Aš dažiau visas sienas Topcolor Professional Eggshell, o lūbas - Professional Ultra Mat. Kol kas esu patenkinta - puikiai valosi tiek šiaip nešvarumai, tiek pieštuko makaliuzės (mažasis miegamąjame pripeckiojo)
QUOTE(kristik @ 2010 09 23, 09:48)
Aš dažiau visas sienas Topcolor Professional Eggshell, o lūbas - Professional Ultra Mat. Kol kas esu patenkinta - puikiai valosi tiek šiaip nešvarumai, tiek pieštuko makaliuzės (mažasis miegamąjame pripeckiojo)
pas mane irgi šitie pirkau tiesiai iš jų atstovybės, tai labiausiai patiko, kad spalvą galėjau rinktis ne iš popierinės paletės, o iš daug realesnių pavyzdžių - turi jie kelis kibiriukus popieriaus lapukų, ant kurių papeckiota tikro dažo, kurį kažkada kažkam jau yra maišę, ir šalia tie kodukai surašyti. Žymiai lengviau rinktis na ir dar šiokią tokią nuolaidą pritaikė
labas
mums siulo dazyti su Tikkurila dazais ..kas gal turite atsileipimu ..
mums siulo dazyti su Tikkurila dazais ..kas gal turite atsileipimu ..
QUOTE(Osera @ 2010 09 29, 04:33)
Atsiversk 12 psl.
Fluger 7 s labai puikus dazai
pas norvegus atsirado sienu dazai LADY Pure Color . Ipatingi tuo, kad jie yra pilnai matiski Pvz. lubu dazai buna 2-3 numerio matiskumo, LADY Pure Color yra 1 numerio!!!!! taip sakant visai neblizga ir spalva yra originali... nors parduotuvej paziurejus palyginima 1 ir 10 nr, toks vaizdas, kad 1nr kaip nedazytas pavirsius. kaina 10 litru 600 lt...
Noriu perdažyti virtuvėj sieną. Galiu tepti "ant" viršaus ar reikalingas koks surišėjas?
QUOTE(Avocetė @ 2011 01 03, 23:53)
Noriu perdažyti virtuvėj sieną. Galiu tepti "ant" viršaus ar reikalingas koks surišėjas?
sviestu koses nepagadinsi...jei galimybes leidzia nepamaisys
QUOTE(Ihmantas @ 2011 01 04, 00:11)
sviestu koses nepagadinsi...jei galimybes leidzia nepamaisys
ačiū o kaip reikia paskaičiuoti kiek reiks dažų? sakykim sienų 10 kvadratų kiek litrų dažų reiks sienai perdažyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 01 04, 22:14)
ačiū o kaip reikia paskaičiuoti kiek reiks dažų? sakykim sienų 10 kvadratų kiek litrų dažų reiks sienai perdažyti
paprastai perkant dazus ant ju buna parasyta prie kokiu salygu ,koki plota dengia ir kiek eiliu reikia
QUOTE(Ihmantas @ 2011 01 04, 21:39)
paprastai perkant dazus ant ju buna parasyta prie kokiu salygu ,koki plota dengia ir kiek eiliu reikia
bandysim ...
ir dar klausimas kiek laiko džiūva surišėjas?
QUOTE(Avocetė @ 2011 01 04, 22:47)
velgi nuo surisejo ,nuo sienos dangos,nuo oro temperaturos,dregnumo ir daug ivairiu faktoriu .man asmeniskai patiko sitas http://knauf.lt/www/...gle_Column.html