Įkraunama...
Įkraunama...

Sienų dažai

mes dazysim Brillux dazais. Jau bandomuosius nutepe, man patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 09 30, 08:25)
mes dazysim Brillux dazais. Jau bandomuosius nutepe, man patiko  ax.gif

o šituos dažus jau esat anksčiau išbandę? ar pagal draugų ir SM rekomendacijas?
Atsakyti
QUOTE(xKriste @ 2009 09 30, 11:48)
o šituos dažus jau esat anksčiau išbandę? ar pagal draugų ir SM rekomendacijas?

cia pagal meistru rekomendacijas biggrin.gif jie su jais dirba, todel toli ir nesizvalgem. Kaip devesis pamatysim eigoje, bet spalvos patiko, vakar emem pabandymui, jau isdaze bandomuosius, tai tiko ir patiko. Siandien uzpirkom jau galutinai visus kiekius ir dazys po antra sluoksni.
Vokiski dazai, meistrai sake dazo jau ne pirmus metus su jais, nusiskundimu nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 09 30, 11:57)
cia pagal meistru rekomendacijas  biggrin.gif  jie su jais dirba, todel toli ir nesizvalgem. Kaip devesis pamatysim eigoje, bet spalvos patiko, vakar emem pabandymui, jau isdaze bandomuosius, tai tiko ir patiko. Siandien uzpirkom jau galutinai visus kiekius ir dazys po antra sluoksni.
Vokiski dazai, meistrai sake dazo jau ne pirmus metus su jais, nusiskundimu nebuvo.

vat mes irgi pagal meistru rekomendacijas + draugams neseniai dažė su tais pačiais dažais, tai kaip ir viskas tvarkoj. Pas mumi jau spalva išsirinkta (dar pažiūrėsim kaip atrodys nugruntavus su ta pačia spalva), du kambariai paruošti dažymui, dabar dažymui ruošiami visi kiti plotai, tai neužilgo ir dažus pirksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xKriste @ 2009 09 30, 12:01)
vat mes irgi pagal meistru rekomendacijas + draugams neseniai dažė su tais pačiais dažais, tai kaip ir viskas tvarkoj. Pas mumi jau spalva išsirinkta (dar pažiūrėsim kaip atrodys nugruntavus su ta pačia spalva), du kambariai paruošti dažymui, dabar dažymui ruošiami visi kiti plotai, tai neužilgo ir dažus pirksim smile.gif

o jusu kokie dazai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 09 30, 12:05)
o jusu kokie dazai?  g.gif

Coronado - rašiau šiandien tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(xKriste @ 2009 09 30, 12:12)
Coronado - rašiau šiandien  tongue.gif

aa, atsiprasau doh.gif kai taip paklauset del rekomendaciju, tai pagalvojau kad irgi domites brillux'u.
Atsakyti
brangus dazai tai nera lygu geri dazai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalia Va @ 2009 10 01, 09:25)
brangus dazai tai nera lygu geri dazai biggrin.gif

o kurie dazai pigus, kurie brangus>? man pavadinimai nieko nesako, nesidomejau ne vienu kainomis.

Vakar su meistrais kalbejom butent apie dazus, nes jau baige dazyti sienas, as cia prisiskaicius zinojau keleta pavadinimu, bet nespejau issizioti, o jie pradejo apie coronado ir tuos kitus brangius pasakoti is R raides, nepamenu dabar kazkuri apie juos rase ir gyre labai. Meistrai sake dirbe ir su jais, bet kai atrado Brillux'a, daugiau nebedirba su anais. Na zinoma jei klientas nori, tai kodel gi ne, bet buvo klientu, kurie isbande ir coronado, ir tuos kitus is R, o paskui Brillux'a, tai sake klause - kur jus anksciau buvot su tais dazais biggrin.gif kam reikejo sitiek sumoketi, kai rezultatai tie patys finale ir uz mazesne kaina. Tai va, nezinau kiek ten tiesos, meistrai pas mus ne is gatves, o draugai musu, tai tikiuosi neprimelavo biggrin.gif
beje, kadangi jie patys turi mazu vaiku, tai pabreze, kad Brilluxe yra minimumas kazkokiu ten toksisku ar kokiu tais medziagu, kai anuose brangiuose, berods anie amerikieciu gamybos jie minejo, sake yra pamaximum visokio brudo. Jeigu leistina norma iki 30g litre, tai sake privaryta buna 29g. o Brilluxe berods 1g tik. Nu zodziu pripaisciau cia, bet gal kam bus idomu, o gal kas tures kokiu tiksliu ziniu ir argumentu.
Musu sienas isdaze, esu visiskai patenkinta, visos spalvos tokios kokias ir rinkomes. Valosi sake gerai, tai bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 10 02, 13:53)
Brillux'a, tai sake klause - kur jus anksciau buvot su tais dazais  biggrin.gif  kam reikejo sitiek sumoketi, kai rezultatai tie patys finale ir uz mazesne kaina.

man virtuve daze su brillu - silko - matiniais dazais, esu laaabai patenkinta, spalva thumbup.gif , o ir valyti galima drasiai, tikrai labai geri dazai, dabar perdarinesiu koridoriu, darysiu drabuzine, tai naudosiu tik situos dazus thumbup.gif
Atsakyti
Na mes jau antra kambari dazom Benjamin Moore dazais, kol kas patenkinti, meistras tik su siais dazais dirba, o is pazystamu geru atsiliepimu girdejom. Na bet uz kokybe ir kaina atitinkama... ax.gif
Atsakyti
As manau is siu gamintoju Pratt & Lambert , pittsburgh ,benjamin moore visi geri bet kuri pasirinkus nusivylimo manau nebus ,kas skiresi tai kaina.Brangiausi Pitsburgh , Pratt & Lambert ir benjaminas panasi kaina .
Atsakyti