Įkraunama...
Įkraunama...

Sienų dažai

Aš dažiau visas sienas Topcolor Professional Eggshell, o lūbas - Professional Ultra Mat. Kol kas esu patenkinta - puikiai valosi tiek šiaip nešvarumai, tiek pieštuko makaliuzės (mažasis miegamąjame pripeckiojo) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2010 09 23, 09:48)
Aš dažiau visas sienas Topcolor Professional Eggshell, o lūbas - Professional Ultra Mat. Kol kas esu patenkinta - puikiai valosi tiek šiaip nešvarumai, tiek pieštuko makaliuzės (mažasis miegamąjame pripeckiojo) smile.gif

pas mane irgi šitie thumbup.gif pirkau tiesiai iš jų atstovybės, tai labiausiai patiko, kad spalvą galėjau rinktis ne iš popierinės paletės, o iš daug realesnių pavyzdžių - turi jie kelis kibiriukus popieriaus lapukų, ant kurių papeckiota tikro dažo, kurį kažkada kažkam jau yra maišę, ir šalia tie kodukai surašyti. Žymiai lengviau rinktis thumbup.gif na ir dar šiokią tokią nuolaidą pritaikė mirksiukas.gif
Atsakyti
labas

mums siulo dazyti su Tikkurila dazais ..kas gal turite atsileipimu .. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 09 29, 04:33)
labas

mums siulo dazyti su Tikkurila dazais  ..kas gal turite atsileipimu .. g.gif

Atsiversk 12 psl. biggrin.gif
Atsakyti
Fluger 7 s labai puikus dazai 4u.gif
Atsakyti
pas norvegus atsirado sienu dazai LADY Pure Color . Ipatingi tuo, kad jie yra pilnai matiski blink.gif Pvz. lubu dazai buna 2-3 numerio matiskumo, LADY Pure Color yra 1 numerio!!!!! taip sakant visai neblizga ir spalva yra originali... nors parduotuvej paziurejus palyginima 1 ir 10 nr, toks vaizdas, kad 1nr kaip nedazytas pavirsius. kaina 10 litru 600 lt...
Atsakyti
Noriu perdažyti virtuvėj sieną. Galiu tepti "ant" viršaus ar reikalingas koks surišėjas?
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 01 03, 23:53)
Noriu perdažyti virtuvėj sieną. Galiu tepti "ant" viršaus ar reikalingas koks surišėjas?

sviestu koses nepagadinsi...jei galimybes leidzia nepamaisys
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2011 01 04, 00:11)
sviestu koses nepagadinsi...jei galimybes leidzia nepamaisys

ačiū smile.gif o kaip reikia paskaičiuoti kiek reiks dažų? sakykim sienų 10 kvadratų kiek litrų dažų reiks sienai perdažyti
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 01 04, 22:14)
ačiū smile.gif o kaip reikia paskaičiuoti kiek reiks dažų? sakykim sienų 10 kvadratų kiek litrų dažų reiks sienai perdažyti

paprastai perkant dazus ant ju buna parasyta prie kokiu salygu ,koki plota dengia ir kiek eiliu reikia
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2011 01 04, 21:39)
paprastai perkant dazus ant ju buna parasyta prie kokiu salygu ,koki plota dengia  ir kiek eiliu reikia

bandysim ...
ir dar klausimas kiek laiko džiūva surišėjas?
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 01 04, 22:47)
bandysim ...
ir dar klausimas kiek laiko džiūva surišėjas?

velgi nuo surisejo ,nuo sienos dangos,nuo oro temperaturos,dregnumo ir daug ivairiu faktoriu .man asmeniskai patiko sitas http://knauf.lt/www/...gle_Column.html
Atsakyti