Įkraunama...
Įkraunama...

Sienų dažai

QUOTE(Ingese @ 2015 10 23, 12:02)
Gal galite nufotkinti kaip atrodo S1000-Y ax.gif

S1002-Y smile.gif, nusiunčiau. Su tom nuotraukom, tai sunkoka realiai spalvą perteikti. Kur Jūs savo idėjot, tai man išvis melsva (nors mėlynumo ten jokio neturi būti), o ne latte atrodo. Pagal Jūsų įdėtą nuorodą, Jūsų spalva turėtų būti gana arti, o mano variantas Jums per šaltas bus.
O kontrastas su lubom yra?
Ir man atrodo, kad įdėtam pavyzduke raudonumo daugiau, t.y. 30R ar net 40R
Atsakyti
Merginos, help! Nusipirkom NCS S 1002-Y50R dažus, nudažėm sienas ir nu spalva lyg graži, bet kažkaip nesižiūri ir viskas... Paletėje šioje http://www.vivacolor...color-system/#S 1002-Y50R panaši į švelnią dramblio kaulo spalvą, o realybėjė - nesuprasi, tarsi kreminė. Galvoju, kaip čia padėtį taisyti, nes norisi švelnaus dramblio kaulo, ne į jokius geltonumus ar raudonumus einančio, o šaltesnio varianto. Gal kas ką pasiūlyti galit iš savo praktikos?
Atsakyti
QUOTE(eglia @ 2015 12 03, 12:48)
Merginos, help! Nusipirkom NCS S 1002-Y50R dažus, nudažėm sienas ir nu spalva lyg graži, bet kažkaip nesižiūri ir viskas... Paletėje šioje http://www.vivacolor...color-system/#S 1002-Y50R panaši į švelnią dramblio kaulo spalvą, o realybėjė - nesuprasi, tarsi kreminė. Galvoju, kaip čia padėtį taisyti, nes norisi švelnaus dramblio kaulo, ne į jokius geltonumus ar raudonumus einančio, o šaltesnio varianto. Gal kas ką pasiūlyti galit iš savo praktikos?

Gal S 0804-Y10R.
-Y50R ir turi toks lyg rausvumas lįsti. Ir dar klausimas, kas gausis vieną ant kitos dažant.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2015 12 03, 13:13)
Gal S 0804-Y10R.
-Y50R ir turi toks lyg rausvumas lįsti. Ir dar klausimas, kas gausis vieną ant kitos dažant.

Matot, dar tik nuteptas pirmas sluoksnis (dažai pagal rekomendacijas su gruntu skiesti), antru sluoksniu tepant grynus dažus spalva tik aktyvės, ko visiškai nesinori. Tad ir svarstau kitus galimus variantus, kol dar ne vėlu biggrin.gif

Kažin kaip S 0500-N spalva? Ji čia iš pilkos paletės šviesi, gal nieko žiūrėtųsi? Gal kas dažėte sienas taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglia: 03 gruodžio 2015 - 15:10
Kazi kaip Sadolin dazu kokybe, nera labai prasti? Nenusaugojau ir vyras nupirko, o dabar pergyvenu, kad gali prastai valytis... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *magnifique*: 08 kovo 2016 - 21:07
normalus dazai, pries 10 metu sienas daze, plaunasi puikiai, nenubluko.
Per ta laika manau dar gaminius patobulino.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 03 08, 22:15)
normalus dazai, pries 10 metu sienas daze, plaunasi puikiai, nenubluko.
Per ta laika manau dar gaminius patobulino.

bet kazkas rase, kad pabandziu pavalyti, pradeda ta vieta blizgeti g.gif tuomet koks cia valymasis
Atsakyti
Man Sadolin nepatiko. Del tos priezasties, kad blizginasi pavalyti plotai. Gerai, kad dar nesibaigus remontui pastebejau, tai perdazem ant virsaus Fluger. Po to ir kitiems kambariams Fluger pirkau. Lengvai valosi, nelieka valymo zymiu. Kaina nepasakyciau, kad labai didele gavosi. Beje, Vilniuje galima didesnes nuolaidas issimusti, nei Kaune. smile.gif
Atsakyti
Sveikos

Noriu,paklaust. Ar yra kam,kas dažėt šviesiai pilka spalva sienas,o kai nusidažė matėsi mėlynas atspalvis? Ar jums gražu?
Atsakyti
QUOTE(kolmneli @ 2016 09 18, 09:18)
Sveikos

Noriu,paklaust. Ar yra kam,kas dažėt šviesiai pilka spalva sienas,o kai nusidažė matėsi mėlynas atspalvis? Ar jums gražu?

Atspalviai keiciasi nuo apsvietimo. Isbandziau 3 pillars spalvas, kol radau ta, kur neislenda violetine. Bet net ir ta kuris nusidazem siena, priklausomai nuo apsvietimo, vows keiciasi spalva.
Mano nuomone melynas atspalvis neturetu labai pillows spalvos gadint. Labiau nepatinka Kai lenda violetine.
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2015 10 23, 12:30)

labai graži spalvyte...
Ingese ar pavyko tokią išgauti?
Atsakyti
QUOTE(kolmneli @ 2016 09 18, 09:18)
Sveikos

Laba. Pas mus taip gavosi. Bet tikrai dar ir apšvietimas duoda savo. Dažėme 2 kambarius ta pačia pilka spalva, tai vienam mėlyna labiau išsimuša nei kitam. Bet man netrukdo, tingėčiau dabar perdažinėt biggrin.gif o ir baldų dar nėra, tai gal kai susistatys viskas, dar kitaip atrodys.
Mane tik neramina klausimas kokios spalvos baldus prie tokios spalvos sienų geriau statyt, ar baltus ar medžio spalvos.
Atsakyti