Šiaip jau bet kokie dažai turi susitoveti,kad susiformuotu dažų sluoksnis. Jei norit kad dažai turėtų atspratuma trinciai is šlapiam valymui reikia žiūrėti kad atsparumo klasė būtų 1. ir kad kuo daugiau ciklų būtų.
Papildyta:
QUOTE(ollexa @ 2017 04 18, 16:02)
<p>Taip ir man su Penta color dazais nepasiseke. Pirkome Senukuose fasadinius balkonui. Tai jeigu koks plemas, pavalius blizga, labai nepraktiski. </p><p>Dabar norim perdazyti kitais, tik vel gi kokius rinktis? Gal kas gali patarti? </p>
dažų gamintojų dabar labai daug yra, atrast kokybes ir kainos santyki yra sudėtinga. Svarbiausia žiūrėti kad būtų ekologiski, plaunami, kad iįbrėžimai nesimatytū. Dar yra dabar tokie dažai kur su Stiklo Jonais, ypač ekologiski jokios bakterijos nepapuola i juos. Zinau NovelColors turi tokiu.
Papildyta:
QUOTE(ollexa @ 2017 04 18, 15:52)
<p>Ir man su Fluger taip pat, as pati netycia su telefonu stuktelejau tai liko mazas idubimas, nors kitas kambaris isdazytas Caparol dazais ir taip nera. Mano Fluger kiausinio luksto, tai valosi gerai, o Caparol po valymo blizga. </p>
Blizga todėl kad perdaug trynėte. arba dažai neturi didelio atspratumo trinciai.