Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

Turiu tą karpų problemą ant pado. Atsirado dar paauglystėj,vėliau dingo, dabar vėl išdygę. verysad.gif Prisiskaičiau patarimų apie actą ir miltus, nusprendžiau išbandyti. Skausmas nepakeliamai didelis, visą naktį ašarojau... Kai dėl rezultato, tai nežinau, nulupau visą odą,kuri luposi, o pačios karputės dabar tik pajuodę taškučiai, nežinau, gerai ar blogai. Gal esat susidūrusios? O gal persistengiau su tuo actu, visą koją teks pjaut biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
tie juodi taškučiai - tai karpos šaknys man atrodo, bandykit mūčinti toliau jas wink.gif
Atsakyti
vaistinėse nėra jokių priemonių? pleistriukų ar kažko?
Atsakyti
Merginos, pabandykite Acetocaustina. Turejau tokia didele karpa ant pirsto, nu labai didele, estetiskai fui atrode, diskomfortas ir visa kita. Nusipirkau si daikciuka, nu fantastiska, po 2-3 sav, lygus grazus pirstukas 4u.gif
Atsakyti
Gal kas susidurete su ploksciomis (jaunatvinemis) karpomis ant veido? Koks galimas gydymas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2012 03 23, 12:46)
Merginos, pabandykite Acetocaustina. Turejau tokia didele karpa ant pirsto, nu labai didele, estetiskai fui atrode, diskomfortas ir visa kita. Nusipirkau si daikciuka, nu fantastiska, po 2-3 sav, lygus grazus pirstukas 4u.gif

O man sitas visiskai nepadejo,o ir terlynes daug.Puikiai atsikraciau karpos su Wartner pieštuku.Tiesa nera pigus "malonumas".bet ir efektas puikus.man savaites begy plius minus diena karpa isnyko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 03 27, 13:06)
O man sitas visiskai nepadejo,o ir terlynes daug.Puikiai atsikraciau karpos su Wartner pieštuku.Tiesa nera pigus "malonumas".bet ir efektas puikus.man savaites begy plius minus diena karpa isnyko. 4u.gif

o kiek kainuoja tas pieštukas? 4u.gif
Atsakyti
vaistai.lt
Atsakyti
jau lb senai matau,kad pas mane yra 1karpute tokia pailga pazastyje doh.gif ,kaip ja isnaikinti,kreiptis i gydytojus?
Atsakyti
QUOTE(Vook @ 2012 03 29, 13:20)
o kiek kainuoja tas pieštukas? 4u.gif

Apie 50 lt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mr nobody @ 2012 03 30, 00:18)
jau lb senai matau,kad pas mane yra 1karpute tokia pailga pazastyje  doh.gif ,kaip ja isnaikinti,kreiptis i gydytojus?

Manau akd pas jus ne karpa,o vadinama speneline atauga.Ji tokia plona ir lanksti ane?.Galit tuo apciu vartneriu laisvai issigydyti,arba i gydomosios kosmetologijos centra nukulniuokit-nugnybs ir fiso mirksiukas.gif
Atsakyti
na tokia sviesi pailga,atrodo paimciau ir israuciau as ja,bet zinau kad kraujo bus biggrin.gif na taip lanksti nediduke pailga kaba,tai net nzn kas cia ar karpa ar siaip kazkas.
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2012 03 30, 22:59)
na tokia sviesi pailga,atrodo paimciau ir israuciau as ja,bet zinau kad kraujo bus biggrin.gif na taip lanksti nediduke pailga kaba,tai net nzn kas cia ar karpa ar siaip kazkas.

Tau jauciu butent tai,apie ka rasiau aukstesniam poste mirksiukas.gif .Nieko neraukit,rimtai,prisidirbsit dar smile.gif
Atsakyti