Įkraunama...
Įkraunama...

Sienų dažai

QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 29, 20:30)
kas dar turi kokiu astiliepimu apie siuos dazus  g.gif

Dabar remontuojamas butas ir visas bus dazomas siais dazais,meistras dirba tik su jais ir garantuoja auksciausia kokybe.
Atsakyti
Mes pasirinkom Caparol dažus. Kadangi dažom patys, norėjom, kad būtų lengva dirbti ir gražiai dengtųsi. Ėmėm Samtex 3 luboms ir 7 sienoms. Tiek vieni, tiek kiti valėsi gerai, nors ir nepraėjo dar "subrendimo" laikas. Prieš tai esam naudoję Pentacolor dažus Acryl 3 luboms. Buvo dėmelė ant lubų nuo musės, tai nusivalė su visais dažais doh.gif
Atsakyti
kurie geresni dažai Igis 7, ar kurie nors iš Pro; supermat; celomat; celosilk
Atsakyti
mane pribaiks tie dazymai. Perdaziau blizgias lubas matiniais Fintex dazais. Ir vel tie dryziai doh.gif Jau ir skiedziau vandeniu ir tikrai nebruzinau ilgai toje pacioje vietoje. Vienintelis dalykas - greiciausiai per auksta temperatura. Bet man idomu, kaip tuomet vasara dirba profesionalai? Kaip isvengti tu juostu sutankejusiu... Liko dar vienos lubos, nenoriu ir ju sugadinti.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2013 08 05, 12:00)
mane pribaiks tie dazymai. Perdaziau blizgias lubas matiniais Fintex dazais. Ir vel tie dryziai  doh.gif  Jau ir skiedziau vandeniu ir tikrai nebruzinau ilgai toje pacioje vietoje. Vienintelis dalykas - greiciausiai per auksta temperatura. Bet man idomu, kaip tuomet vasara dirba profesionalai? Kaip isvengti tu juostu sutankejusiu... Liko dar vienos lubos, nenoriu ir ju sugadinti..  schmoll.gif

Gal galite parasyti aiskiau...jus blizgius matinius ar matriniu blizgiais ar dar ka? nesupratau nieko... blush2.gif Jei blizgiais dazot tai viskas aisku, ne dazuose tada reikalas greiciausiai...
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2013 08 06, 23:32)
Gal galite parasyti aiskiau...jus blizgius matinius ar matriniu blizgiais ar dar ka? nesupratau nieko... blush2.gif  Jei blizgiais dazot tai viskas aisku, ne dazuose tada reikalas greiciausiai...

tiesiog pries tai buvo blizgios lubos. Perspakliavau viska is naujo ir daziau jau matiniais. Todel manau pries tai buve dazai neturejo lemti broko. Viska verciu ant silumos. Kadangi per greitai dziuva dazas ir susidaro skirtinga faktura. Bet man idomu, kaip dirba tuomet dazytojai tokiu atveju. Gal stipriau atskiesti tiesiog unsure.gif
Atsakyti
Gal...bet dabar karsciai virs 30, mes blizgiais dazem ir tokiu problemu nera...o gruntavot po glaistimo, pries dazyma?
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2013 08 08, 12:33)
Gal...bet dabar karsciai virs 30, mes blizgiais dazem ir tokiu problemu nera...o gruntavot po glaistimo, pries dazyma?

taip, beabejo. Gal ir cia gali buti mazas kabliukas, nors abejoju. Gruntuoju paprastu gruntu (igis, briko..). Kita vertus turbut as per daug kreipiu demesio i tokius dalykus kaip dryziai. Nes kiti zmones ju nepastebi biggrin.gif Bet prie tam tikro apsvietimo siaubas kaip isryskeja doh.gif
Atsakyti
Kiek zinau meistrai pila kazkoki spec skysti i dazus, kad taip greit nedziutu. Pas mane irgi pyle, kai lubas daze, kitaip per tokius karscius niekaip be dryziu neapsieina. Tik kas per skystis nezinau, pasidomekit dazu parduotuvese.
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2013 08 08, 15:24)
taip, beabejo. Gal ir cia gali buti mazas kabliukas, nors abejoju. Gruntuoju paprastu gruntu (igis, briko..). Kita vertus turbut as per daug kreipiu demesio i tokius dalykus kaip dryziai. Nes kiti zmones ju nepastebi  biggrin.gif Bet prie tam tikro apsvietimo siaubas kaip isryskeja  doh.gif

Butent, kad kiti tiek nekreipia demesio i dryzius... Po savojo remonto ir dryzuotu sienu, pradejau analizuoti sienas pas kitus... biggrin.gif Ir visur radau dryziu, plemu ir pan. Atsistoji tam tikru kampu ir matosi... Pasisuki kitaip - jau nesimato biggrin.gif Kai kurie ateje pas mane, tu dryziu nemato. O as matau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 08 09, 08:27)
Kiek zinau meistrai pila kazkoki spec skysti i dazus, kad taip greit nedziutu. Pas mane irgi pyle, kai lubas daze, kitaip per tokius karscius niekaip be dryziu neapsieina. Tik kas per skystis nezinau, pasidomekit dazu parduotuvese.

turiu to skyscio, bet taupau sienoms ax.gif kazkaip didelio efekto nepastebejau ir su tuo skysciu.

QUOTE(dangus giedras @ 2013 08 09, 10:32)
Butent, kad kiti tiek nekreipia demesio i dryzius... Po savojo remonto ir dryzuotu sienu, pradejau analizuoti sienas pas kitus...  biggrin.gif  Ir visur radau dryziu, plemu ir pan. Atsistoji tam tikru kampu ir matosi... Pasisuki kitaip - jau nesimato  biggrin.gif Kai kurie ateje pas mane, tu dryziu nemato. O as matau  doh.gif  biggrin.gif

tuomet reiskias viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane meistrai prasisuko be dryziu cool.gif
Atsakyti