QUOTE(Milde @ 2009 08 21, 10:07)
nu as dabar antpado sugalvojau mazyte karpte su acetocaustin ar kaip ten panasiai vadinasi, tai kai iskilo baltas didelis spuogas!!!nebezinau ar cia gerai ar blogai!Bisky sunku vaikscot :/ kas naikino karpas namudiskai, papasakokit ar taip gali but, ar cia jau kazkoks salutinis poveikis?
taip turi buti ! as su juo isinaikinau visas karpas ir kito tokio gero vaisto nezinau ,uztepi ,pasidaro balta isgriauzia karpa ir pasidaro sasiukas.
Papildyta:
QUOTE(Alacka @ 2009 09 25, 11:23)
Pas vaika buvo ant rankytes,ant vieno pirsciuko viena ir ant kito. Tai nusipirkau vaistinej Acetocaustin,brangus velnias,mokejau 43Lt. Bet mums padejo ir labai greitai dingo.
taip taip geras dalykas,as jo ne viena buteliuka nusipirkus buvau .bet dabar uztai svari vaikstau
Papildyta:
QUOTE(Rituxx @ 2009 06 12, 11:25)
Ant smakro turiu 2 karpas kuriomis jau seniai noriu atsikratyti, iš pradžių buvo viena po to kita atsirado šalia
dabar galvoju kaip čia jas pigiau išnaikinti jei aišku tai įmanoma
pasiskaičiau apie actą bet gal sakau veidui negerai nudegins labai tą vietą
ką galėtumėt patarti
pas mane buvo ant veido ir ant kaklo ir sekminagi jas issinaikinau,o nuejus (pries tai ) i istaiga privacia,jau nekalbu apie poliklinika tai ten nieko man gero nepasake ,nes patys bijojo turbut kanors ir daryti .o as pati viska susitvrakiau