QUOTE(Simona313 @ 2014 09 09, 17:20)
Jau praradau vilti. Turejau nedideles karputes ant koju pirstu, pora ant delnu, viso netgi 7. Jos buvo mazytes ir man gyventi netrukde, taciau sumasciau, kad kol atstogauju lietuvoj- nusideginsiu jas azotu (tokia procedura kadaise man buvo daryta kokius 3 kartus, bet ataugo ta karpa vel). Taigi, nueinu pas gydytoja, pasirodo teks sumoketi uz kiekviena karpa po 12 lt (nors esu drausta) na nieko, kad tik padetu. Taigi vata apvyniota pagaliuka pamirke i azota ir taip prispaude prie kiekvienos karpos, kad cypiau is skausmo. As suprantu, ant pedos oda storesne, bet and bevardzio pirsto pagalveles... Apsiverkiau, sakau bukit gera baikit, nebegaliu kentet tokio skausmo o ji -nieko nieko, geriau uzgis. Vos parslubciojau namo ir ka jus manot, visur isdygo tiesiog milziniskos pusles, esu deginus su azotu ir seniau, bet tokio dydzio nesu net maciusi. Vietose, kuriose spaude daug stipriau, tos pusles uzsipilde krauju. Apsimaut batu ar eiti - neimanoma, abu delnai taip pat 'suvaryti'. Gerai, kad buvau pas tevus, mama man kasdien galva plaudavo.... Teko atostogas lovoj praleist. Pusles aprimo tik po daugiau nei 2 savaiciu ir ka jus manot, iskart uzaugo naujos karpos, ir net dar daugiau ju! Visa laika geriu vitaminus, sportuoju, sveikai maitinuosi... Dabar turiu tepaliuka su pieno rugstim, tai nudziovina siek tiek karpas, kai jau skausminga eiti darosi, nusilupineju odele ir gyvenu toliau. Daugiau jokio azoto gyvenime nebekartosiu
netgi 7! aš turėjau jų virš 20 tai tikrai
na, gal net trisdešimt - ant pėdų. Vaiką vedžiau porą karpų nušaldyt azotu, tai ir dėl savęs pasikonsultavau. taip - už azotą vienai karpai - 12 Lt, ta kaina jau seniai yra... gal dabar kas pasikeis po įstatymo, kad turi būti ir nemokama paslauga. Pasikonsultavau - sako - žiauriai skaudės. tai paprašiau, kad bent vieną karpą nušaldytų, kad pajusčiau, koks tai jausmas/skausmas. Žiaurus. visų karpų šaldyt nėjau. Bet po to naudojau viską - visokius anokius ir nekokius belekokius būdus ir metodus
o daugiausiai tepiau su acetokaustinu. ilgą laiką nepraėjo, po daugelio tepimų jau ir skaudėt buvo pradėję, ir oda nusilupo ir jos po ta oda toliau sėkmingai augo... irgi jau viltį atrodo buvau praradusi. kartą užsitepiau su kažkokiu harmoniniu odos tepalu, ir kaip man pradėjo luptis visa ta oda, su visom karpom
spėju, kad sutapimas. manau, kad svarbiausia yra labai labai norėti, kad tos karpos išnyktų
QUOTE(Ramija @ 2014 09 22, 19:12)
buvau labai daug prisiskaicius visokiu metodu, laikydavau ir cesnaka ant jos visa diena, ir citrinos zieveles baltaja dali. Manau, kad karpas reikia atakuoti nieko nebijant (aisku jeigu ji ne ant veido) ir tiketis, kad jos daugiau nebekankins! sekmes kovoje