Įkraunama...
Įkraunama...

Sienų dažai

QUOTE(Mazgelis @ 2013 08 08, 16:24)

Nemanau kad per daug reikalo kreipiat, man vyras dazo tai as su halogenu praeinu ir kiekviena guziuka pastebiu, parodau, vyras sako kad jei taip parodyciau kokiam darbininkui tai pasiustu ant 3 raideliu...bet jam tai detis nera kur... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 08 09, 13:45)
Pas mane meistrai prasisuko be dryziu  cool.gif

Kaip jau rase... su halogenu praeikit, daug visko galite rasti biggrin.gif

O siaip, dziugu, kad pavyko be broko nudazyti sienas 4u.gif
Atsakyti
Man uztenka to, kad saulei ar lempai svieciant vaizdas geras, neturiu noro atidziai ieskoti su halogenu to kas gal but paskui man akis badyt pradetu ir erzintu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2013 08 10, 00:48)
Nemanau kad per daug reikalo kreipiat, man vyras dazo tai as su halogenu praeinu ir kiekviena guziuka pastebiu, parodau, vyras sako kad jei taip parodyciau kokiam darbininkui tai pasiustu ant 3 raideliu...bet jam tai detis nera kur... biggrin.gif

tai dryziai matosi ir be halogeno sad.gif o ka vyras patartu del tu dryziu? Is esmes tik nuo temperaturos priklauso? Laukia vienas kambarys dar. Lubu dazai ne patys brangiausi (fintex) Sienu geresni (vogue). Norisi bent vieno kambario normalaus...
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2013 08 11, 19:57)
tai dryziai matosi ir be halogeno sad.gif o ka vyras patartu del tu dryziu? Is esmes tik nuo temperaturos priklauso? Laukia vienas kambarys dar. Lubu dazai ne patys brangiausi (fintex) Sienu geresni (vogue). Norisi bent vieno kambario normalaus...

Vyras pataria: biggrin.gif
1. Pirmoji priezastis dryziu tai per auksta patalpos temperatura.
2. Dazymo metu atidaryti langai, skervejis.
3. Nesuderinamumas dazu ir grunto, retai bet pasitaiko. Tokiu atveju geriausia naudoti gamintojo rekomenduojama papildoma produkcija.
Mazai tiketinos bet imanoma: pasibaiges dazu galiojimo laikas, padirbti dazai/kontrofdaktas, netinkamas volelis, blogai paruostas pavirsius, pvz. praziopsota ir tekstura skirtinga.
Pavadinimas Vugue arba posakis geresni, gana brangus...nieko nesako, vienam brangu uz galona 100LT kiti perka galona po 300Lt ir skaito norma. geresni uz ka? paligynus su kuom? kuom jie geresni? Mes daug isbandem dazu, apsistojom ties coronado, 17Kv kambaris su lubom gavosi 600Lt vien dazai, man tai brangiai, bet kai nusideginom su visais Tikkurilais Caparolais tai susitaikom su kaina.
Atsakyti
reiskias lieka is esmes temperatura... Lauksiu tuomet atvesimo didesnio. O kokia tinkamiausia temperatura tuomet? Kazkur skaiciau, kad apie 16-18. Bet as tiek nesulauksiu tikrai greit biggrin.gif
Atsakyti
Dazykit anksti ryte ar velai vakare, kai jau pakankamai vesu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 08 12, 11:40)
Dazykit anksti ryte ar velai vakare, kai jau pakankamai vesu wink.gif

dazem anksti ryte. Bet puikiai pamenu, kad buvo per karsta. O dar kai uzsidarai langus, isvis temperatura sukyla doh.gif Lauksiu maksimaliai kol atves dabar...
Atsakyti
Neistaikysite jus nei ryt nei vakare, namas isyles tai nelabai ta temperatura keisis. Pabandykite keleta dienu pavesinti patalpa kondicioneriumi, pries pat dazuma isjunkite aisku.Nebutina pirkti, galima isnuomoti porai dienu.
Atsakyti
Ir man gresia lubų dažymas. Dukros kambarį su Vivacoloru nudažėm, nesu patenkinta. Dabar mum siūlo sakė oooooojjjjjjj dabar tai bus superrrrr Siroplast2 . Klausimas, gal kas bandėt? dažysim voleliu, plaukas 18 mm natūralus. Dažysim lubas ant tapetų, nes prieš tai buvę gaspadoriai rūžavas lubas turėjo, mes užklijavom baltus tapetus, ir dažysim baltais dažais.
Siroplast2 ar verta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(beta777 @ 2013 08 22, 12:57)
Ir man gresia lubų dažymas. Dukros kambarį su Vivacoloru nudažėm, nesu patenkinta. Dabar mum siūlo sakė oooooojjjjjjj dabar tai bus superrrrr Siroplast2 . Klausimas, gal kas bandėt? dažysim voleliu, plaukas 18 mm natūralus. Dažysim lubas ant tapetų, nes prieš tai buvę gaspadoriai rūžavas lubas turėjo, mes užklijavom baltus tapetus, ir dažysim baltais dažais.
Siroplast2 ar verta?  g.gif

oi tai jei ant tapetu tai kad ir su belekokiais tada galima.. tokiu juostu, demiu.. tik aisku dukart reiketu
Atsakyti
Nu ką galiu pasakyt, yra siūlės, kol kas smile.gif laukiam kol pradžius sluoksnis, tada špakliavimas siūlių dar pakartotinis, ir antras sluoksnis. Nu nežinau kas gausis blush2.gif jau antrą kambarį bandom, ir vis idealiai neišlaužiam norimo efekto. Matyt, būsiu per daug internete gražių foto prisižiūrėjus, vis galvoju, kad taip va gausis rolleyes.gif o gaunas kaip čia rusai sako s pyvom patianyt drinks_cheers.gif (su alum tiks)
Atsakyti