Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

gerai karpas naikina Acetocaustin cool.gif karpa kazkaip ispuna is vidaus ir iskrenta paskui. Mano sesei buvo, tai kiek zinau jai daktare liepe sita nusipirkti ir tikrai padejo mirksiukas.gif tik kad jai buvo ant pado tos karpos ir kurios didesnes tai kol jos nyko jai skaudedavo baisiai, sunkiai paeidavo net g.gif bet vaistas tikrai geras, visas karpas isnaikino thumbup.gif as irgi turiu ant padu kelias, vis ruosiuos pasiimti is jos, bet baisu kad irgi paskui slubuodama viksciosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ella* @ 2009 04 01, 18:45)
gerai karpas naikina Acetocaustin cool.gif karpa kazkaip ispuna is vidaus ir iskrenta paskui. Mano sesei buvo, tai kiek zinau jai daktare liepe sita nusipirkti ir tikrai padejo mirksiukas.gif  tik kad jai buvo ant pado tos karpos ir kurios didesnes tai kol jos nyko jai skaudedavo baisiai, sunkiai paeidavo net g.gif  bet vaistas tikrai geras, visas karpas isnaikino thumbup.gif  as irgi turiu ant padu kelias, vis ruosiuos pasiimti is jos, bet baisu kad irgi paskui slubuodama viksciosiu g.gif

Nelauk. o gydyk greiciau nuo padu, nes gali dar daugiau atsirast ir jos pacios labai skausmingos buna doh.gif
Atsakyti
tik nepirkit wartner priemonės doh.gif doh.gif
user posted image
visiškai neveiksmingas (na nebent mažučiukėm karpom, bet jas galima ir saugiau ir paprasčiau išsigydyti, na ir pigiau) o kaina tai virš 60 lt kiek atsimenu doh.gif
MB ant pėdos didelė karpa buvo, tai nusipirko, gydėsi gydėsi, kol jų dar daugiau apie ta karpą priviso gun_bandana.gif galiausiai nuėjo pas gydytoją, tai tas žvengė, savo ne tu vienas po to wartnerio pas mane ateini, pats gydyt.sakė, kad šansų su tuo išsigydyt, bent jau tokią karpą kaip pas MB - nėra, tai jam dbr su azotu rimtesniu šaldo, ir tai sakė, reiks 2-3 kursų, nes įsišaknijus tai gerai bash.gif
Atsakyti
tikrai gamina Duofilm tik gal Lietuvos vaistines jo nebeuzsakineja ax.gif ka tik uzsisakiau, kad parveztu is Lenkijos kaina nuo 18 iki 21 zl iapakvimas tas pats pati apsiziurejau internete, nes vakar pastebejau lygtai 2 mazytes grazuoles ant pedos doh.gif ant kiekvienos po 1 verysad.gif dar reiks prie to pacio ir piestuka ta rusiska isigyt ziuresim kaip greit pavyks atsikratyt g.gif
mama iskart nustate diagnoze, kad is baseino parsinesiau, nes sporto klube yra, o as ten net neatsimenu kada esu buvus jau geru pora metu schmoll.gif nenene. ir net nesimaudau sporto klube ir nebasineju, nes tik 3 min nuo namu, taip kad neisivaizduoju is kur ju pasigavau, gal tik siaip organizmas nusilpes g.gif nors visokius vitaminus naudoju unsure.gif
Atsakyti
Man tas wartner irgi nepadejo,dariau 2 kartus, o padejo piestukas toks super cistotelo,rusiskas.
Atsakyti
QUOTE(ajel @ 2009 04 01, 19:38)
Nelauk. o gydyk greiciau nuo padu, nes gali dar daugiau atsirast ir jos pacios labai skausmingos buna doh.gif

tai jau ruosiuos pradet 6 savaiciu gydyma thumbup.gif
Atsakyti
[quote=čikuraku,2009 04 02, 13:39]
tikrai gamina Duofilm tik gal Lietuvos vaistines jo nebeuzsakineja ax.gif
Aciu uz info, reiks prasyt, kad kas parveztu.Isbandytas vaistas. mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=ajel,2009 04 03, 08:17]
[quote=čikuraku,2009 04 02, 13:39]
tikrai gamina Duofilm tik gal Lietuvos vaistines jo nebeuzsakineja ax.gif
Aciu uz info, reiks prasyt, kad kas parveztu.Isbandytas vaistas. mirksiukas.gif
[/quote]

ner uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
turejau ir as tu baisybiu ant ranku pries kokius 6m doh.gif katastrofa doh.gif kaip tik nenaikinau - vaistais gal puse metu, tada operavo- ispjove jas, bet vel atsirado doh.gif gtada dariau su lazeriu, bet vel atsirado doh.gif paskui pradejau gert visokiu vitaminu ir dingo biggrin.gif
Atsakyti
O man padejo wartner tik ne is karto. pas mane ant pedu buvo 10 ar 11 karpu, ir net nespejau visu ju issaldyti, pacios pranyko kai ispurskiau ta pacia pirmaja atsiradusia, db pedutes grazios ir jokiu karpu nebera. clap.gif
Papildyta:
QUOTE(Juxt @ 2009 04 02, 11:31)
tik nepirkit wartner priemonės  doh.gif  doh.gif
user posted image
visiškai neveiksmingas (na nebent mažučiukėm karpom, bet jas galima ir saugiau ir paprasčiau išsigydyti, na ir pigiau) o kaina tai virš 60 lt kiek atsimenu  doh.gif
MB ant pėdos didelė karpa buvo, tai nusipirko, gydėsi gydėsi, kol jų dar daugiau apie ta karpą priviso  gun_bandana.gif galiausiai nuėjo pas gydytoją, tai tas žvengė, savo ne tu vienas po to wartnerio pas mane ateini, pats gydyt.sakė, kad šansų su tuo išsigydyt, bent jau tokią karpą kaip pas MB - nėra, tai jam dbr su azotu rimtesniu šaldo, ir tai sakė, reiks 2-3 kursų, nes įsišaknijus tai gerai  bash.gif

gal isisaknijo todel kad vyrai lb nekantrus, rupi pakrapstyt. Kaip mano MB issioperavo pats... ziauru. biggrin.gif
Atsakyti
kas turi ta piestuka melyna rusiska, tai jis pas mane geltonas tas skystis ir pastoviai varva is jo g.gif o kiek skaiciau tai cia pas visus lyg ir raudonas unsure.gif
Atsakyti
Sveikos. Pasidalinsiu patirtimi kaip išsigydžiau karpą... Kažkas forume anksčiau minėjo tokį receptėlį : maistinis actas 9% ir miltai. Kas vakarą reikia tepti ant karpos. Ir man šitas pigus vaistas padėjo 4u.gif Karpa buvo gana didelė, ant kojos piršto, ištikrųjų nelabai net tikėjau, kad padės, bet pabandžiau. Viena graią dieną karpa nusilupo biggrin.gif Ačiū forumo dalyvei už ši receptą thumbup.gif
Atsakyti