Įkraunama...
Įkraunama...

Sienų dažai

QUOTE(ingakyca @ 2011 09 23, 15:00)
Man irgi būtų labai įdomu jeigu kas pasidalintų patirtimi, kaip pataikyti spalvas tokias kokias paletėj matai. Ar reikėtų visada rinktis šviesesniu tonu, kad nepersistengti su spalvos ryškumu? Kaip ten ištikro būna?

apie kitus dažus nežinau, bet SADOLIN labai reikia atkreipti dėmesį iš kokios spalvos renkiesi norimą toną, pvz kaip šiuo atveju kreminį ar iš rudo ,ar iš gelsvo, o gal iš žalsvos. pasirinkite kelis variantus norinčio atspalvio ir atkreipkite dėmesį iš kokios spalvos "pareina" tonas, tada tikrai pastebėsite ar jis žalsvas ar rausvas, gerai įsigilinę pastebėsit, tai nesudėtinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(braskegraske96 @ 2011 10 10, 19:19)
apie kitus dažus nežinau, bet SADOLIN labai reikia atkreipti dėmesį iš kokios spalvos renkiesi norimą toną, pvz kaip šiuo atveju kreminį ar iš rudo ,ar iš gelsvo, o  gal iš žalsvos. pasirinkite kelis variantus norinčio atspalvio ir atkreipkite dėmesį iš kokios spalvos "pareina" tonas, tada tikrai pastebėsite ar jis žalsvas ar rausvas, gerai įsigilinę pastebėsit, tai nesudėtinga mirksiukas.gif

Na su ryškumu norint neprasilenkti tai dažniausiai reikia imti šviesesnius nei atrodo, tas mažas lapelis apgaulingas būna. Taip pat kaip spalva atrodys ir priklauso nuo aplinkos spalvos - baldų, grindų, apšvietimo ir t.t Ir dieną atrodys vienaip, prie apšvietimo kitaip. Arba jei labai baugu neprašauti - kai kur galima ir pusę litro nusipirkti, padaryt spalvą ir pasibandyti ant didesnio ploto nematomoj vietoj.
Papildyta:
QUOTE(augulis20 @ 2011 10 07, 20:25)
sveiki,ar dazet kas nors,sienas su Tikurrila Harmony matiniais dazais?ar gerai valosi sienos?na pas mane, vos tik pavalau su dregnu skuduriuku ant jo lieka dazu doh.gif virtuve dazem su tikurrila luna pusiau blizgiais,viskas gerai

Tikurila Harmony valant lieka dažai? Gal valot iškart po dažymo? dažai apie dvi savaites bręsta ir jų negalima valyti. O matinių aplamai stipriai trinti negalima nes blizgesys toje vietoje atsiranda.
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2011 10 11, 00:19)
Na su ryškumu norint neprasilenkti tai dažniausiai reikia imti šviesesnius nei atrodo, tas mažas lapelis apgaulingas būna. Taip pat kaip spalva atrodys ir priklauso nuo aplinkos spalvos - baldų, grindų, apšvietimo  ir t.t  Ir dieną atrodys vienaip, prie apšvietimo kitaip. Arba jei labai baugu neprašauti - kai kur galima ir pusę litro nusipirkti, padaryt spalvą ir pasibandyti ant didesnio ploto nematomoj vietoj.
Papildyta:

Tikurila Harmony valant lieka dažai? Gal valot iškart po dažymo? dažai apie dvi savaites bręsta ir jų negalima valyti. O matinių aplamai stipriai trinti negalima nes blizgesys toje vietoje atsiranda.

man asmeniškai matiniai dažai laaabai nepatinka schmoll.gif praktiškai jie nesivalo, nors reklamuoja labai gražiai cool.gif , gaunasi toks paprastas ''pigus'' rezultatas (nekalbu apie lubas)
Atsakyti
SVEIKOS, MANO MEISTRAI - DAZYTOJAI SIULO IMTI TIKURILA HARMONI... TURIU PALETE VISA PASIMETUS smile.gif doh.gif SAKYKIT GAL KAS TURI SINEAS US TAIS DAZASI... BALINTOS KAVOS, AR DRAMBLIO KAULO KODUKA.... LABAI PADETUMETE.... ACIU smile.gif
IR KUR JUOS PERKATE KAUNE?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skambute: 14 spalio 2011 - 19:12
QUOTE(isdykusS @ 2011 10 07, 05:18)
Sveiki,
idomu, gal kas dazetes Flugger ir Rowanbest dazais ir galetumet palygint?
pas mus kambariai isdazyti su Flugger, nusiskundimu neturiu..
bet pasiskaicius cia apie Rowanbest dazus, gundausi smile.gif

Rowan Best dazai labai geri, ipac Ceramic Scrub, jie yra keramikos uzpildu kas suteikia ipatynga atsparuma ir netgi teoriskai turetu keliais laipstniais pakelti patalpos temperatura, nes atspindi siluma, kaina nera kosmine, litras gaunasi brangokas bet jie labai gerai sklaidosi ir finale kvadratinio metro kaina gaunasi apie 7lt kiek pamenu, o daleiskim sadolin bindo 7 apie 6lt, nors sadolin bindo 7 labai stiprus bet palyginus nudazytas pavirsius atrodo labai pigiai ir spavu pasirinkimas skurdesnis o ir spalvos netokios patrauklios, nes ju pigmentu kokybe skiriasi, amerikietiski dazai tikrai superiniai ir nera brangesni uz skandinaviskus
Atsakyti
Sveikos. Mes savo sienas dazeme BECKER dazais. Spalva kokia paleteja tokia gaunasi ir ant sienos. esu jais labai patenkinta. Kadangi auginu maza dukryte tai sienos tiesiog riebaluotais pirstai buna istepliojamos ir panasiai.... Ir puikiai jie atsiplauna, ir net nesimato plovimo zymiu. Esu labai patenkinta siais dazais.... Ir jai kam reiktu tai siulyciau tik siuos....
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2011 10 11, 01:19)
Na su ryškumu norint neprasilenkti tai dažniausiai reikia imti šviesesnius nei atrodo, tas mažas lapelis apgaulingas būna. Taip pat kaip spalva atrodys ir priklauso nuo aplinkos spalvos - baldų, grindų, apšvietimo  ir t.t  Ir dieną atrodys vienaip, prie apšvietimo kitaip.

Cia tai jus man naujiena pasaket. Buta dazem emem vienu tonu ryskesnius, tamsesnius. Visi konsultantai taip sake ir pati pastebejau kad nudazant atrodo sviesesne nei paletei.Ir logiskai jei pagalvot -palete popierius, lygus tai dazosi ryskiau negu ant palyginus graubletos sienos. Gal jus cia apie kazkokius spec. dazus kalbat? g.gif
Atsakyti
Gal kas nors ką nors gali pasakyt apie Profitec dažus, pusiau matinius. Galvojom rinktis Dufa, bet siūlo geriau šituos rinktis.
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 10 21, 03:26)
Cia tai jus man naujiena pasaket. Buta dazem emem vienu tonu ryskesnius, tamsesnius. Visi konsultantai taip sake ir pati pastebejau kad nudazant atrodo sviesesne nei paletei.Ir logiskai jei pagalvot -palete popierius, lygus tai dazosi ryskiau negu ant palyginus graubletos sienos. Gal jus cia apie kazkokius spec. dazus kalbat? g.gif

Kurią pasirinkot rūšį būtų įdomu sužinoti? Ir pas mus tarkim sienos bent mano požiūriu paruoštos taip, kad visiškai negraublėtos, ir jos tikrai baltos kaip popierius, bet galvoju vistiek pasinaudosiu jūsų patarimu ir dėsiu vienu tonu tamsesnę spalvą.
Dar man įdomu dėl matinių spalvų, ar tikrai jau tas matas nusivalo (būtų įdomiausia nuomonės tų, kurie jau išbandę)? Nekalbu apie sienų šveitimą, o tiesiog apie pavalymą su minkšta šluoste?
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2011 10 22, 19:42)
Kurią pasirinkot rūšį būtų įdomu sužinoti? Ir pas mus tarkim sienos bent mano požiūriu paruoštos taip, kad visiškai negraublėtos, ir jos tikrai baltos kaip popierius, bet galvoju vistiek pasinaudosiu jūsų patarimu ir dėsiu vienu tonu tamsesnę spalvą.
Dar man įdomu dėl matinių spalvų, ar tikrai jau tas matas nusivalo (būtų įdomiausia nuomonės tų, kurie jau išbandę)? Nekalbu apie sienų šveitimą, o tiesiog apie pavalymą su minkšta šluoste?

Mes pirkom ekologiskus Tikurila Joker. Silkinius ( matiniai su blizgesiu). Tikrai niekas ten nuo ju nenusivale. Triniau kuom tik galejau, ypac virtuveje ir nuo arbatos ir nuo riebalu. Rinkomes pilkas spalvas, sviesia ir sodria.Vaiko kambary juros spalva irgi 2 atspalvius sviesesne ir sodresne. Paemiau kaip ir patare vienu tamsiau ir likau labai patenkintaBet dabar subalamutinausi ir pati galvoju gal renkantis labai intensyvia spalva ( raudona ferrari kaip pvz.) neverta imti tamsesni o netgi galima mazesni nes gali but per riski ir varginti.Manau reikia atsizvelgi kokio rezultato norite. Zodziu tikiuosi supratot apie ka as. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata_Bo: 24 spalio 2011 - 22:37
o kazi kurie dazai maziausiai kenkmingu medziagu turi? kaip tai suzinot, jei neraso sudeties (o jei ir rasytu, nezinociau kas yra kas)?
ar jei vandens pagrindu pagaminti tai jau geri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykusS: 25 spalio 2011 - 17:17
QUOTE(isdykusS @ 2011 10 25, 17:58)
o kazi kurie dazai maziausiai kenkmingu medziagu turi? kaip tai suzinot, jei neraso sudeties (o jei ir rasytu, nezinociau kas yra kas)?
ar jei vandens pagrindu pagaminti tai jau geri?

mažiausiai kenksmingų medžiagų turi ekologiški dažai, lakai, gruntai ir t. t.
kad ir vandens pagrindu pagaminti tai nereiškia, kad jie neturi cheminių elementų.
Atsakyti