Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

Mano draugė senas ir šviežiasnes karpas įsigydė su "Acetocaustin'u", per kelias savaites neliko nė pėdsakų, tik aišku pats preparatas gali sukelti šiokį tokį nemalonų skausmą, bet norint išsigydyti juk kartais tenka pakentėti ax.gif
Atsakyti
Kai prieš porą metelių nusprendžiau išsinaikinti tas kelias nelemtas karpas išbandžiau daugybę naminių, cheminių, žolelinių ir kt. produktų. Niekas nepadėjo sad.gif Nusivylusi šalinausi lazeriu. Jokių randų neliko, likau patenkinta smile.gif Šiaip ką domina apie šalinimą lazeriu, trumpas procedūros aprašymas čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maloniuke: 24 balandžio 2011 - 22:10
QUOTE(Austuja @ 2011 04 19, 13:39)
Mano draugė senas ir šviežiasnes karpas įsigydė su "Acetocaustin'u", per kelias savaites neliko nė pėdsakų, tik aišku pats preparatas gali sukelti šiokį tokį nemalonų skausmą, bet norint išsigydyti juk kartais tenka pakentėti ax.gif

paaugle kai buvau tai turejau ant pedu ir su lazeriu viena karpa isdegino, o veliau visos kitos isnyko. O dabar pries kazkiek metu vel atsirado, tai butent su siuo preparatu ir issigydziau smile.gif
Atsakyti
Nuo streso ir imuniteto nusilpimo visa kuna isbere karpomis, ko tik nedariau ir nebandziau... po metu kovos, pavyko issinaikinti su homeopatiniais preparatais thuja (leidziami ir zirniukai). taip pat naudojau ir homeopatinius vaistus engystol.
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2011 04 19, 13:39)

ir mano vyras su šitais vaistais išsinaikina karpas thumbup.gif tik kiek žinau, gan skausminga procedūra. Pati nebandžiau, tfu tfu tfu, nėra reikalo
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2011 04 11, 10:30)
As karpas ant pedu ir ant rankos issinaikinau ugniazole, va dabar ateina kaip tik silti orai tai ju pilna buna patvoriuose, tikrai man tas skystis geltonas padejo tik nereikia pamirsti teptis smile.gif dabar karpute atsirado ant akies apatinio voko, kaip sita isnaikinti nzn net  unsure.gif

Aš irgi turiu ne vieną pažįstamą, kam ugniažolės panaikino karpas. Visiškai nemokama ir efektyvu 4u.gif
Atsakyti
As visas savo karpas issinaikinau cesnako pagalba. nes ant padu turejau ju tikrai nemazai ir vis daugejo ju. Is pradziu ejau jas degintis su azotu, bet ziauriai skausminga buvo o ir po 10 apsilankymu dauguma ju isliko. O su cesnaku pakako uztepti vos pora kartu (o kai kurioms ir vieno). bigsmile.gif as su blenderiu smulkindavau cesnaka, dejau ant pleistro tos mases ir tada uzklijuodavau ant karpos ir palaikydavua kokiu 10-15 min. Tik ant padu tai reikia but gerai pasalinus visa negyva odele aplink karpas (ta prasme gera pedikiura padarius).
Atsakyti
Girdejau kad seskines Eurovaistinej, kuri yra gamybine, ir gamina vaistus patys, daro kazkoki tirpala ar tepala, kuris gydo karpas, kaina apie 10Lt. Nezinau ar visada turi, ar reikia pries tai uzsisakyti kad pagamintu.
Atsakyti
man tai anksciau budavo karpu, bet dingdavo greitai, o dabar didele yra ir vis nepasiduoda niekuo gydoma, naudojau ir karpazole, pirkau ir ugniazoles skysti (slykstus kvapas blink.gif ), ir pierstuku tokiu raudonu tepu, ir cesnaku trinu. Perskaiciau A.Zalatorienes patarima, kad reikia masazuoti ricinos aliejum ilgesni laika, tai meginsiu, kol prieis eile procedurai, uzsirasiau saldymui.Siaip tai zinau, kad karpos nera toks jau nekaltas dalykas, tai parazitas, net gali buti priesvezinis dalykas, ir dar viena jo atsiradimo priezasciu - musu netinkamos mintys (as issiaskinau jau savo psichologinius dalykus, ka reiskia ant tam tikro pirsto mano karpa...).Taippat zinau, kad po karpos naikinimo likus randui, duobei, negerai musu likimui, taigi, neuzleiskime.
Dukrai buvo ant kojos karpa, ten skausminga, salde 2 kartus (Kauno g. po 5lt) ir dingo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lengvute: 05 liepos 2011 - 06:15
Man nėštumo metu atsirado ir dabar liko (gal su laiku pradės nykti) daugybė mažulyčių kaip taškeliai karpučių, ypač pažasties srityje, ant krūtinės, net ant veido tų taškiukų yra. Gal kam taip buvę? išnyko ilgainiui ar teko imtis kokių priemonių?
Atsakyti
QUOTE(ether @ 2011 07 06, 13:08)
Man nėštumo metu atsirado ir dabar liko (gal su laiku pradės nykti) daugybė mažulyčių kaip taškeliai karpučių, ypač pažasties srityje, ant krūtinės, net ant veido tų taškiukų yra. Gal kam taip buvę? išnyko ilgainiui ar teko imtis kokių priemonių?

praėjo 2 metai ir neišnyko nei viena, dar kelios ir naujos atsirado. Nėštumo metu daugiausiai pridygo ant kojų. Iki nėštumo net nežinojau, kad tokios kaip karpos iš vis egzistuoja doh.gif Sulaukiu eilės odos centre ir einu jas naikint iš esmės.
Atsakyti
ar labai skausmingas karpų šalinimas lazeriu?

Atsakyti