QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 09 26, 23:56)
taip turi buti ! as su juo isinaikinau visas karpas ir kito tokio gero vaisto nezinau ,uztepi ,pasidaro balta isgriauzia karpa ir pasidaro sasiukas.
Papildyta:
taip taip geras dalykas,as jo ne viena buteliuka nusipirkus buvau .bet dabar uztai svari vaikstau
Papildyta:
taip taip geras dalykas,as jo ne viena buteliuka nusipirkus buvau .bet dabar uztai svari vaikstau
O buvo taip ... iš pradžių bandžiau gydytis česnaku <-- nepadėjo paskui įsigijau "Wartner" (berods), tai labai gaila tų apie 70 Lt, nes išvis, nė jokio pagerėjimo na, taigi nusprendžiau toliau ieškot "kažko", kas padės ... ir nusipirkau "Acecoustin" beje, vieną karpą turėjau <--- TURĖJAU ant rankos nykščio (skaudėjo man ją, painiodavos, beee ... ) ir tepiau, tepiau, kelias dienas iš eilės ir taip daugokai, sakyčiau, tai pabalo ir .. išsikirpau aš ją po kelių dienų, nes nervino tas guzas ir laukimas tai ojej ką ten pamačiau, net nepasakosiu, bet šlykštu dabar beliko visiškai išsigydit karpas ant pėdos ... tikiu, kad pavyks, tik reik kantrybės be to, patepus nebeskauda, nes po pirmojo karto vaikščiot sunkoka buvo