Įkraunama...
Įkraunama...

Sienų dažai

Mums jau nudaze visa nama sherwin williams, kol kas labai patenkinti, valosi super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 03 16, 23:16)
Koks jų pavadinimas?

Sitais dazem http://www.topcolor....ndex.php?id=121
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imarta: 17 kovo 2013 - 22:19
Sveiki, nusipirkom senos statybos butą ir reiks dažyti, tiksliau - perdažyti sienas, tačiau niekada nedažėm. Gal galit pasakyti kokių priemonių be dažų dar reikia? Aišku volelis, teptukas. O dažam supilt kaip suprantu būna specialus indas ar vonelė. Gal dar ko nors reikia netikėtom situacijom, pvz išsipylus dažams ar pan.? smile.gif
Ir jei norėsim palikt sienos viršuje prie lubų kokių 10cm baltą juostą, tai kaip ją lygiai atsižymėt? Ar tiesiog jau ant baltų dažų klijuot lipnią juostą? Bet ar paskui nenusilups su dažais? O gal jau taip niekas nebedaro tos juostos? biggrin.gif
Ir ar su voleliu normaliai nusidažo sienų kampai ar reikia su teptuku pataisyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2013 03 17, 22:16)

Jums TopColor dazai gerai plaunasi? Dryziu nelieka?

Mes dazem http://www.topcolor....ndex.php?id=482, tai man kosmaras doh.gif Raso, kad po 28 dienu galima plauti... Taip, nusiplauna, bet labai matosi ta nuvalyta, nuplauta vieta... jau n visko isbandziau ir vis tiek kazkas su jais negerai... unsure.gif

Ir neidealiai jie sienas nudazo, kazkaip irgi siek tiek dryziu matosi... Reikejo perdazyt virtuves viena siena ir lubas... Konsultavomes parduotuvese, tai galutiniam variante skiedem dazus su vandeniu (dar galima su spec kondicionierium) ir dazem atidare langa, kai lauke nemazas minusas buvo, kad siek tiek dregnesne patalpa butu. Tada geriau dazai pasiskirste ir minimaliai dryziu buvo doh.gif

Zodziu... keikiu dazytojus, kurie isrinko situos dazus... Gi norejau tik baltu, nebilzgiu sienu biggrin.gif

Juokiames, kad vasara reiks visa buta vel dazyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0matas0 @ 2013 03 27, 11:02)

Viskas labai puiku, bet pries sienos dazyma ja reikia paruosti...Kaip ja paruosti ir kiek pastangu tai sueos priklauso nuo pacios sienos.Ka as zinau gal pas jus uztenka tik nugruntuost( kum as abejoju) o gal reikia viska lupt, glaistyt..
Atsakyti
perdaziau sienas koridoriui ir negaliu. Nu kodel atsiranda tos pakitusios fakturos tam tikrose vietose? Del ko ir matosi is toliau demes. Ar kad tirsciau patepta toje vietoje? Galvoju perdazyt viena siena darkart su labiau atskiestais dazais. Kazin ar padetu? Kas idomiausia, pardavejas aiskina, kad nereikia skiesti tu dazu (beje irgi topkolor, tik raudona, ne melyna banke). Bet as vistiek skiedziau, nes nu laabai tirsti akivaizdziai..
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2013 03 27, 14:17)
perdaziau sienas koridoriui ir negaliu. Nu kodel atsiranda tos pakitusios fakturos tam tikrose vietose? Del ko ir matosi is toliau demes. Ar kad tirsciau patepta toje vietoje? Galvoju perdazyt viena siena darkart su labiau atskiestais dazais. Kazin ar padetu? Kas idomiausia, pardavejas aiskina, kad nereikia skiesti tu dazu (beje irgi topkolor, tik raudona, ne melyna banke). Bet as vistiek skiedziau, nes nu laabai tirsti akivaizdziai..

Va va, pas mane tas pats doh.gif
Daze meistrai... Dazem mes patys (taisem ju broka)... Ir totali nesamone... Tiek skaitem, kad visi patys sienas issidazo, o mes nesugebam doh.gif

Dazai tikrai labai tirsti... Mes skiedem vandeniu. Galima isigyti ir spec kondicionieriu. Kazkiek geriau nusidaze, kai dazeme praskiestais dazais ir praviru langu, tada ne taip greitai dziuvo. Bet vis tiek rezultatas nedziugina...

Kai ziuri tiesiai - sienos idealios... kai tik atsistoji sonu, tai ir matosi kai kur dryziai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2013 03 27, 15:28)
Va va, pas mane tas pats  doh.gif
Daze meistrai... Dazem mes patys (taisem ju broka)... Ir totali nesamone... Tiek skaitem, kad visi patys sienas issidazo, o mes nesugebam  doh.gif

Dazai tikrai labai tirsti... Mes skiedem vandeniu. Galima isigyti ir spec kondicionieriu. Kazkiek geriau nusidaze, kai dazeme praskiestais dazais ir praviru langu, tada ne taip greitai dziuvo. Bet vis tiek rezultatas nedziugina...

Kai ziuri tiesiai - sienos idealios... kai tik atsistoji sonu, tai ir matosi kai kur dryziai  doh.gif  biggrin.gif

tai vat.. grynai tose vietose, kur susmulkeja faktura.. greiciausiai del tirstumo. Kas blogiausia, pakartotinis dazymas ant tokiu vietu nepadeda. Reiketu spakliuoti ir vel dazyti.. gerai, kad pas mus tik viena tokia sonu prieinama siena, kaip nors sutvarkysiu biggrin.gif Kitos gana gerai ziurisi
Atsakyti
Sveikos, mamytes smile.gif
Gal kas zinote gerus plaunamus dazus sienoms? Ruosiames perdazyti vaiku kambari. Musu mazoji labai megsta ,,netycia,, ka nors pavaizduoti ant sienu smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2013 03 27, 14:17)

QUOTE(dangus giedras @ 2013 03 27, 14:28)
Va va, pas mane tas pats  doh.gif
Daze meistrai... Dazem mes patys (taisem ju broka)... Ir totali nesamone... Tiek skaitem, kad visi patys sienas issidazo, o mes nesugebam  doh.gif

Kai ziuri tiesiai - sienos idealios... kai tik atsistoji sonu, tai ir matosi kai kur dryziai  doh.gif  biggrin.gif

mums tas pats doh.gif ... prieš tai dažėm š... pigiais dažais - jokių problemų, tabar liežuvį permetę vargstam, rezultatas - pasidengia skirtinga faktūra. Aš ir volelį kiek apkarpiau šonus, nes pastebėjau kad ties jais tirščiau dažų gaunas... nu lyg geriau. Man toks vaizdas kad siena banguota g.gif gaunasi kad vienur labiau prisispaudžia volelis, kitur mažiau... o kai tirštas dažas iškart faktūra grubesnė kur mažiau prisispaudžia.
Radau kad galima skiesti tuo gruntu, kur skirtas paviršiui paruošt prieš dažymą. Bet kažin kaip ten su skirtingų firmų dažais gaunasi. Juk dažniausiai tie gruntai kitų firmų unsure.gif
Dabar nebeperdažysiu verysad.gif , pavargau stengtis... bet laukia dar vienas kambarys ir mąstau ką daryt... kaišt gal viską iki betono, nes tas bangas manau sudėtinga išlygint verysad.gif dar baiminuosi kad ir špaklius neatlaikys - pradės kristi ties kuriuo nors senu sluoksniu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 05 14, 10:45)
mums tas pats doh.gif ... prieš tai dažėm š... pigiais dažais - jokių problemų, tabar liežuvį permetę vargstam, rezultatas - pasidengia skirtinga faktūra. Aš ir volelį kiek apkarpiau šonus, nes pastebėjau kad ties jais tirščiau dažų gaunas... nu lyg geriau. Man toks vaizdas kad siena banguota g.gif gaunasi kad vienur labiau prisispaudžia volelis, kitur mažiau... o kai tirštas dažas iškart faktūra grubesnė kur mažiau prisispaudžia.
Radau kad galima skiesti tuo gruntu, kur skirtas paviršiui paruošt prieš dažymą. Bet kažin kaip ten su skirtingų firmų dažais gaunasi. Juk dažniausiai tie gruntai kitų firmų unsure.gif
Dabar nebeperdažysiu  verysad.gif , pavargau stengtis... bet laukia dar vienas kambarys ir mąstau ką daryt... kaišt gal viską iki betono, nes tas bangas manau sudėtinga išlygint verysad.gif dar baiminuosi kad ir špaklius neatlaikys - pradės kristi ties kuriuo nors senu sluoksniu unsure.gif

As tai jau susitaikiau su ta mintim, kad mano sienos dryzuotos doh.gif biggrin.gif
Vieno kambario siena man labai nepatinka, bet jau nieko su ja nebedarysim... Kazkaip paveikslais maskuosiu biggrin.gif
Man dar nepatinka kaip valosi, nes matosi dryziai... Ir valyk kaip nori doh.gif

Skambinau net dazu atstovams... Atsakymas - tai puikus dazai, tik jus viena jais skundziates unsure.gif cool.gif
Atsakyti
issiaiskinau, kad tos demes susidaro del per tirstu dazu. Taip ir maniau. Dabar daugiau atsiskiesiu tiesiog. Tik gaila, kad teks is naujo spakliuoti, sveisti. Na bet ka darysi. Erzina mane ta siena biggrin.gif
Atsakyti