Kaip gali padeti bulviu nuoviras naikinant karpas?
Papildyta:
O lazeriu salinant ar skausminga, gal kas salinotes?
Nueikite pas gydytojus ir išnaikins tas karpas, jeigu įmanoma dar be lazerio. Netempkit nieku gyvu, nes esant įvairiems faktoriams (tarkime, stresui), jos tik didėja aš turėjau ant piršto visiškai mažytę, bet su laiku ji taip išdidėjo, kad jau baisu buvo ir žiūrėti nepadėjo jokie vaistai, neišnaikino net tos mažytės. Man užšaldė vienu vizitu, labai skaudėjo, nes maniškė ribojosi su nagu (sakė pačios skausmingiausios), bet po dviejų savaičių nukrito ir nieko neliko. Nei žymės nejaugi taip sunku nueiti pas gydytojus?
Vis pašniukštinėju temoj, nes baigiu išdurnėti nuo karpos ant kulno. Kuo labiau aš ją gydau, tuo labiau ji " gražėja" ir dar "draugę" šalia auginasi. Žadu ir aš paburti su siūlu, nes nežinau daugiau ko griebtis. Tik jei karpa iškilusi, tai ją galima užrišti ir ji nudžiūva, o manoji gili, į paviršių nelipa. Teplioju su visokiais tepalais ir čistoteliu jau gal kokie 3 mėn. ir nieko. Su azotu vyras sau yra bandęs nusišaldyti, tai gavosi priešingas efektas, pūslės ir t.t. Negalima vadinamų burtų visai paneigti. Mano močiutė užkalbėdavo vadinamą rožę ir yra pagydžiusi daugybę žmonių, kurių net daktarai nebenorėdavo gydyti. Taip tiesiai ir pasakydavo: eikit pas bobulę. Parašysiu, kaip seksis.
As turiu ant vienos kojos daug mažų...niežtinčių... Buvau Klinikose... Pasižiūrėjo, kaip į durnelę... Tipo nieko čia nėra ... Nusišveičiu su akmenuku...ir vėl atsiranda, niežti...
Nežinau ką daryt...
Nežinau ką daryt...
QUOTE(Krisanta @ 2015 02 17, 23:57)
As turiu ant vienos kojos daug mažų...niežtinčių... Buvau Klinikose... Pasižiūrėjo, kaip į durnelę... Tipo nieko čia nėra ... Nusišveičiu su akmenuku...ir vėl atsiranda, niežti...
Nežinau ką daryt...
Nežinau ką daryt...
eit į kapines. Susirasti akmenuką, patrinti ir mesti per petį neatsigręžiant, kur nukris
Karpa turejau ant rankos pirsto ir ant smakro.
Nusipirkau Wartner - ir 4 kart naudojau pirstui, rezultatas nulinis. Kreipiausi i dermatologa (kauno g.) - ant pirsto salino azotu,labai ilgai gyjo, slapavo, liko prideginimo randas. Ant veido salino lazeriu - gyjo greitai, praejo 3 men vos matomas randelis yra.
Nusipirkau Wartner - ir 4 kart naudojau pirstui, rezultatas nulinis. Kreipiausi i dermatologa (kauno g.) - ant pirsto salino azotu,labai ilgai gyjo, slapavo, liko prideginimo randas. Ant veido salino lazeriu - gyjo greitai, praejo 3 men vos matomas randelis yra.