QUOTE(vardas @ 2006 11 09, 18:56)
sveikos ,nu ir ko jus taip pergyvenat del tu demiu,nereik taip ziauriai save apkrauti mintimis apie jas,nu ka padarysi kad taip nutiko.bandykit ieskot sveikatos problemu viduje,nu pvz as nuejau pas daktaru ir man nustate skydliaukes uzdegima tai dabar gydau ja ,katik pradejau gydyma tai dar rezultatai negreit(gal ir demes nuo skydliaukes).jum ir gi patariyu pabandyt istirt viska ka imanoma,ziurekit gal ir priezasti rasit.aisku sunku kai kiti ziuri i tave lyg tu butum katik is cernobilio grizes ,bet cia gi ju problema kad jie neispruse ir netolerantiski ir nemandagus prie to,bet ne visi gi tokie.patikekit kiek daug serganciu sia liga, o ypac paskutiniais metais ji labai sparciai plinta kazkodel. tai va baikit liudet
Nera taip paprasta... ypac kai tave tai aplanko vaikysteje. Kai tu, ne kaip visi. Kai turi pagalvoti, kada gali eiti i lauka, kad tik per daug oda neidegtu ir demes neisrysketu. Kartais pamirsti, bet neilgam, tik tol kol koks kitas vaikas neprimena. O vaikai... jie kartais buna net labai ziaurus. Paklausta vasara, kodel tavo oda tokia balta, kai visi idege, sumeluoji, pasakydama, jog tau daug mieliau sviesi oda ir tau nepatinka guleti papludimy ir degintis pries saulute, nes jautiesi kaip parsiukas ant iesmo kepamas. Galvoji, jog tikriausiai niekada neturesi vaikino, nes kas i tave tokia ziures... Bet tai praeina, susilauki vaiku, gyveni...
As turiu penkias demes ant kaklo, kurias galiu siek tiek uzmaskuoti savaiminio idegio kremu. Visos kitos ant kuno, ranku, koju. Apie pastarasias negalvoju. Turbut sunkiausia buvo, kai turejau demiu ant veido. Jis lengvai idega ir jo nepaslepsi (nebent musulmonu saly gyvensi
gal ir iseitis???
) Tuomet jautriau reaguoji paklausta kas gi cia. Kiti dar ir pasiklausia ar tai nera uzkreciama. Kartais pasijauti kaip raupsuota (cia daugiau mano vaikystes prisiminimai) Tad as puikiai suprantu kaip jauciasi tos, kurios turi bent viena demele ant veido. Norisi uzmaskuoti, jog nekristu i akis. Norisi pasitarti, rasti kitu budu jas paslepti.
Kunas, kojos, rankos... man jos ne tokios svarbios. problemos isryskeja tik vasara, kai norisi nesioti siek tiek atviresnius rubus. Tad pastaruoju metu, as kazkaip ir primirsau visas savo problemas.....