Įkraunama...
Įkraunama...

Sienų dažai

reikia perdažyti juodas duris, dažytos kažkokiais matiniais dažais,gal galėtumėt kas patart kokie čia tiktų gerai dengtų ir nesmirdėtų dažai(vyras sako sniežinka dažyt) bet man atrodo kad reiks daug sykių dažyt ir apskritai kad šitie dažai prasti, būčiau dėkinga už patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gera_lengva @ 2009 08 25, 16:18)
reikia perdažyti juodas duris, dažytos kažkokiais matiniais dažais,gal galėtumėt kas patart kokie čia tiktų gerai dengtų ir nesmirdėtų dažai(vyras sako sniežinka dažyt) bet man atrodo kad reiks daug sykių dažyt ir apskritai kad šitie dažai prasti, būčiau dėkinga už patarimus smile.gif

Pirmiausia klausimas kokios durys? Medines, metalines... Jei medines - galima emale arba medzio faktura paliekanciais, tik spalba duodanciais dazais.
O siaip geriausia butu zinoti kokias dazais jau buvo dazyta (t.y. kas dazu tirpiklis/skiediklis - vanduo, vaitspiritas, acetonas...) ir tokio pat pagrindo dazais dazyt.
Teoriskai ir praktiskai medziui ar metalui geriausiai tinka skiedikliniai. Nors yra pakankamai neblogu ir vandens pagrindu. Bet skiedikliniai atsparesni. Ju minusas - kvapas. Vandens pagrindo dazai beveik neturi kvapo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tevulis: 25 rugpjūčio 2009 - 15:59
man dabar dazo su brillux dazais, pusiau silkiniai, labai gero atsiliepimai, galima plauti, patvarus ir t.t.
Atsakyti
[quote=Tevulis,2009 08 25, 17:58]
Pirmiausia klausimas kokios durys? Medines, metalines... Jei medines - galima emale arba medzio faktura paliekanciais, tik spalba duodanciais dazais.
O siaip geriausia butu zinoti kokias dazais jau buvo dazyta (t.y. kas dazu tirpiklis/skiediklis - vanduo, vaitspiritas, acetonas...) ir tokio pat pagrindo dazais dazyt.
Teoriskai ir praktiskai medziui ar metalui geriausiai tinka skiedikliniai. Nors yra pakankamai neblogu ir vandens pagrindu. Bet skiedikliniai atsparesni. Ju minusas - kvapas. Vandens pagrindo dazai beveik neturi kvapo.

durys faniera kaltos kažkokios...nusipirkom vandens pagrindu dažus, bet kažkokius atsparesnius, galima juos plaut ir pan. labai tikiuos kad tas juodumas pasidengs g.gif ir jie laikys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gera_lengva: 25 rugpjūčio 2009 - 17:30
QUOTE(gera_lengva @ 2009 08 25, 18:28)

durys faniera kaltos kažkokios...nusipirkom vandens pagrindu dažus, bet kažkokius atsparesnius, galima juos plaut ir pan. labai tikiuos kad tas juodumas pasidengs g.gif ir jie laikys

Nu tai belieka palinket sekmes smile.gif
Tas atsparumas toks salyginis dalykas kai neturi palyginimui salia kitokiu. O plaut galima visus dazus kai jie subrende, tik skirtumas kiek intensyviai smile.gif
Atsakyti
O KLP flugeriais prekiauja kas nors?
Atsakyti
pas mane bute ir sodyboje sienos visur su Caparol isdazytos-nesiskundziu prieziura.
Atsakyti
Mes virtuvę Tikurilla plaunamais dažėm - galima net šveisti biggrin.gif

Miegamajam irgi Tikurilla nusipirkom (net Senukų akcija Caparol'ui nesusigundėme lotuliukas.gif ). Bet kol neišdažyta, negaliu kažko komentuoti rolleyes.gif

Beje, apie Tikurilla - jais sunkiai dažėsi, greit džiuvo dažai. Bet gal todėl, kad jie plaunami g.gif Ir dviejų kartų nepakako - reikėjo triskart dažyti, ko rezultate spalva gavosi ryškesnė hihihi.gif Bet būtent tokios spalvos aš ir norėjau, nors pirkom šiek tiek švelnesnę, nes MB išsigando mano norų lotuliukas.gif Bet visiems dabartinė spalva labai patinka rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2009 09 28, 16:35)
Beje, apie Tikurilla - jais sunkiai dažėsi, greit džiuvo dažai. Bet gal todėl, kad jie plaunami  g.gif Ir dviejų kartų nepakako - reikėjo triskart dažyti, ko rezultate spalva gavosi ryškesnė hihihi.gif

Na cia Tikkurila dazu specifika - greitai dziuna ir ne visiems meistrams pavyksta nudazyt be dryziu. Tikrai ne plovimo pozymis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tevulis @ 2009 09 28, 15:56)
Na cia Tikkurila dazu specifika - greitai dziuna ir ne visiems meistrams pavyksta nudazyt be dryziu. Tikrai ne plovimo pozymis smile.gif

Mūsų meistras šįkart siūlė pasirinkti Tikurilla Harmoni dažus rolleyes.gif Žiūrėsim kokie atsiliepimai bus šįkart ax.gif
Atsakyti
Mes isidaze kambarius jau 5metai is "gera spalva" firmos. Kainos nera uzkeltos ir patys dazai tirsti. Patys issidazem ir viskas luks thumbup.gif . Teko kelias sienas persidazyti, bet ne del dazu kaltes, buvo vaiku pagadintos. Zadam, vel pasiremontuoti ir dazus imsime tik is ten biggrin.gif .
Atsakyti
Sienas ir lubas planuojam dažyti Coronado dažais (kiek žinau Tikras Dažas juos platina). Gal kas turite kokių komentarų? Kaip norima spalva gavosi, kaip sekasi prižiūrėti, kaip valosi?
Atsakyti