Įkraunama...
Įkraunama...

Sienų dažai

QUOTE(*MM* @ 2014 12 17, 16:16)
vivacolor dažiau, eiliniai is senuku, su akcija buvo  biggrin.gif
kambario nedėsiu, nes spalva išsikraipo fotkinant, nieko gero nepamatysit.
nebent bandysiu dienos šviesoj dar smile.gif

pabandykit-labai idomu kaip gavos bigsmile.gif
Atsakyti
Mes dažome viską su vivavolor. Senukuose pasake kad tikkurila ir vivavolor tas pats gamintojas tik gamykla tikkurilos suomijoj o vivos estijoj ar latvijoj. Sako identiskai viskas pagal tech informacija irgi. Pasitarem su dazytoja sako gali buti. O dazymo pas mus daug, tai ~30 proc zemesne kaina suzaide. smile.gif taciau spalva kol issirinkome... Kosmaras!
11 kartu bandem, tepliojom, nes visus kambarius dazome ta pacia spalva, tai vienam kiekvienam kambaryje bandeme, kad visur gerai atrodytu. Issirinkome beveik baltus : f485 is tikkurilos paletes, tik i dazus dedame dviguba pigmento doze, kad ryskesni butu. smile.gif

Nes visos buvo arba per pilka. Arba per geltona arba lindo ruzava labai.. smile.gif

Svarbiausia uzsisakant dazus pasidometi kokios spalvos ir kiek ju ieina i koda. Nes atrodo grazu, bet ten gal daug rozines, ir kai nudazai tada turi ruzava siena, nors turejo buti balintos kavos smile.gif sioje virtoje darbuotojai gerai paaiskina apie pigmentu spalvas. smile.gif
Atsakyti
Sveiki.
Lubas dažėm baltai, apie kitokią spalvą nė nemąstėm. Dažus sienoms rinkomės iš Flugger ir Sherwin. Pastarieji brangesni, bet gavom gerą nuolaidą, tai juos ir pasirinkom. Dažai tikrai neblogi, gerai valosi. Virtuvei rinkomės beveik baltus, plaunamus. Katinas jau spėjo pripėduoti, tai nusivalė kuo puikiausiai.
Spalvas su dizainere per kokią valandą ir išrinkom. Darbo kambariui tokią jūros žalsvą. Su mergaitės kambariu šiek tiek sudėtingiau, nes norėjo violetinės, paskui mėlynos, paskui susipainiojo. Vien dėl jos parsisiunčiau programėlę ir virtualiai dėliojau spalvas ant sienų. Rezultatas gavosi tikrai geras - nudažėm švelniai melsva spalva, kuri vakare įjungus dirbtinį apšvietimą tampa švelniai violetine. Žodžiu, spalva chameleonas. Miegamajam norėjau šviesiai kakavinės, o gavosi tokia nenusakoma - rausvai rusva. Bet visai nieko rami spalva, tai ir palikom. Tik svetainėje šiek tiek prašovėm. Paletėje atrodė vienaip, o ant sienų tokia "ružavota", tai lėkiau į parduotuvę gesinti atspalvio ir pašviesinti. Gavosi tokia šviesi spalva su labai švelniu atspalviu, net sunku įvardinti, kokia tai spalva.
Meistriukai nudažė tikrai kokybiškai, skųstis negaliu.
Gruntiniai dažai buvo Tikurilos. Robitixo nesirinkom, nes jie kažkokie cheminiai, labai smirda. Mums svarbu buvo ekologija.
Atsakyti
Gal zinote kaip dengias pentacolour dazai? ju spalos man l.grazios rolleyes.gif
Atsakyti
arba vivicolor Interior Satin ?idomu kaip atrodo blizgumas ju,gal kas nuoroda turite kaip jie atrodo?
Atsakyti
Kas ruošiasi dažyti baltai, kokį numerį renkatės? o lubas dar balčiau - ar kaip???? man čia neaišku doh.gif HELP g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2015 02 18, 16:20)
Kas ruošiasi dažyti baltai, kokį numerį renkatės? o lubas dar balčiau - ar kaip???? man čia neaišku  doh.gif  HELP  g.gif

Baltai daziau be jokio numerio. Tiesiog baziniais dazais- tik sienas plaunamais, o lubas matiniais.
Atsakyti
Kas ruošiasi dažyti baltai, kokį numerį renkatės? o lubas dar balčiau - ar kaip???? man čia neaišku  doh.gif  HELP  g.gif

sienos 7 numeriu,o del lubu nezinau
Atsakyti

Galite dažyti Luboms skirtais dažais. Mes dažeme Fuger lubu dazais. ir tiek. ten nera jokiu atspalviu. bazinė balta. atrodo puikiai smile.gif
Atsakyti
O kur pirkote Flugger dazus, kas geriausia kaina pasiule? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muxius @ 2015 02 19, 17:16)
Baltai daziau be jokio numerio. Tiesiog baziniais dazais- tik sienas plaunamais, o lubas matiniais.

O kokiais dažais dažėte? Ar plaunasi ir nieko nesimato? Kokia kaina? Bei ar patys dažėt ar samdėt?
Atsakyti
Turiu tokį klausimą 4u.gif :
* Ar kam nors teko perdažyti naujai išdažytas sienas kitos firmos dažais?

Pas mane naujai tinkuotos, glaistytos impregnuotos ir išdažytos sienos baltais akriliniais dažais be pigmento. Problema tame, kad turėtų plaukis, bet tik pavalius ar paplovus ta vieta blizga + nuplaunamumas tikrai toli gražu.... Kaip ir nematau tikslo vėl perdažyti tos pačios firmos dažais, nes tai tik pinigų švaistymas.

Tai ir svarstau jeigu dabar pasirenku padidinto dengiamumo, intensyviai plaunamus, akrilinius dažus. Ar tikrai būtina vėl impregnuoti ir t.t.??? ax.gif Mąstau gal net pačiai pavyktų nudažyti... Ar teko susidurti su tokiu džiaugsmu kam nors? Ir ką biloja praktika?
Atsakyti