QUOTE(deltadu @ 2010 09 07, 12:10)
Mažai pasidžiaugiau - ataugo..
aha, MB irgi norejo labai prasmatniai ant pado savo karpas issigydyt, su lazeriu uz bele kiek pinigu. bet auga ji toliau kaip uoga, net nepajuto poveikio. Dabar laukiam kol apgis, reiks kita buda bandyti.
QUOTE(neramune @ 2010 09 06, 21:43)
Man padejo rusiskas 'juodas skystis' parduodamas vaistinese mazyciuose buteliukuose kaip kvepalu meginukai 'Gornij čistotel'
kas cia per preparatas?
mums pasiseke isnaikint buvusias gana dideles karpas su dideles koncentracijos glikolio rugstimi, bet uzaugo vel dvi mazos tokios, tai norejau jau vest sunu salinti tas karpas azotu, bet pagailo pinigeliu, tai vel imsimes tos rugsteles.
sveikos turejau ir as karpa ant rankos pirsto, tikrai kompleksavau del jos ir kelis metus su ja gyvenau kol isgirdau toki sena bobuciu metoda su bulve. reikia zalia bulve perpjauti pusiau ir su viena pusele zalios bulves patrinti karpa, po to sudejus abi puses perristi juodu siulu ir pakasti po palasu.pagalvojau,kad per galva negausiu,jei pameginsiu ir tikrai blogiau nuo to nebus.bet as perrisusi bulve siulu tiesiog ismeciau pro langa ir ka jus manot, po kokio menesio ziuriu, karpos nei kvapo
Papildyta:
man rodos zinau as ji,jei kartais paliesi tuo tepaliuku ne karpa, o tiesiog oda, tai ta vieta pajuoduoja ir nenusiplauna, reikia laukt kol skura nusitrins kai ant kojos pirsto turejau karpa,tai padejo tas tepalas,o ant rankos pirsto tik su bulve issigydziau
Papildyta:
QUOTE(neramune @ 2010 09 06, 22:43)
Man padejo rusiskas 'juodas skystis' parduodamas vaistinese mazyciuose buteliukuose kaip kvepalu meginukai 'Gornij čistotel'
man rodos zinau as ji,jei kartais paliesi tuo tepaliuku ne karpa, o tiesiog oda, tai ta vieta pajuoduoja ir nenusiplauna, reikia laukt kol skura nusitrins kai ant kojos pirsto turejau karpa,tai padejo tas tepalas,o ant rankos pirsto tik su bulve issigydziau
nu ka, vis del to MB atsikrate savo karpu. aisku, jis nebuvo labai pareigingas, ir kai tik nustojo skaudeti, nustojo ir tepti .
Isvada: viena deginta lazeriu uz 100 Lt, kita tepta rugstimi Ac.. uz 40 Lt. Abi nukrito vienu metu. gal butu ir ilgiau buve, bet netekau kantrybes ir kai jau viskas buvo pajuodave, po vieno pamirkymo nupesiau likucius. dabar svaru, grazu.
reiskia: stiprini imuniteta, o kuom tepsi nesvarbu, vis tiek po menesio nukris
Isvada: viena deginta lazeriu uz 100 Lt, kita tepta rugstimi Ac.. uz 40 Lt. Abi nukrito vienu metu. gal butu ir ilgiau buve, bet netekau kantrybes ir kai jau viskas buvo pajuodave, po vieno pamirkymo nupesiau likucius. dabar svaru, grazu.
reiskia: stiprini imuniteta, o kuom tepsi nesvarbu, vis tiek po menesio nukris
O gal kuri išradot būdą kaip gydyti nuospaudas ant kojų pirštų?
QUOTE(linute&D @ 2010 11 21, 23:31)
O gal kuri išradot būdą kaip gydyti nuospaudas ant kojų pirštų?
dauguma tų tepaliukų kur gydyt karpas galima tepti ir nuospaudas ir jos panašiu principu nusisluoksniuoja, MB naudojo pas baltarusius pirktą tepaliuką (mačiau ir švaros prekėse pirkti) tai ten net ir buvo parašyta karpų ir nuospaudų (bet jau didelių, suragėjusių) gydymui.
QUOTE(Juxt @ 2010 11 22, 11:35)
dauguma tų tepaliukų kur gydyt karpas galima tepti ir nuospaudas ir jos panašiu principu nusisluoksniuoja, MB naudojo pas baltarusius pirktą tepaliuką (mačiau ir švaros prekėse pirkti) tai ten net ir buvo parašyta karpų ir nuospaudų (bet jau didelių, suragėjusių) gydymui.
Gal butu galima pavadinima?
Turbut apie ta pati kalbam, tos nuospaudos dar mazoliais vadinamos
mano vyras siuntesi is uk kazkoki skysti su rugstim ar tai gryna rugstis buvo tiksliai nezinau bet karpa tai per savaite ar dvi nukrito pati