Įkraunama...
Įkraunama...

Sienų dažai

QUOTE(Darius1 @ 2011 12 25, 00:48)
O kaip dazai vivacolor?

Vivacolor buvom išdažę vaikų kambarį. Pusiau matiniais. Neilgai jie ten buvo. Po pirmo dėmelių pavalymo, nusiblizgino valyti plotai, o dažai likdavo ant skudurėlio, nors parašyta, kad galima valyti. Nei aš ten smarkiai tryniau, nei ką. Tada, kol dar visi baldai nebuvo supirkti greitai perdažėm Fluger, berods, dažais. Jau 2 metai patenkinta ir ne ką brangiau už tą šlamštą Vivacolor kainavo.
Atsakyti
QUOTE(Darius1 @ 2011 12 28, 01:49)
Cia tevu namuose, remonto greit nereikes, nes buvo nedarytas 20 metu. Dabar savuose darysiu, tai beabejo nenaudosiu. Tik dabar nezinau kokie dazai einamiausi. Nes pries kokius 5 metus tai vivacolora naudojau.

Mes dabar paeme palete is firmos <<savas dazas>>, amerikietiski, labai juos kvalifikuoti dazytojai juos giria. As kaip is savo puses tai i ekologiskuma atkreipiu demesi tai irgi man patiko is tos puses yra pasirinkimo, turi ir maziau ekologisku. Kaina gal siek tiek ir brangiau negu senukuose. Kad giria tai taip bet pati dar neturiu nuomones nes dar nedazem, sienas tik ruosiamos siu metu.Aciu D, namas apsyldintas, grindys sildomos, gera ventiliacija, pelesiu ir kitu demiu nerasta tai irgi neprireiks visu chemiju varyt.
Atsakyti
Gal kas dažėte sienas dažais The Fleetwood paint Timeless? Kokie atsiliepimai būtų? ax.gif
Atsakyti
Sena tema

Norejau paklausti, kurie dazai geriausiai tiktu virtuvei ir koridoriuje? g.gif
Atsakyti
Laba, kokie dažai geriausiai tinka dažomiems lubu tapetams? da, kokie geriau ar blizgus ar pusiau blizgus, nes ziurejau laida apie interjera, aiskino kad blizgus daziai vizualiai pakelia erdve:)
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2012 01 31, 13:33)
Laba, kokie dažai geriausiai tinka dažomiems lubu tapetams?  da,  kokie geriau ar blizgus ar pusiau blizgus, nes ziurejau laida apie interjera, aiskino kad blizgus daziai vizualiai pakelia erdve:)

labai reikia info:)
Atsakyti
Nusipirkom pagal rekomendacijas Rowan Best dazus, 3 skirtingu spalvu, 3 patalpom.. visi stipriai sveiciami..
Na ir issidazem..
Ir va problema - sienos (dazai) su kazkokiais mili granulytem, brauki per siena su ranka, ir jauti juos, tokie mazyciai mazyciai, bet jauciasi, o ir matosi jei sviesa krenta..
Netikeciau, kad dazai tokie turi but.. ir Nesuprantu, kas cia.. Patys i dazus tikrai nieko neprikretem, niekas nepribiro..
Vyras sako, gal cia pigmentas neistirpes.. nors man nepanasu..
Ir ka daryt..?
Patys is Telsiu, dazus pirkom Klaipedoj, sienu nenuvesim parodyt..
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2012 01 31, 19:03)
labai reikia info:)

Blizgus tikrai padidina erdve, pakelia lubas pvz. puikiai, nes labiau atspindi sviesa. Minusas yra tas kad tokie dazai reikalauja idealaus pavirsiaus, nes nudazius net menkiausi nelygumai svieciant saulej zymiai isryskeja. Taip pat bet koks ibrezimas ar murzinumas. Asmeniskai as tik luboms ( slaitui) pasirinkau blizgius kad vizualiai pakelt. Sienoms pusiau matinius bei silkinius.
Atsakyti
QUOTE(sanuras @ 2012 02 07, 20:26)
Mano nuomone, yra geresnių būdų, kaip įkvėpti sienas naujom spalvom, nei tradicinis dažymas. smile.gif

Pvz.?
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 02 07, 21:56)

Dekoravimai įvairūs. Kaip pavyzdys - http://pasidarykpats.net/?p=39
Man asmeniškai labai gražu, bei nekainuoja daug. Čia tik vienas iš pvz, daug tokių išmislų yra, gražiai atrodančių smile.gif
Atsakyti
kaip tik vakar dazem svetaine. rinkomes matinius Delux dazus. luboms ir sienoms. likom patenkinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki.Ar kas dazete Topcolor Premium Mat dazais? Mes issidazem 2 kambarius,meistras rekomendavo kaip l.gerus,pardavejas taip pat gyre.Dazem pries savaite,man tai jie tragedija,vos prisilietus svaria ranka,lieka deme.pablizgeja,pridazyt neina,reikia velvisa siena dazyt
Atsakyti