Pasidalinsiu ir aš. Turėjau įsisenėjusią (kokius 4 m. turbūt) karpą ant pėdos, labai giliai po oda, todėl niekaip nepavyko jos pašalinti (nei tepaliukais, nei azotu). Kreipiausi pas gydytoją (P.Šniuolis Klaipėdoje), kad pašalinti lazeriu. Suleido nuskausminamųjų į tą vietą, viskas vyko greitai ir nieko nepajutau. Tik tiek, kad vaikščioti buvo kiek nepatogu savaitėlę, nesinorėjo priminti (žaizda buvo labai gili, sujudinus vis imdavo kraujuoti). Nepaisant to, tikrai nesigaliu, rezultatu patenkinta
Bet va, į galvą šovė ta pačia proga gydytojui parodyti ir rankos nykštį, turėjau "šviežią" mini karpytę. Nugi o jis sako, taigi aišku, viens du ir pašalinsim. Nu ir ką, nuskausminamieji absoliučiai nesuveikė, jačiau, kaip gyvą mane "pjausto", taigi net nepažiūrėjau, ką man ten padarė. Kitą dieną nusiėmiau tvarstį, baisu, pjūvis kažkodėl didelis, gilus, žaizda "prasižiojusi" - pavėlavau, reikėjo iškart siūti... Taigi dabar turiu iškilų 15mm tamsų raukšlėtą randą labai matomoje vietoje. Dėl šito gailiuosi
Papildyta:
QUOTE(Namų Fėja @ 2013 08 23, 13:15)
Pasidalinsiu ir aš. Turėjau įsisenėjusią (kokius 4 m. turbūt) karpą ant pėdos, labai giliai po oda, todėl niekaip nepavyko jos pašalinti (nei tepaliukais, nei azotu). Kreipiausi pas gydytoją (P.Šniuolis Klaipėdoje), kad pašalinti lazeriu. Suleido nuskausminamųjų į tą vietą, viskas vyko greitai ir nieko nepajutau. Tik tiek, kad vaikščioti buvo kiek nepatogu savaitėlę, nesinorėjo priminti (žaizda buvo labai gili, sujudinus vis imdavo kraujuoti). Nepaisant to, tikrai nesigaliu, rezultatu patenkinta
Bet va, į galvą šovė ta pačia proga gydytojui parodyti ir rankos nykštį, turėjau "šviežią" mini karpytę. Nugi o jis sako, taigi aišku, viens du ir pašalinsim. Nu ir ką, nuskausminamieji absoliučiai nesuveikė, jačiau, kaip gyvą mane "pjausto", taigi net nepažiūrėjau, ką man ten padarė. Kitą dieną nusiėmiau tvarstį, baisu, pjūvis kažkodėl didelis, gilus, žaizda "prasižiojusi" - pavėlavau, reikėjo iškart siūti... Taigi dabar turiu iškilų 15mm tamsų raukšlėtą randą labai matomoje vietoje, nors rašoma, kad p tokių lazerinių "operacijų" žymių praktiškai nelieka. Taigi dėl šito gailiuosi