai neleido, nes paraleliai su baltom dėmėm turiu ir ypačdaug apgamų, o PUVA labai padidina odos jautrumą ultravioletui, otai žinot kuo gali baigtis. Po to bandžiau homeopatinius lašus Galium. Š.......
Po to buvo kažkoks tepalas ir P raidės. Irgi nulis. Dabar va skaitau apie Vitix, kaip ten naudojančioms sekasi? Ar yra apčiuopiamų rezultatų?
Na, bet kuriuo atveju, kaip džiaugiuosi, kad jus radau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2007 01 25, 13:22)
Brangiosios wub.gif  wub.gif O aš tundra, šimtą metų galvojau, kad tik man taip gyvenime nenuskilo  blush2.gif
Jergutėliau, kaip man palengvėjo, kai šitą skyrelį radau  biggrin.gif  biggrin.gif
Atsigaut negaliu........
Na, mano istorija, irgi panaši. Pradėjo balti oda pavienėm dėmelėm: iš pradžių rankų pirštai, po to plaštakos, kojos, dararjau pilvas, šlaunys, pažastys, keletas ant veido atsirado...... Visur bėgiojau, labai buvau užsikepus PUVA išbandyt, bet onkodermatologai neleido, nes paraleliai su baltom dėmėm turiu ir ypačdaug apgamų, o PUVA labai padidina odos jautrumą ultravioletui, otai žinot kuo gali baigtis. Po to bandžiau homeopatinius lašus Galium. Š.......
Po to buvo kažkoks tepalas ir P raidės. Irgi nulis. Dabar va skaitau apie Vitix, kaip ten naudojančioms sekasi? Ar yra apčiuopiamų rezultatų?
Na, bet kuriuo atveju, kaip džiaugiuosi, kad jus radau  bigsmile.gif

Aš kurį laiką irgi galvojau, kad tokia viena esu, bet ypatingai paskutiniu metu matau daug tokių žmonių, atrodo, kad jų daugėja su šita problema, arba galbūt dabar labiau atkreipi į tai dėmesį.
Sveika prisijungusi, tik kažkaip vangiai mūsų temelė besivysto, turbūt pavasarį suaktyvės, kai dėmės pradės rodyti savo veidelius. drinks_cheers.gif
Atsakyti
kad žiemą užsislėpusios, o ir nebandau aš jų naikinti. saulėje ar taip ar taip negaliu per daug būti, tai ir gyvenu sau rami. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2007 01 18, 13:30)
Sveiki, sveikučiai sulaukę naujųjų metų. Kaip gyvenate, dabar tipo žiema, tamsa, tai mūsų dėmės irgi šiek tiek miega-ne tokios ryškios.
Vakar man papuolė į rankas reklaminis žurnaliukas visokių kremų, tai labai jau gražiai apie Vitix prirašyta. Kad ateity bus pagrindinė Vitiligo gydymo priemonė šitas kremukas.Na atsiliepkite,kas dar tepliojatės,ar yra poveikis, saulės kaip ir nėra dabar pas mus.

Baltmę turiu jau apie dešimt metų iš pradžių nekreipiau dėmesio, bet kai pradėjo atsirasti ant veido susirūpinau juodai. Nėštumo metu mano ginekologė grįžusi iš med. parodos parvežė apie vitix bukletą, pabandžiau thumbup.gif ant veido dėmės dingo, tik nežinau ar visam ,ar toliau tepti ar ne g.gif . Dar labai daug dėmių pažastyse net bliuskutės ant petnešėlių nedrįstu mautis, jau pradėjau tepti visas baltas dėmes kur tik yra ant kūno ir lankytis soliariume. Žiūrėsiu kokie bus rezultatai tikiuosi gerų 4u.gif
Pabandyti verta nors iš pradžių buvau nusiteikusi skeptiškai, bet veido būklei pasitaisius bandysiu ir toliau.
Atsakyti
Labas visiems:)
Zinokite ir man gydantis PUVA, geriausiai dingo demeles ant veido...
Ir zinokite kai kurios taip isijaute i atsinaujinima, kad net ir metai po gydimo kurso mazejo ir mazejo:)
Bet gaila, kad ne visos taip:)
dar vienas sukis palaikymui: gydimas ne tik, kad dingtu- bet kad nedaugetu, kad neatsinaujintu:)
O soliariumas su Vitix gerai, ar geriau PUVA?
Atsakyti
QUOTE(marine @ 2007 02 06, 16:56)
Labas visiems:)
Zinokite ir man gydantis PUVA, geriausiai dingo demeles ant veido...
Ir zinokite kai kurios taip isijaute i atsinaujinima, kad net ir metai po gydimo kurso mazejo ir mazejo:)
Bet gaila, kad ne visos taip:)
dar vienas sukis palaikymui: gydimas ne tik, kad dingtu- bet kad nedaugetu, kad neatsinaujintu:)
O soliariumas su Vitix gerai, ar geriau PUVA?

Aš veide per vasarą be soliariumo panaikinau tas dėmes, iki šiol dar neatsirado thumbup.gif , o apie PUVA nieko negaliu paskyti nebandžiau ir nežinau.
Pažastų vasarą nenudeginsi, nevaikščiosi rankas pakėlusi, tai bandysiu soliariumą biggrin.gif gal pavyks ir kitose vietelėse panaikinti baltmę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidusiukė: 06 vasario 2007 - 19:48
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 02 06, 20:44)
Aš  veide per vasarą  be soliariumo panaikinau tas dėmes, iki šiol dar neatsirado  thumbup.gif , o apie PUVA nieko negaliu paskyti nebandžiau ir nežinau.
Pažastų vasarą nenudeginsi,  nevaikščiosi rankas pakėlusi, tai bandysiu soliariumą biggrin.gif gal pavyks ir kitose vietelėse panaikinti baltmę.

Klausyk, o kaip tu tepliojai tą kremą? Vietoj įprasto veido kremo tas vietas, kur dėmelės, o kitą veido dalį paprastu kremuku ar kaip? g.gif
O tai kaip supratau be saulės poveikio iš kremo jokios naudos nėra? Tai iš principo tokias vietas kaip plaštakos ir veidas galima pradėt tept jau kokį kovą, kai saulė spigint pradeda? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2007 02 08, 16:32)
Klausyk, o kaip tu tepliojai tą kremą?  Vietoj įprasto veido kremo tas vietas, kur dėmelės, o kitą veido dalį paprastu kremuku ar kaip? g.gif
O tai kaip supratau be saulės poveikio iš kremo jokios naudos nėra? Tai iš principo tokias vietas kaip plaštakos ir veidas galima pradėt tept jau kokį kovą, kai saulė spigint pradeda? smile.gif

Vitix tepu du kartus per dieną ant švarios odo būtent tas vietas, o po to galima ir savo kremą tepti ir makijažą daryti poveikis taspats.

Informaciniame lapelyje rašo : Vitix turėtų būti vartojamas du kartus per dieną Vitiligo pažeistose vietose, o taip pat ant pažeidimų kontūrų. Vitix geliui pilnai įsigėrus į odą, gali būti naudojami įprasti kremai ar kitos kosmetikos priemonės.

Kažkur rašė, kad be saulės nėra naudos reikalinga saulė arba soliariumas kad veiktų vaistukai. Veidas lauke būnant visada gauna saulės o va kitos vietos jau reikia specialiai deginti. Plaštakas aš šiemet irgi pradėsiu tepti kai jau pirštinių nebereikės, praėjusiais metais bandžiau tik ant veido brangokas jis tai paskundžiau rankom lotuliukas.gif , kaip pavyks kitur gydyti parašysiu . ax.gif

Sėkmės kovojant su baltosiom dėmėm lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ir aš prisijungsiu prie jūsų. Prieš 8 metus ir man pasireiškė vitiligas. Turėjau stresą - palaidojau mamą, o po pusmečio stipriai įdegus pasireiškė ši bėdelė...
Kai prieš 6 metus buvau pas gyd, tai sakė kad tai nepagydoma ir kaip dabar apsidžiaugiau sužinojusi kad jau yra priemonių tom dėmelėm panaikinti. thumbup.gif
Ypač džiugu pasiskaityti jūsų visų komentarus ir bandyti kažką pritaikyti sau.Liūdniausia kad mano 12 sūnelis tai pat turi šią bėdą , gaila kad iš manęs tai paveldėjo verysad.gif
Atsakyti