Jei kam padeda Wartner, tai dabar Camelia vaistinėse jam galioja 50 proc. nuolaida.
turejau karpu,kiek kovojau,tepiau tepalais,man geriausia-i kosmetalgoes kabineta,skystu azotu nusalde ir viskas.
3lt
3lt
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2011 01 28, 18:07)
turejau karpu,kiek kovojau,tepiau tepalais,man geriausia-i kosmetalgoes kabineta,skystu azotu nusalde ir viskas.
3lt
3lt
O cia kur taip
Mano 6,5 metų dukra turi 1 karpą po akim. Labai jau negražiai atrodo Bijau pati naikint, nes visai netoli akies, po apatiniu voku. Gal kas buvot pas odos gydytoją? Ar jo kabinete nepašalintų jos?
aš taip pat turėjau karpų ant rankų, prie nagų, tad negalėdavau net gražaus manikiūro pasidaryt, o ir negražu juk.. Nusišaldžiau su azotu poliklinikoje jau prieš n metų (net nepamenu, bet dar mokyklinukė buvau) tai kaip dingo taip dingo.. thu thu thu tikiuosi niekada ir nebeatsiras. Nors girdėjau, kad jei kraujyje yra jau tas "karpų užkratas" tai visam gyvenimui, ir gali vis atsirasi... Tiesa, man šaldymo procedūrą teko kartoti kelis kartus, kad išnyktų. Girdėjau kad jei nedidelės karputės tai padeda nuolatinis jų dirginimas (krapštymas, draskymas..) man tai nepadėjo. bet ką žinai, visiem skirtingai...
nuo krapštymo draskymo galima tik dar daugiau karpų užsiveist. jokiu budu negalima pačiam krapštyti ar kitaip bandyti nusilupti karpas
QUOTE(Vonios Fane @ 2011 01 29, 16:56)
O cia kur taip
Bent jau aš Kauno g. "Odos ir veneros ligų centre" naikinausi karpas azotu
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2011 01 28, 18:07)
3lt
3lt
3 lt? Mes tai kazkada 90 lt mokejom, medicinos centre uz Kalnieciu parduotuves. irgi azotu degino. Karpos gal 6 buvo. Nieko nesuprantu
as jau buvau anksciau rasiusi apie naikinima su zalia bulve. pameginau, taip sakant, ant durniaus ir isnyko ta karpa, net nepastebejau... juk kaip ir nieko nekainuoja (tik viena bulve), nepades, tai nepades, bet pameginti verta.
Labai seniai turėjau karputę ant pėdos nykščio, ir nebežinau kuris būdas padėjo. Teta buvo patarusi padaryti košelę su acto esencija ir miltais, ir palaikyti per naktį ant karpos. Ta rūgštis išėdė tą karpą, nemaža duobė atsirado. Bet lyg pmenu, kad atugo šalia mažesnė. Na ir tuo metu man patarė pasiburti - patrinti karpą juodu siūlu ir kažkur jį užmerkti ar pakasti, karpa atseit nukris, kai siūlas supus. Tai aš siūlą į kanalizaciją nuleidau Nežinau ar po to acto košele tepiau, ar tas siūlas supuvo, bet karpa išnyko
Dar karpos bijo citrinų ir bazilikų eterinių aliejų.
Dar karpos bijo citrinų ir bazilikų eterinių aliejų.
Aš ir mano artimieji karpas išsigydėme trindami jas perpjautu česnaku